elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Ο elnionio έγραψε: #1 09-06-09 14:56 παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω μηπως γινετε να πιγαινεις επαλ το πρωι και το βραδυ νυχτερινο επαλ ταυτοχρονα????????οποιος γνωριζει κατι ας μου πει σας ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο Mariosxania: #2 09-06-09 15:00 Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό?ΑΝ και δεν νομίζω να γίνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Ο elnionio έγραψε: #3 09-06-09 17:33 του χρονου παω 3 επαλ,αλλα θελω να παω 2 επαλ νυχτερινο ωστε να αλαξω επαγγελμα,δεν θελω να αφησω το πρωινω μιπως και περασω καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:20 Ο kostas (agia): #4 09-06-09 21:20 Δηλαδη εννοεις πως π.χ εισαι πληροφορικη τ πρωι και τ βραδυ γεωπονια...???? Κατι τετοιο,η εννοεις να αλλαξεις τελειως ειδικοτητα:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο elnionio έγραψε: #5 09-06-09 21:59 να αλαξω τελειως ειδικοτιτα,τελικα γινετε ι οχι να πιγαινω και στα δυο?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο Guest 272341: #6 10-06-09 01:37 οχι δεν γινεται!!πρεπει να εισαι μαθητης μονο σε ενα σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Ο kostas (agia): #7 10-06-09 11:29 Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω μηπως γινετε να πιγαινεις επαλ το πρωι και το βραδυ νυχτερινο επαλ ταυτοχρονα????????οποιος γνωριζει κατι ας μου πει σας ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο Mariosxania: #2 09-06-09 15:00 Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό?ΑΝ και δεν νομίζω να γίνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Ο elnionio έγραψε: #3 09-06-09 17:33 του χρονου παω 3 επαλ,αλλα θελω να παω 2 επαλ νυχτερινο ωστε να αλαξω επαγγελμα,δεν θελω να αφησω το πρωινω μιπως και περασω καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:20 Ο kostas (agia): #4 09-06-09 21:20 Δηλαδη εννοεις πως π.χ εισαι πληροφορικη τ πρωι και τ βραδυ γεωπονια...???? Κατι τετοιο,η εννοεις να αλλαξεις τελειως ειδικοτητα:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο elnionio έγραψε: #5 09-06-09 21:59 να αλαξω τελειως ειδικοτιτα,τελικα γινετε ι οχι να πιγαινω και στα δυο?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο Guest 272341: #6 10-06-09 01:37 οχι δεν γινεται!!πρεπει να εισαι μαθητης μονο σε ενα σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Ο kostas (agia): #7 10-06-09 11:29 Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό?ΑΝ και δεν νομίζω να γίνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Ο elnionio έγραψε: #3 09-06-09 17:33 του χρονου παω 3 επαλ,αλλα θελω να παω 2 επαλ νυχτερινο ωστε να αλαξω επαγγελμα,δεν θελω να αφησω το πρωινω μιπως και περασω καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:20 Ο kostas (agia): #4 09-06-09 21:20 Δηλαδη εννοεις πως π.χ εισαι πληροφορικη τ πρωι και τ βραδυ γεωπονια...???? Κατι τετοιο,η εννοεις να αλλαξεις τελειως ειδικοτητα:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο elnionio έγραψε: #5 09-06-09 21:59 να αλαξω τελειως ειδικοτιτα,τελικα γινετε ι οχι να πιγαινω και στα δυο?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο Guest 272341: #6 10-06-09 01:37 οχι δεν γινεται!!πρεπει να εισαι μαθητης μονο σε ενα σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Ο kostas (agia): #7 10-06-09 11:29 Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
του χρονου παω 3 επαλ,αλλα θελω να παω 2 επαλ νυχτερινο ωστε να αλαξω επαγγελμα,δεν θελω να αφησω το πρωινω μιπως και περασω καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:20 Ο kostas (agia): #4 09-06-09 21:20 Δηλαδη εννοεις πως π.χ εισαι πληροφορικη τ πρωι και τ βραδυ γεωπονια...???? Κατι τετοιο,η εννοεις να αλλαξεις τελειως ειδικοτητα:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο elnionio έγραψε: #5 09-06-09 21:59 να αλαξω τελειως ειδικοτιτα,τελικα γινετε ι οχι να πιγαινω και στα δυο?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο Guest 272341: #6 10-06-09 01:37 οχι δεν γινεται!!πρεπει να εισαι μαθητης μονο σε ενα σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Ο kostas (agia): #7 10-06-09 11:29 Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδη εννοεις πως π.χ εισαι πληροφορικη τ πρωι και τ βραδυ γεωπονια...???? Κατι τετοιο,η εννοεις να αλλαξεις τελειως ειδικοτητα:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο elnionio έγραψε: #5 09-06-09 21:59 να αλαξω τελειως ειδικοτιτα,τελικα γινετε ι οχι να πιγαινω και στα δυο?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο Guest 272341: #6 10-06-09 01:37 οχι δεν γινεται!!πρεπει να εισαι μαθητης μονο σε ενα σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Ο kostas (agia): #7 10-06-09 11:29 Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να αλαξω τελειως ειδικοτιτα,τελικα γινετε ι οχι να πιγαινω και στα δυο?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο Guest 272341: #6 10-06-09 01:37 οχι δεν γινεται!!πρεπει να εισαι μαθητης μονο σε ενα σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Ο kostas (agia): #7 10-06-09 11:29 Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι δεν γινεται!!πρεπει να εισαι μαθητης μονο σε ενα σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Ο kostas (agia): #7 10-06-09 11:29 Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Πηγαινε στο ενα Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο...... Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο Guest 272341: #8 10-06-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!! Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Ο elnionio έγραψε: #9 10-06-09 15:19 τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:58 Ο kostas (agia): #10 10-06-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από biousra: :nono::nono: οχι ο μπιουσρά ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!! Click για ανάπτυξη... Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από elnionio: τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος?????? Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο Guest 272341: #11 10-06-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα Sorry και παλι εεε Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.