elnionio
Νεοφερμένο μέλος
????????οποιος γνωριζει κατι ας μου πει σας ευχαριστω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elnionio
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατι τετοιο,η εννοεις να αλλαξεις τελειως ειδικοτητα:what::what:
elnionio
Νεοφερμένο μέλος

Guest 272341
Επισκέπτης
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ειναι παραλογο π.χ ειναι σαν εγω να σπουδαζω πληροφορικη Θεσσ/νικη και παραλληλα ιατρικη Λαρισα!!!
Δεν καταλαβαινω γιατι το θες αυτο......
Τελοςπαντων αυτο π λες δν γινεται:thanks:
Guest 272341
Επισκέπτης
:nono::nono: οχι ο μπιουσράΚαλα σου λεει ο biousra αυτο δν γινεται!!!
ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!!

elnionio
Νεοφερμένο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
:nono::nono: οχι ο μπιουσρά
ΚΟΠΕΛΑ ειμαι Η Μπιουσρά!!!!![]()
Χιλια συγνωμη.......
Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα

Sorry και παλι εεε
-----------------------------------------
τουλαχιστον γινεται να παω νυχτερινο και να συνεχησω την ειδικοτητα που εχω μιχανολογος??????
Αυτο ναι μαλλον γινεται...:iagree::iagree::iagree: Λογικα..Για να εισαι σιγουρος ρωτα καποιον καθηγητη σου η και ακομη πηγαινε στο νυχτερινο δν ξερω..,και ρωτησε τους:iagree:

Guest 272341
Επισκέπτης
Χιλια συγνωμη.......Αληθεια σου λεω δεν τ προσεξα
Sorry και παλι εεε
οκ δεν πειραζει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki