Harmiproto Νεοφερμένο μέλος Ο Harmiproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:21 Ο Harmiproto: #1 02-02-21 19:21 Είμαι μαθητής της β λυκειου και του χρόνου θα επιλεξω το 3ο επιστημονικό πεδίο χρειάζεται να κανω φροντιστήριο στα μαθηματικα γενικής Απλα αναρωτιέμαι αν κάποιο απο τα κεφαλαια της αλγεβρας ειναι αναγκαιο στη φυσικη πχ στη γ λυκείου.Μπορει να καλυψει το σχολείο την υλη αυτη χωρις να εχω κενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pink_panther Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pink_panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:31 Ο pink_panther: #2 02-02-21 19:31 Αναλόγως το σχολείο. Δε μπορούμε εμείς να σου πούμε. Από την άλεβρα της β' λυκειου σίγουρα πρέπει να ξέρεις τριγωνομετρία, και λογαριθμους. Edit: και γραφικές παραστάσεις συνάρτησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harmiproto Νεοφερμένο μέλος Ο Harmiproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:11 Ο Harmiproto: #3 02-02-21 20:11 Εντάξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:37 Ο tsiobieman: #4 02-02-21 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Harmiproto: Είμαι μαθητής της β λυκειου και του χρόνου θα επιλεξω το 3ο επιστημονικό πεδίο χρειάζεται να κανω φροντιστήριο στα μαθηματικα γενικής Απλα αναρωτιέμαι αν κάποιο απο τα κεφαλαια της αλγεβρας ειναι αναγκαιο στη φυσικη πχ στη γ λυκείου.Μπορει να καλυψει το σχολείο την υλη αυτη χωρις να εχω κενα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , αν νιώθεις αδύναμος στο συγκεκριμένο μάθημα και ότι θα μπορούσες να τα πηγαίνεις καλύτερα με λίγη βοήθεια ναι πρέπει να κάνεις. Θα χρειαστείς τριγωνομετρία και λογαρίθμους για τη φυσική πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Cat lady _Aggelos123 Harmiproto SlimShady thecrazycretan Lathy pink_panther Georgekk tsiobieman το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι μαθητής της β λυκειου και του χρόνου θα επιλεξω το 3ο επιστημονικό πεδίο χρειάζεται να κανω φροντιστήριο στα μαθηματικα γενικής Απλα αναρωτιέμαι αν κάποιο απο τα κεφαλαια της αλγεβρας ειναι αναγκαιο στη φυσικη πχ στη γ λυκείου.Μπορει να καλυψει το σχολείο την υλη αυτη χωρις να εχω κενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pink_panther Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pink_panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:31 Ο pink_panther: #2 02-02-21 19:31 Αναλόγως το σχολείο. Δε μπορούμε εμείς να σου πούμε. Από την άλεβρα της β' λυκειου σίγουρα πρέπει να ξέρεις τριγωνομετρία, και λογαριθμους. Edit: και γραφικές παραστάσεις συνάρτησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harmiproto Νεοφερμένο μέλος Ο Harmiproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:11 Ο Harmiproto: #3 02-02-21 20:11 Εντάξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:37 Ο tsiobieman: #4 02-02-21 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Harmiproto: Είμαι μαθητής της β λυκειου και του χρόνου θα επιλεξω το 3ο επιστημονικό πεδίο χρειάζεται να κανω φροντιστήριο στα μαθηματικα γενικής Απλα αναρωτιέμαι αν κάποιο απο τα κεφαλαια της αλγεβρας ειναι αναγκαιο στη φυσικη πχ στη γ λυκείου.Μπορει να καλυψει το σχολείο την υλη αυτη χωρις να εχω κενα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , αν νιώθεις αδύναμος στο συγκεκριμένο μάθημα και ότι θα μπορούσες να τα πηγαίνεις καλύτερα με λίγη βοήθεια ναι πρέπει να κάνεις. Θα χρειαστείς τριγωνομετρία και λογαρίθμους για τη φυσική πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Cat lady _Aggelos123 Harmiproto SlimShady thecrazycretan Lathy pink_panther Georgekk tsiobieman το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναλόγως το σχολείο. Δε μπορούμε εμείς να σου πούμε. Από την άλεβρα της β' λυκειου σίγουρα πρέπει να ξέρεις τριγωνομετρία, και λογαριθμους. Edit: και γραφικές παραστάσεις συνάρτησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Harmiproto Νεοφερμένο μέλος Ο Harmiproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:11 Ο Harmiproto: #3 02-02-21 20:11 Εντάξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:37 Ο tsiobieman: #4 02-02-21 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Harmiproto: Είμαι μαθητής της β λυκειου και του χρόνου θα επιλεξω το 3ο επιστημονικό πεδίο χρειάζεται να κανω φροντιστήριο στα μαθηματικα γενικής Απλα αναρωτιέμαι αν κάποιο απο τα κεφαλαια της αλγεβρας ειναι αναγκαιο στη φυσικη πχ στη γ λυκείου.Μπορει να καλυψει το σχολείο την υλη αυτη χωρις να εχω κενα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , αν νιώθεις αδύναμος στο συγκεκριμένο μάθημα και ότι θα μπορούσες να τα πηγαίνεις καλύτερα με λίγη βοήθεια ναι πρέπει να κάνεις. Θα χρειαστείς τριγωνομετρία και λογαρίθμους για τη φυσική πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εντάξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:37 Ο tsiobieman: #4 02-02-21 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Harmiproto: Είμαι μαθητής της β λυκειου και του χρόνου θα επιλεξω το 3ο επιστημονικό πεδίο χρειάζεται να κανω φροντιστήριο στα μαθηματικα γενικής Απλα αναρωτιέμαι αν κάποιο απο τα κεφαλαια της αλγεβρας ειναι αναγκαιο στη φυσικη πχ στη γ λυκείου.Μπορει να καλυψει το σχολείο την υλη αυτη χωρις να εχω κενα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , αν νιώθεις αδύναμος στο συγκεκριμένο μάθημα και ότι θα μπορούσες να τα πηγαίνεις καλύτερα με λίγη βοήθεια ναι πρέπει να κάνεις. Θα χρειαστείς τριγωνομετρία και λογαρίθμους για τη φυσική πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Harmiproto: Είμαι μαθητής της β λυκειου και του χρόνου θα επιλεξω το 3ο επιστημονικό πεδίο χρειάζεται να κανω φροντιστήριο στα μαθηματικα γενικής Απλα αναρωτιέμαι αν κάποιο απο τα κεφαλαια της αλγεβρας ειναι αναγκαιο στη φυσικη πχ στη γ λυκείου.Μπορει να καλυψει το σχολείο την υλη αυτη χωρις να εχω κενα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , αν νιώθεις αδύναμος στο συγκεκριμένο μάθημα και ότι θα μπορούσες να τα πηγαίνεις καλύτερα με λίγη βοήθεια ναι πρέπει να κάνεις. Θα χρειαστείς τριγωνομετρία και λογαρίθμους για τη φυσική πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.