SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:01 Ο SparklingGrey: #21 18-04-12 12:01 ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.513 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:03 Ο Libertus έγραψε: #22 18-04-12 12:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Click για ανάπτυξη... Σάμπως ξέρει τι βάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:05 Ο fockos έγραψε: #23 18-04-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Click για ανάπτυξη... Παίρνω μέσο όρο όλων ξέων φιλολογιών. Αν επαιρνα κάθε μία ξεχωριστά κάποιες θα ήταν πάνω από το μέσο όρο. Η δυσκολία των ξένων φιλολογιών είναι καθαρά υποκειμενι αν κάποιος π.χ. μιλάει την αγγλική ως μητρικη γλώσσα θα δυσκολευτεί λιγότερο από τους άλλους που την μαθανε πιο μεγάλοι. Είπα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζω σαφώς και έχω κάνει λάθη είναι καθρά υποκειμενική μου άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:15 Ο SparklingGrey: #24 18-04-12 12:15 Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:32 Ο fockos έγραψε: #25 18-04-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Click για ανάπτυξη... H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:22 Ο Aeneas έγραψε: #26 18-04-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:28 Η Ερις έγραψε: #27 18-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.513 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:03 Ο Libertus έγραψε: #22 18-04-12 12:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Click για ανάπτυξη... Σάμπως ξέρει τι βάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:05 Ο fockos έγραψε: #23 18-04-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Click για ανάπτυξη... Παίρνω μέσο όρο όλων ξέων φιλολογιών. Αν επαιρνα κάθε μία ξεχωριστά κάποιες θα ήταν πάνω από το μέσο όρο. Η δυσκολία των ξένων φιλολογιών είναι καθαρά υποκειμενι αν κάποιος π.χ. μιλάει την αγγλική ως μητρικη γλώσσα θα δυσκολευτεί λιγότερο από τους άλλους που την μαθανε πιο μεγάλοι. Είπα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζω σαφώς και έχω κάνει λάθη είναι καθρά υποκειμενική μου άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:15 Ο SparklingGrey: #24 18-04-12 12:15 Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:32 Ο fockos έγραψε: #25 18-04-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Click για ανάπτυξη... H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:22 Ο Aeneas έγραψε: #26 18-04-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:28 Η Ερις έγραψε: #27 18-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Click για ανάπτυξη... Σάμπως ξέρει τι βάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:05 Ο fockos έγραψε: #23 18-04-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Click για ανάπτυξη... Παίρνω μέσο όρο όλων ξέων φιλολογιών. Αν επαιρνα κάθε μία ξεχωριστά κάποιες θα ήταν πάνω από το μέσο όρο. Η δυσκολία των ξένων φιλολογιών είναι καθαρά υποκειμενι αν κάποιος π.χ. μιλάει την αγγλική ως μητρικη γλώσσα θα δυσκολευτεί λιγότερο από τους άλλους που την μαθανε πιο μεγάλοι. Είπα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζω σαφώς και έχω κάνει λάθη είναι καθρά υποκειμενική μου άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:15 Ο SparklingGrey: #24 18-04-12 12:15 Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:32 Ο fockos έγραψε: #25 18-04-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Click για ανάπτυξη... H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:22 Ο Aeneas έγραψε: #26 18-04-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:28 Η Ερις έγραψε: #27 18-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»; Click για ανάπτυξη... Παίρνω μέσο όρο όλων ξέων φιλολογιών. Αν επαιρνα κάθε μία ξεχωριστά κάποιες θα ήταν πάνω από το μέσο όρο. Η δυσκολία των ξένων φιλολογιών είναι καθαρά υποκειμενι αν κάποιος π.χ. μιλάει την αγγλική ως μητρικη γλώσσα θα δυσκολευτεί λιγότερο από τους άλλους που την μαθανε πιο μεγάλοι. Είπα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζω σαφώς και έχω κάνει λάθη είναι καθρά υποκειμενική μου άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:15 Ο SparklingGrey: #24 18-04-12 12:15 Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:32 Ο fockos έγραψε: #25 18-04-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Click για ανάπτυξη... H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:22 Ο Aeneas έγραψε: #26 18-04-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:28 Η Ερις έγραψε: #27 18-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 12:32 Ο fockos έγραψε: #25 18-04-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Click για ανάπτυξη... H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:22 Ο Aeneas έγραψε: #26 18-04-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:28 Η Ερις έγραψε: #27 18-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη. Click για ανάπτυξη... H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:22 Ο Aeneas έγραψε: #26 18-04-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:28 Η Ερις έγραψε: #27 18-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:28 Η Ερις έγραψε: #27 18-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος. Click για ανάπτυξη... έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:33 Ο Aeneas έγραψε: #28 18-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:35 Η Ερις έγραψε: #29 18-04-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας; Click για ανάπτυξη... Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:38 Ο Aeneas έγραψε: #30 18-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος. Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!! Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!! Click για ανάπτυξη... 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:40 Η Ερις έγραψε: #31 18-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: 9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας; Click για ανάπτυξη... κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:43 Ο Aeneas έγραψε: #32 18-04-12 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως. Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό. Click για ανάπτυξη... Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Ερις έγραψε: #33 18-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό! Click για ανάπτυξη... και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο fockos έγραψε: #34 18-04-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!! Click για ανάπτυξη... μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 13:52 Η Ερις έγραψε: #35 18-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω. Συνέχισε έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:02 Ο Aeneas έγραψε: #36 18-04-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: και γιατί "σίγουρα"; μοιρασμένοι είναι!! Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η Ερις έγραψε: #37 18-04-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:05 Ο Aeneas έγραψε: #38 18-04-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Jfijdnsuns Corfu kitty aggela30 xristina elen Schlimazel augustine Βιολετ Scandal Libertus Soleil elewnora Alexecon1991 St11 Christ_8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό; Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 14:09 Η Ερις έγραψε: #39 18-04-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ. Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό. Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή" Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 18:20 Ο Kirdou έγραψε: #40 18-04-12 18:20 Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι όμως για πολλούς θεωρείται δυσκολότερο το ιστορικό-αρχαιολογικό απο το κλασικο.Φίλη μου απο το κλασικό μου είπε ότι αν είχε επιλέξει αρχαιολογία δεν θα την είχε τελειώσει.Γενικά νομικές,φιλολογίες και ιστορικο-αρχαιολογικό θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολες του 1ου πεδίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.