Αυτό είναι το θέμα...Συνήθως οι "κατώτερου" επιπέδου μαθητές διαλεγουν το ΕΠΑΛ επειδή νομίζουν πώς δέν γίνεται μάθημα και ότι είναι χαλαρά τα πράγματα κτλπ..Υποβαθμίζοντας έτσι το ίδιο το σχολείο αλλά και τους άλλους μαθητές! Δεν αμφιβάλω για το επίπεδο των μαθητών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ και δεν είναι μόνο η πόλη σου αλλά και σε άλλες πόλεις κ χωρία αλλα εγ'ω πιστεύω πώς το ΕΠΑΛ είναί παρεξηγμένο.
Αν δεν ήξερες ότι στο ΕΠΑλ πηγαίνουν και καλά όλοι οι άσχετοι αλλά πηγαίναν καλοι μαθητές θα πήγαινες η οχι?????
Δεν είπα εγώ οτι είστε κατώτεροι..Αντιθέτως τα παιδία των ΓΕΛ μας αντιμετωπίζουν ως κατώτερους και αυτή είναι η αλήθεια.
Αυτή τη συζήτηση την έχω κάνει 1000 φόρες απο την στιγμή που πήγα ΕΠΑΛ. Δεν υπαρχει λογος να καθομαστε και να συζηταμε και να λεμε γιατι το ενα σχολειο δεν ειναι καλυτερο απο το αλλο κτλπ. Εχει καταντησει κουραστικο νομιζω.
Υ.Γ 1ον εχει περασει λιγος καιρος απο τοτε που του απαντησα για το προβατο και 2ον εγω παντα ετσι μιλαω (γενικα ειμαι ατομο που κανει και δεχεται το χιουμορ και αν καποιος παρεξηγηθηκε μπορει απλα να μου το πει).