Είναι δύσκολη η ΑΕΠΠ;

vaggio

Νεοφερμένος

Ο vaggio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα , είμαι απόφοιτος έτους 2010 γενικού λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης. Φέτος αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλήνιες με σκοπό να περάσω σε σχολή του τέταρτου πεδίου. Θέλω λοιπόν να μου πείτε, εάν αγοράζοντας ένα βοήθημα π.χ. του Τσιωτάκη και διαβάζοντας συστηματικά τους επόμενους μήνες , πιστεύετε πως είναι εφικτό να γράψω έναν καλό βαθμό (16+) στο μάθημα του προγραμματισμού ή το φροντιστήριο είναι μονόδρομος;
Ευχαριστώ.
 

Vold

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1,630 μηνύματα.
Άνετα γράφεις, και παραπάνω.
Αρκεί το "συστηματικό" να περιλαμβάνει και τη λέξη "σοβαρό".
 

vaggio

Νεοφερμένος

Ο vaggio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι επειδή έχω κενά στα μαθηματικά, άρχισα μελετώντας την άλγεβρα της Α΄Λυκείου φαντάσου. Για τον λόγο αυτό στηρίζω τις ελπίδες μου στην ΑΕΠΠ και ΑΟΘ.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών , Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,875 μηνύματα.
Και εγω φοβαμαι στο αεππ.
 

frofru

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 199 μηνύματα.
Θα συμφωνήσω με τον Vold παραπάνω. Δεν χρείαζεται να σας ανησυχεί. Είναι μάθημα που χρειάζεται τη λογική σας. Μιλώντας εκ πείρας, ναι! με ένα καλό βοήθημα, όρεξη και θέληση μπορείς να βγάλεις το μάθημα και την ύλη χωρίς φροντιστήριο. Τυχόν απορίες εύκολα λύνονται στο σχολείο ή στο ίντερνετ καθώς υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά βίντεο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top