Λοιπον...βλεποντας οτι ο τομεας του ΕΛ/ΛΑΚ (Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα) στην "Ελλαδιτσα των μικροκομματικων συμφεροντων" καπου κολλαει, τουλ. οσο αφορα τους μεγαλους φορεις, σκεφτομαι πως μαλλον θα πρεπει να αρχισουμε εμεις και μεμονομενα, και πιο μαζικα να σπρωξουμε το κινημα αυτο και εδω
Χθες οταν ειδα την ανακοινωση για την παγκοσμια ημερα ΕΛΛΑΚ μου βιδωθηκε στο μυαλο πως μπορω και εγω να βοηθησω σ'αυτο...
Και να η ιδεα, μπορω να ενημερωσω τον κοσμο στην ταξη μου! Μετα ειπα :"και γιατι οχι το σχολειο , και μονο την ταξη; Μπορω να τυπωσω και να βαλω σε διαφορα σημεια αφησες για αυτο." Τεσπα, μετα απο πολλες προσθηκες σαν κι αυτη, κατεληξα οτι μπορω να τυπωσω λιγα πραγματα ειτε για αφησες, ειτε για φυλλαδια, και να φτιαξω κ να μοιρασω μερικα CD (και δεν θα μου κοστισει και ιδιαιτερα... σημερα υπαρχουν CD Cakes με 25 και με CD με τιμη 5 και 8 Ευρω αντιστοιχα...).
Επισεις μπορω να κανονισω με την διευθηνση να κανουμε κατι συλλογικα σαν σχολειο τις 2 τελ. ωρες , μια ενημερωση στους μαθητες ας πουμε...(ναι απ'οτι καταλαβατε οι σχεσεις μου μαζι τους ειναι πολυ καλες

τεσπα).
Μετα σκεφτηκα (αμαν πια...θα το καψω στο τελος θα πειτε [να το καψω να ησυχασω ο παλαβος θα απαντησω...]) οτι καλα ενα σχολειο, αλλα αν αυτο γινοταν και σε παραπανω θα ηταν τελειο.
Ετσι αποφασισα να ποσταρω εδω για τυχον ενδιαφερομενους.
Λοιπον ειναι κανεις αλλος μεσα ?