Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2023 στις 18:57 Η Nala έγραψε: #21 08-11-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Για παράδειγμα ιστορία της ιατρικής δεν υπήρχε στη Πάτρα ενώ υπάρχει στην Αθήνα. Εγώ θα πάρω σε όλα τα μαθήματα που δεν έχω περάσει και θα δείξει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Για παράδειγμα ιστορία της ιατρικής δεν υπήρχε στη Πάτρα ενώ υπάρχει στην Αθήνα. Εγώ θα πάρω σε όλα τα μαθήματα που δεν έχω περάσει και θα δείξει Click για ανάπτυξη... Με το 10% μπήκες στο τρίτο έτος; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 14:19 Η Dr. Gl. Luminous: #22 09-11-23 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με το 10% μπήκες στο τρίτο έτος; Click για ανάπτυξη... Nαι μου έκαναν αναγνώριση έτους Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 14:32 Η Nala έγραψε: #23 09-11-23 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Nαι μου έκαναν αναγνώριση έτους Click για ανάπτυξη... Δύο έτη αφού είσαι τρίτο έτος τώρα, μπράβο σου καλές σπουδές Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Paragontas7000 Kate1914 Dr. Gl. Luminous plantbee 54321 Unboxholics dmav constansn Maynard Scandal Nala SKG hirasawayui Wonderkid Sofos Gerontas Obi-Wan Kenobi ggl Νικολινα tom 1975 Nikleo Leo komm Abiogenesis tsiobieman Antonia Alexandra GeorgePap2003 phoni vavia suaimhneas Angelikaaa aggorf ΚΤr Lathy Than003 Μιχαήλ estrela Πύρος Alessandra Eliza mvas flaura elevag giorgos5002 Γιώτα Γιαννακού Giota_pel MINERVA70 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Για παράδειγμα ιστορία της ιατρικής δεν υπήρχε στη Πάτρα ενώ υπάρχει στην Αθήνα. Εγώ θα πάρω σε όλα τα μαθήματα που δεν έχω περάσει και θα δείξει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Για παράδειγμα ιστορία της ιατρικής δεν υπήρχε στη Πάτρα ενώ υπάρχει στην Αθήνα. Εγώ θα πάρω σε όλα τα μαθήματα που δεν έχω περάσει και θα δείξει Click για ανάπτυξη... Με το 10% μπήκες στο τρίτο έτος;
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 14:19 Η Dr. Gl. Luminous: #22 09-11-23 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με το 10% μπήκες στο τρίτο έτος; Click για ανάπτυξη... Nαι μου έκαναν αναγνώριση έτους Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 14:32 Η Nala έγραψε: #23 09-11-23 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Nαι μου έκαναν αναγνώριση έτους Click για ανάπτυξη... Δύο έτη αφού είσαι τρίτο έτος τώρα, μπράβο σου καλές σπουδές Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με το 10% μπήκες στο τρίτο έτος; Click για ανάπτυξη... Nαι μου έκαναν αναγνώριση έτους
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 14:32 Η Nala έγραψε: #23 09-11-23 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Nαι μου έκαναν αναγνώριση έτους Click για ανάπτυξη... Δύο έτη αφού είσαι τρίτο έτος τώρα, μπράβο σου καλές σπουδές
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Nαι μου έκαναν αναγνώριση έτους Click για ανάπτυξη... Δύο έτη αφού είσαι τρίτο έτος τώρα, μπράβο σου καλές σπουδές