ΕΠΑ.Λ.: Τομέας Υγείας - Μόρια

fearless

Νεοφερμένο μέλος

Ο fearless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλή επιτυχία λοιπόν!(σε όλους)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Enso

Νεοφερμένο μέλος

Η Enso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
16 κάτι χαμηλότερη νοσηλευτική και 17 κάτι Πτολεμαϊδα μαιευτικη
Με 15.605 να μην ελπιζω καν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 660 μηνύματα.
Με 15.605 να μην ελπιζω καν;
Η πιο χαμηλή σχολή θα είναι μεταξύ 15.500-16.000 ελπίζω να δήλωσες τη σχολή στη Ρόδο νομίζω είναι παιδαγωγικο προσχολικής ηλικίας

Enso

Νεοφερμένο μέλος

Η Enso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Η πιο χαμηλή σχολή θα είναι μεταξύ 15.500-16.000 ελπίζω να δήλωσες τη σχολή στη Ρόδο νομίζω είναι παιδαγωγικο προσχολικής ηλικίας
Εχω δηλωσει τα πάντα εκτος φυσιοθεραπεία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια