Πέρσι έδωσα στην Αθήνα, στο Μέγαρο και είμασταν 300 άτομα

Εννοείται ήμουν η μικρότερη

Δεν είναι δύσκολο, απλά είναι διαφορετικό και θέλει διάβασμα. Και εγώ το έχασα για 59 , αλλά φέτος το πάλεψα, διάβασα πολύ και το πήρα (μου έκανε μάθημα η μητέρα μου στο σπίτι τόσα χρόνια). Φέτος έδωσα στη Χαλκίδα γιατί δεν έχουμε κέντρο εδώ, μαζί με άλλα 8 άτομα.
Γενικά μόνο τέτοια ακούγονται για το cpe, απλά θέλει να διαβάσεις. Το michigan το έχουν πάρει και παιδιά που δε μπορούν να αρθρώσουν ούτε πρόταση (και τα ξέρω μάλιστα), τα οποία απλά έτυχε να το πάρουν. Στο cpe δεν είναι έτσι, δεν το παίρνεις επειδή είσαι τυχερός και έβαλες τυχαία το a b c d.
fay είσαι Γ λυκείου και δίνεις αγγλικά τώρα; Γιατί εμένα μου λέγανε να πασχίσω να το πάρω πριν τη Γ, για να μην το έχω αμανάτι το proficiency
polorst και εγώ βάσεις είχα άψογες, δίγλωσση (στο σπίτι αγγλικά μιλάμε) είμαι αλλά αν δε διαβάσεις πάρα πολύ στην προετοιμασία, δε γίνεται τίποτα. Δεν είναι εύκολο το cpe αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Τα past papers τα έσκιζα, αλλά επί της ουσίας απαιτείται και μια ωριμότητα σκέψης. Εγώ φέτος το κατάλαβα. Έκανα τη σύγκριση όταν έδινα στην Α λυκείου με τη Β λυκείου.