Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Εγώ ντρεπομαι για τη σημερινή Ελλάδα , έτσι όπως την έχουν καταντήσει η άχρηστοι πολτικόι.
Αν ζούσα στην Ελλάδα του Περικλή ή ακόμα και του Βενιζέλου τότε ναι θα 'μουν παργαματικά περήφανος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Είμαι υπέρήφανος για τους προγόνους μου που χάθηκαν αλλά δε μπορώ να το δηλώσω αυτό σε μια χώρα την οποία δεν σέβομαι!
01011001
Δραστήριο μέλος

Δε βλέπω το λόγο να μην είναι κάποιος περήφανος εθνικά. Η κλασική δικαιολογία των "κακών πολιτικών" και του "κακού κράτους" δεν πιάνει σε μένα...Υπάρχουν άνθρωποι που στερήθηκαν την ελευθερία τους και την οικογένειά τους εξ'αιτίας του κράτους, αλλά δε σταμάτησαν να υμνούν την Ελλάδα. Άλλωστε οι πολιτικοί έρχονται και φεύγουν. Τα εθνικά ιδεώδη μένουν και δεν εξαρτώνται από 200 άχρηστους που τυχαίνει να είναι στο Κοινοβούλιο. Δε λέω 300, δεν είναι όλοι άχρηστοι...
Δεν χωράει εδώ αυτή η συζήτηση, αλλά θα ήθελα να διαβάσω σε pm γιατί ακριβώς νιώθεις περήφανος.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Είμαι και 'γω περίεργος γιατί θα 'πρεπε να 'μαι περήφανος για την σημερινή Ελλάδα .
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Για το πολυτεχνειο ,για το "οχι" στους ιταλους,για μερικες καταξιωσεις(Νομπελ λογοτεχνιας).Αλλα με τετοια μιζερια πουΓράψτο έδω.
Είμαι και 'γω περίεργος γιατί θα 'πρεπε να 'μαι περήφανος για την σημερινή Ελλάδα
Και στο κατω κατω της γραφης οι αλλοι λαοι που ειναι υπερηφανοι για την πατριδα τους
εχουν κανει τιποτα?Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει και θα σε καταπλακωσει
01011001
Δραστήριο μέλος

Νιώθω περήφανος για την αντίσταση και αντίδραση κάποιων ποιητών όχι επειδή πήραν κάποιο κωλοβραβείο αλλά επειδή με τον τρόπο τους στάθηκαν στο πλευρό των καταπιεσμένων και των συνανθρώπων τους που ζούσαν ό,τι ζούσαν σε ανάλογες καταστάσεις.
Και κοίτα να δείς, νόμιζα ότι ήδη έχει πέσει και θέλει να με καταπλακώσει.
miv
Επιφανές μέλος

Είμαι περήφανος για το λαό αυτό, χωρίς πολλές αιτιολογήσεις.
Δε νιώθω ενοχές και ντροπή για κανέναν εξουσιαστή. Δεν έχω μάθει να ντρέπομαι για τις ανομίες των άλλων. Επειδή όμως ξέρω οτι αυτές δεν είναι ανομίες του Ελληνικού λαού, συνεχίζω απερίσπαστα να είμαι περήφανος για πάρτη του. Και θα συνεχίσω μεχρι το τέλος. Η λάσπη μπορεί να σκεπάζει τα κρυστάλλινα νερά, αλλά δεν τα εξαφανίζει.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστός. Και να προσθέσω ότι το εθνικό φρόνημα των Τούρκων είναι πολύ υψηλότερο από το δικό μας κι ας μην έχουν να δείξουν κάτι αξιόλογο.Για το πολυτεχνειο ,για το "οχι" στους ιταλους,για μερικες καταξιωσεις(Νομπελ λογοτεχνιας).Αλλα με τετοια μιζερια που
Και στο κατω κατω της γραφης οι αλλοι λαοι που ειναι υπερηφανοι για την πατριδα τους
εχουν κανει τιποτα?Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει και θα σε καταπλακωσει
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ζήτα ένα αντίγραφο του ποινολογίου σου που θα λέει την αιτία της αποβολής σου. Πλάκα θα 'χει να δούμε τι έγραψαν.Αυτοί σιγά μην το δείξουν και ας είναι παράνομο. Εμάς μοιράζουν τριήμηρες αν δεν πας. Ευτυχώς δεν με διάλεξαν γιατί έλλειπα![]()
(δεν αναφέρεται σε σένα ο β' ενικός)
01011001
Δραστήριο μέλος

Νιώθω περήφανος για πάρα πολλούς λόγους που δε μου φτάνει μια ζωή για να εκθέσω. Είναι βέβαια ευνόητοι οι λόγοι. Η διαφορά ανάμεσα στους "κάποιους" και στους Έλληνες είναι οτι οι "κάποιοι" δεν θα έκαναν τίποτα χωρίς τους Έλληνες. Ό,τι έκαναν το έκαναν με τους Έλληνες και για τους Έλληνες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της περηφάνιας μου. Νιώθω περήφανος για την Ελλάδα γιατί μου διδάσκει τι μπορεί να καταφέρει ο οποιοσδήποτε. Νιώθω περήφανος για την Ελλάδα γιατί απέδειξε οτι ο λαός της βρίσκεται πάντα πολύ πιο μπροστά από την εξουσία που την κυβερνάει. Νιώθω περήφανος για το λαό αυτό. Την εξουσία τη θεωρώ δευτερεύον στοιχείο, άρα δε με αφορά τι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί. Με αφορά όμως τι κάνουν οι Έλληνες.
Είμαι περήφανος για το λαό αυτό, χωρίς πολλές αιτιολογήσεις.
Δε νιώθω ενοχές και ντροπή για κανέναν εξουσιαστή. Δεν έχω μάθει να ντρέπομαι για τις ανομίες των άλλων. Επειδή όμως ξέρω οτι αυτές δεν είναι ανομίες του Ελληνικού λαού, συνεχίζω απερίσπαστα να είμαι περήφανος για πάρτη του. Και θα συνεχίσω μεχρι το τέλος. Η λάσπη μπορεί να σκεπάζει τα κρυστάλλινα νερά, αλλά δεν τα εξαφανίζει.
Οι "κάποιοι" ήταν και είναι Έλληνες, μόνo που έκαναν ό,τι έκαναν για λόγους που προανέφερα.
Αυτοί για τους οποίους νιώθεις υπερήφανος είναι αυτοί που βάζουν στην εξουσία αυτούς που κάνουν τις αννομίες, ή μήπως μιλάς για άλλους?
miv
Επιφανές μέλος

Εγώ ξέρω οτι ο Έλληνας όπου πρέπει είναι άρχοντας.
Τι εννοεις;
miv
Επιφανές μέλος

και το γυφτουλας πως το εννοεις;
01011001
Δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

01011001
Δραστήριο μέλος

Όταν όμως λες ότι είσαι περήφανος ως Έλληνας δέχεσαι όλη την ιστορία όλων των Ελλήνων. Αλλιώς να λές είμαι περήφανος για το πολυτεχνείο, για τους αγώνες που δίνουν ορισμένοι Έλληνες κάθε φορά που αδικούνται κ.ά.
miv
Επιφανές μέλος

01011001
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.