Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2020 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #261 03-10-20 16:03 Καλα θα τα στείλω συστημένα, μέχρι να φτάσουν υποθέτω θα έχουν βγάλει την ανακοίνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2020 στις 16:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #262 03-10-20 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα θα τα στείλω συστημένα, μέχρι να φτάσουν υποθέτω θα έχουν βγάλει την ανακοίνωση Click για ανάπτυξη... Οκ ... μερικα αρχιζουν και δινουν παρατασεις ( παπει εδωσε 2 μερες , 7 οκτ.), το εμπ ημμυ εδωσε μεχρι 16 οκτ. ζητα βεβαια της παναγιας τα ματια. Τους ταλαιπωρει οτι δεν πηραν την λιστα ακομα απο την κεραμεως , μετα τις 5 οκτ. λενε. Το πιο πολιτισμενο ειναι το ΕΛΜΕΠΑ . Λεει θα σου στειλω sms μπες στο λινκ κανε τον λογαριασμο σου και τελος δεν θελω τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2020 zoi._k3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η zoi._k3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2020 στις 16:39 Η zoi._k3 έγραψε: #263 03-10-20 16:39 Καλησπερα Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει περάσει στο τμήμα αγωγής και φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jul25 Νεοφερμένο μέλος Η jul25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 16:20 Η jul25 έγραψε: #264 04-10-20 16:20 Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 17:26 Η butter_fly: #265 04-10-20 17:26 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλη απορία... Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι 12 χρονών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:04 Η Markaf έγραψε: #266 04-10-20 23:04 το απθ ξερετε αν εχει βγαλει κατι παραπανω για την ολοκληρωση των εγγραφων των πρωτοετων περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #267 04-10-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα θα τα στείλω συστημένα, μέχρι να φτάσουν υποθέτω θα έχουν βγάλει την ανακοίνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2020 στις 16:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #262 03-10-20 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα θα τα στείλω συστημένα, μέχρι να φτάσουν υποθέτω θα έχουν βγάλει την ανακοίνωση Click για ανάπτυξη... Οκ ... μερικα αρχιζουν και δινουν παρατασεις ( παπει εδωσε 2 μερες , 7 οκτ.), το εμπ ημμυ εδωσε μεχρι 16 οκτ. ζητα βεβαια της παναγιας τα ματια. Τους ταλαιπωρει οτι δεν πηραν την λιστα ακομα απο την κεραμεως , μετα τις 5 οκτ. λενε. Το πιο πολιτισμενο ειναι το ΕΛΜΕΠΑ . Λεει θα σου στειλω sms μπες στο λινκ κανε τον λογαριασμο σου και τελος δεν θελω τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2020 zoi._k3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η zoi._k3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2020 στις 16:39 Η zoi._k3 έγραψε: #263 03-10-20 16:39 Καλησπερα Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει περάσει στο τμήμα αγωγής και φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jul25 Νεοφερμένο μέλος Η jul25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 16:20 Η jul25 έγραψε: #264 04-10-20 16:20 Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 17:26 Η butter_fly: #265 04-10-20 17:26 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλη απορία... Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι 12 χρονών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:04 Η Markaf έγραψε: #266 04-10-20 23:04 το απθ ξερετε αν εχει βγαλει κατι παραπανω για την ολοκληρωση των εγγραφων των πρωτοετων περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #267 04-10-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα θα τα στείλω συστημένα, μέχρι να φτάσουν υποθέτω θα έχουν βγάλει την ανακοίνωση Click για ανάπτυξη... Οκ ... μερικα αρχιζουν και δινουν παρατασεις ( παπει εδωσε 2 μερες , 7 οκτ.), το εμπ ημμυ εδωσε μεχρι 16 οκτ. ζητα βεβαια της παναγιας τα ματια. Τους ταλαιπωρει οτι δεν πηραν την λιστα ακομα απο την κεραμεως , μετα τις 5 οκτ. λενε. Το πιο πολιτισμενο ειναι το ΕΛΜΕΠΑ . Λεει θα σου στειλω sms μπες στο λινκ κανε τον λογαριασμο σου και τελος δεν θελω τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoi._k3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η zoi._k3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2020 στις 16:39 Η zoi._k3 έγραψε: #263 03-10-20 16:39 Καλησπερα Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει περάσει στο τμήμα αγωγής και φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jul25 Νεοφερμένο μέλος Η jul25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 16:20 Η jul25 έγραψε: #264 04-10-20 16:20 Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 17:26 Η butter_fly: #265 04-10-20 17:26 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλη απορία... Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι 12 χρονών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:04 Η Markaf έγραψε: #266 04-10-20 23:04 το απθ ξερετε αν εχει βγαλει κατι παραπανω για την ολοκληρωση των εγγραφων των πρωτοετων περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #267 04-10-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει περάσει στο τμήμα αγωγής και φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jul25 Νεοφερμένο μέλος Η jul25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 16:20 Η jul25 έγραψε: #264 04-10-20 16:20 Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 17:26 Η butter_fly: #265 04-10-20 17:26 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλη απορία... Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι 12 χρονών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:04 Η Markaf έγραψε: #266 04-10-20 23:04 το απθ ξερετε αν εχει βγαλει κατι παραπανω για την ολοκληρωση των εγγραφων των πρωτοετων περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #267 04-10-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 17:26 Η butter_fly: #265 04-10-20 17:26 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλη απορία... Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι 12 χρονών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:04 Η Markaf έγραψε: #266 04-10-20 23:04 το απθ ξερετε αν εχει βγαλει κατι παραπανω για την ολοκληρωση των εγγραφων των πρωτοετων περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #267 04-10-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλη απορία... Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι 12 χρονών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:04 Η Markaf έγραψε: #266 04-10-20 23:04 το απθ ξερετε αν εχει βγαλει κατι παραπανω για την ολοκληρωση των εγγραφων των πρωτοετων περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #267 04-10-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το απθ ξερετε αν εχει βγαλει κατι παραπανω για την ολοκληρωση των εγγραφων των πρωτοετων περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #267 04-10-20 23:39 Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jul25: Παιδιά χθες έστειλα τα δικαιολογητικά μου 2 φορές στην γραμματεία της σχολής γιατί την πρώτη φορά δεν μου χώρεσαν όλα σε μια αποστολή .Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι και την δευτερη φορά που τα έστειλα οι φωτογραφίες δεν ήταν αυτές που η γραμματεία ζητούσε και θα πάω να βγάλω καινουργιες αύριο .Πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα αν τους τα στείλω και τρίτη φορά ;Θα επικοινωνήσω και αύριο με την γραμματεία της σχολής αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν γίνει η εγγραφή τελικά Click για ανάπτυξη... Προφανως μιλας για upload. Ε, τι προβλημα να υπαρχει ? Η κυρια που θα τα δει θα διαλεξει οτι της κανει. Το πολυ να σε χαρακτηρισει ως αγχωδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Η Leukosrinokeros: #268 05-10-20 23:12 Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας μπορει καποιος να μου πει τι γνωριζει για τις εγγραφες των πρωτοετων στο παντειο και πως γινεται η εκδοση κωδικων;; Μπορει να μου εξηγησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2020 στις 16:37 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #269 08-10-20 16:37 Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0CC4D59E-310C-4AAA-9064-C24AD21D2A4A.png 462,7 KB · Εμφανίσεις: 163 Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχωρέστε με διότι μπορεί να είναι άκυρο εδώ μέσα αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου ήρθε ένα μήνυμα από την φοιτητική λέσχη με ένα λινκ. Πρόκειται για σίτιση/στέγαση. Το προσπερνάω απλά μιας και δεν ενδιαφέρομαι, σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:28 Ο Makis7 έγραψε: #270 11-10-20 17:28 Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αιτηση για το πασο ειναι δυνατη να πραγματοποιηθει μονο αν εχει ολοκληρωθει πληρως η εγγραφη μου στο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #271 11-10-20 17:38 H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H εισοδο στο συστημα για αιτηση πασο μπορει να γινει οταν εχεις τους κωδικους. Στη συνεχεια το συστημα θα αντλησει τα στοιχεια σου απο το φοιτητολογιο του πανεπιστημιου για να στα δειξει στην οθονη. Και τελος η γραμματεια σου θα πρεπει να τα πιστοποιησει ( πχ την φωτο σου). Οποτε καταλαβαινεις οτι η γραμματεια θα πρεπει να εχει ηδη προετοιμασει το προφιλ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:40 Ο Makis7 έγραψε: #272 11-10-20 17:40 Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #273 11-10-20 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Makis7: Ωραια,απλα προσπαθω να καταλαβω αν τελιωσα με την εγγραφη απο την στιγμη που καταφερα να κανω αιτηση για το πασο Click για ανάπτυξη... Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Makis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2020 στις 17:58 Ο Makis7 έγραψε: #274 11-10-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε οταν παρεις και την εγκριση στο κινητο σου απο την γραμματεια εισαι στα τελειωματα.Σαν αγορι τελειωνεις οταν παρεις και την βεβαιωση για τον στρατο. Click για ανάπτυξη... Ωραια ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωάννα2 Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:45 Η Ιωάννα2 έγραψε: #275 19-10-20 19:45 Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας. Προς φοιτητές που έχουν διαγραφεί από μια σχολή και έχουν κάνει εγγραφή σε άλλη έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή μου και εγγραφή στη νέα. Πήρα κανονικά τους κωδικούς μου όμως μπορώ να συνδεθώ ακόμα στις υπηρεσίες του προηγούμενου τμήματος μου με τους παλιούς κωδικούς μου. Δε θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί όλα ? Επίσης προσπαθώντας να κάνω αίτηση για νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα ( η προηγούμενη έχει επιστραφεί και ακυρωθεί ) μου εμφανίζεται το μήνυμα '' Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη εγγεγραμμένος χρήστης με τα ίδια στοιχεία'' Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Θα επικοινωνήσω φυσικά με το τηλέφωνο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Minedu αλλά αν ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή η γραμματεία ή το γραφείο αρωγής ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2020 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #276 19-10-20 21:47 Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για την ταυτοτητα πασο αρμοδια ειναι η παλια γραμματεια να ελευθερωσει την θυριδα σου. Μολις το κανει θα μπορεις να δημιουργησεις νεα. Οι κωδικοι σου στην παλια θα δουλευουν μεχρι να τους σβησει ο εκει ΙΤ . Δεν υπαρχει καμια ανησυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.