Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Βεβαια και στην Ελλαδα εχουμε και ενα αλλο κακο...Δεν εχουμε καλες εγκαταστασεις με αποτελεσμα να αρκουμαστε πολυ στην θεωρια και οχι στις πραξεις(δεν μιλαω απαραιτητα για μηχανικους γενικα αναφερομαι)με αποτελεσμα να μην ξερουμε ουτε μια βιδα να ξεβιδωνουμεΗ Ελλαδα θαρρω πως δεν ειναι ακομη ωριμη αρκετα ωστε να απορροφησει τους αποφοιτους αυτης της σχολης που ομολογουμενως εχουν αρκετες γνωσεις ωστοσο δεν μπορουν να τις αξιοποιησουν στο μεγιστο των δυνατοτητων τους.Στο εξωτερικο σιγουρα εχεις πιο πολλες ευκαιριες και χρηματα με το τσουβαλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Βεβαια και στην Ελλαδα εχουμε και ενα αλλο κακο...Δεν εχουμε καλες εγκαταστασεις με αποτελεσμα τα αρκουμαστε πολυ στην θεωρια και οχι στις πραξεις(δεν μιλαω απαραιτητα για μηχανικους γενικα αναφερομαι)με αποτελεσμα να μην ξερουμε ουτε μια βιδα να ξεβιδωνουμε
Το ερώτημα είναι ότι ακόμη και αν είχαμε, σε ποια αγορά εργασίας;

Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Μα προφανως δεν διαφωνωΤο ερώτημα είναι ότι ακόμη και αν είχαμε, σε ποια αγορά εργασίας;Ποια Ελληνική αγορά εργασίας μπορεί να αξιολογήσει μαθήματα του τύπου Μέθοδοι Πεπερασμένων Στοιχείων στην Αεροναυπηγική; Δουλευόμαστε;
Μια νομική με έμφαση στην παρλαπιλογία (δικηγορία) και πολύ μας είναι για να συντηρείται το συνδικάτο.

Μιας και παρατηρησα οτι μενεις Ρουμανια τα πραγματα εκει πως τα βλεπεις;
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ερώτημα είναι ότι ακόμη και αν είχαμε, σε ποια αγορά εργασίας;Ποια Ελληνική αγορά εργασίας μπορεί να αξιολογήσει μαθήματα του τύπου Μέθοδοι Πεπερασμένων Στοιχείων στην Αεροναυπηγική; Δουλευόμαστε;
Μια νομική με έμφαση στην παρλαπιλογία (δικηγορία) και πολύ μας είναι για να συντηρείται το συνδικάτο.
αρα ποιος ο λογος να εχουμε τοσες σχολες τοτε;ενα πανεπιστημιο σε ολη την ελλαδα και ειμαστε κομπλε.Ετσι και αλλιως το πτυχιο ειναι ενα αχρηστο χαρτι για να βγαζουμε φωτο με λουλουδια στην ορκωμοσια και να λεει η γιαγια μας'' μπραβο παληκαρι μου '' ευχομενοι να μας παρει κανενα αμαξι για να χτυπησουμε γκομενακι.
nPb
Επιφανές μέλος

αρα ποιος ο λογος να εχουμε τοσες σχολες τοτε;ενα πανεπιστημιο σε ολη την ελλαδα και ειμαστε κομπλε.Ετσι και αλλιως το πτυχιο ειναι ενα αχρηστο χαρτι για να βγαζουμε φωτο με λουλουδια στην ορκωμοσια και να λεει η γιαγια μας'' μπραβο παληκαρι μου '' ευχομενοι να μας παρει κανενα αμαξι για να χτυπησουμε γκομενακι.
Θα ήταν μια σοβαρή σκέψη αν κάποτε οι ιθύνοντες σκέφτονταν το λόγο που υπάρχουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

1) Συμβουλος Π/Θ.
2) Διευθυντης γραφειου Π/Θ στη Θεσσαλονικη.
3) Μετακλητος χωρις αντικειμενο στον Υπουργο Επικρατειας
4) Υπουργος Εργασιας
5) Εμμισθο τρολλ στο τουιτερ
6) Επαγγελματιας Μπαχαλακιας
7) Επαγγελματιας Αλληλεγγυος.
8 ) Δημοσιογραφος στην ΕΡΤ
Μινιμουμ μισθος 2,000 τσεπη το μηνα. Ποια αλλη σχολη στα προσφερει αυτα; Ανθυπολογαχοι, Σημαιοφοροι και Ανθυποσμηναγοι ενα ψωροχιλιαρικο παιρνουν. Και τους φευγει και ο πατος 4 χρονια. Και πρεπει να πηγαινουν και στη δουλεια καθε μερα
nPb
Επιφανές μέλος

10) Καθηγητής Πανεπιστημίου με Αριστερές Δημοσιεύσεις
11) Επαναστάτης Αλληλέγκυος Τραγουδοποιός
12) Επαναστάτης Αριστερός Ομοφυλόφιλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος

9) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σε ΕΡΤ, ΔΕΚΟ
10) Καθηγητής Πανεπιστημίου με Αριστερές Δημοσιεύσεις
11) Επαναστάτης Αλληλέγκυος Τραγουδοποιός
12) Επαναστάτης Αριστερός Ομοφυλόφιλος
Εχεις τοσες επιλογες που δεν ξερεις ποια να πρωτοδιαλεξεις.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

προσωπικα αυτη ειναι η αποψη μου και εχω δικαιωμα να την εκφρασω,δεν θα σχολιασω τον απρεπη χαρακτηρισμο σου γιατι νομιζω ριχνει το επιπεδο.ενα σχημα λογου ηταν τζιζους κραιστ δηλαδη

Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

προφανως δεν εχεις επιχειρηματα να αντικρουσεις τους ισχυρισμους μου για αυτο καταφευγεις σε emoticons.Πολυ ωριμη αντιμετωπιση συγχαρητηρια...
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

οσοι εχουν εστω και ενα γραμμαριο μυαλου θα ξερουν πως η μονη σχολη που εχει μελλον,χρηματικες απολαβες και κυρος ειναι η ΗΜΜΥ.Παρτε το χαμπαρι επιτελους,οι υπολοιπες σχολες εξαιρουμενης της ιατρικης ειναι για να παιζουν τα παιδακια και να χαιρονται με το αχρησυο πτυχιο τους
paopaopao σωστός!

Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

paopaopao σωστός!
[/QUOTE
Πιστεψα πως ησουν ομοιδεατης μου αλλα μολις ειδα το σποιλερ καταλαβα πως εισαι και εσυ ψεκασμενος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

paopaopao σωστός!
[/QUOTE
Πιστεψα πως ησουν ομοιδεατης μου αλλα μολις ειδα το σποιλερ καταλαβα πως εισαι και εσυ ψεκασμενος
paopaopao ξανα σωστός!
στα 3 καίγεσαι!
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε ποια σχολη σπουδαζεις αν επιτρεπεται;paopaopao ξανα σωστός!
στα 3 καίγεσαι!

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

προφανως δεν εχεις επιχειρηματα να αντικρουσεις τους ισχυρισμους μου για αυτο καταφευγεις σε emoticons.Πολυ ωριμη αντιμετωπιση συγχαρητηρια...
Η σκέψη ότι δεν μπαίνω στον κόπο να αναλύσω την επιχειρηματολογία μου σε άτομα που ο εγκέφαλός τους θα επέπλεε δίκην φελλού σε θάλασσα (όπως λέμε και επιστημονικά εμείς οι υπεργαμάτοι γιατροί που μαζί με τους ΗΜΜΥτες κυβερνάμε τον κόσμο), όχι ε;
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειδες που το παραδεχτηκες μονη σου: << εμείς οι υπεργαμάτοι γιατροί μαζί με τους ΗΜΜΥτες κυβερνάμε τον κόσμο>>Η σκέψη ότι δεν μπαίνω στον κόπο να αναλύσω την επιχειρηματολογία μου σε άτομα που ο εγκέφαλός τους θα επέπλεε δίκην φελλού σε θάλασσα (όπως λέμε και επιστημονικά εμείς οι υπεργαμάτοι γιατροί που μαζί με τους ΗΜΜΥτες κυβερνάμε τον κόσμο), όχι ε;
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.