Livaja10
Νεοφερμένο μέλος

Γνωρίζει κάποιος αν κόβονται οι υποψήφιοι της ΣΣΑΣ λόγω δυσχρωματοψιας?(Γίνεται εκεί επιπλέον έλεγχος η μπορώ να το κρύψω?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

στον σύνδεσμο μπορείς να βρεις αναλυτικά πληροφορίες

ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ - Στρατιωτικές Σχολές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Livaja10
Νεοφερμένο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος αν κόβονται οι υποψήφιοι της ΣΣΑΣ λόγω δυσχρωματοψιας?(Γίνεται εκεί επιπλέον έλεγχος η μπορώ να το κρύψω?)
Τα έχουμε πει εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Στρατιωτικές-Λιμενικό-ΑΕΝ-και-Ι2.181533/#post-4524584
Livaja10
Νεοφερμένο μέλος

Ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι δεν έχει βαθμούς δηλαδή η έχεις η δεν έχεις δυσχρωματοψια...έκανα τα τεστ με τους πίνακες Ishihara και στα περισσότερα δεν έβλεπα τους αριθμούς...Τι βαρύτητας δυσχρωματοψια παρουσιάζεις ; Εχεις δοκιμάσει τεστ και πώς τα πήγες;
Απ' ότι καταλαβα κοβεσαι λόγω Ι2...ομως υπάρχει περίπτωση να το κρύψεις?Δηλαδή δε σου κάνουν το τεστ εκεί σίγουρα?
Και άλλη μία ερώτηση...Σε περίπτωση που κοπω λόγω του συγκεκριμένου προβληματος μπορώ να συνεχίσω στη δεύτερη σχολή επιλογης η θα πρέπει να ξαναδώσω του χρονου?
Viedo
Διάσημο μέλος

Δεν παίρνω όρκο αλλά θεωρώ ότι ναι κανονικά πηγαίνεις στην επόμενη σχολή προτίμησης που περνάς (δεν ξανά άκουσα ποτε κάτι τέτοιο). Μηχανογραφικό συμπληρώνεις κανονικά και βάζεις τις σχολές που σε ενδιαφέρουν.
Livaja10
Νεοφερμένο μέλος

Λογικά θα πάρω τηλέφωνο στα γραφεία να ξέρω σίγουρα αλλά μπορεί να μην τα δηλωσω καν αφού όπως φαίνεται δεν έχω πολλές ελπίδες...τζάμπα το σκεφτόμουν όλη την χρονιά...Από ότι διάβασα από το θέμα που παράθεσε η Λενω σε συνδυασμό με το ότι δεν βλέπεις/αναγνωριζεις τους περισσότερους πίνακες/κύκλους ,δυστυχώς, κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορείς να εισαχθείς σε τέτοιες σχολές.
Δεν παίρνω όρκο αλλά θεωρώ ότι ναι κανονικά πηγαίνεις στην επόμενη σχολή προτίμησης που περνάς (δεν ξανά άκουσα ποτε κάτι τέτοιο). Μηχανογραφικό συμπληρώνεις κανονικά και βάζεις τις σχολές που σε ενδιαφέρουν.
Viedo
Διάσημο μέλος

Μην σε παίρνει από κάτω! Εκεί έξω, στην κοινωνία, έχει πολλά πράγματα για όλους!Λογικά θα πάρω τηλέφωνο στα γραφεία να ξέρω σίγουρα αλλά μπορεί να μην τα δηλωσω καν αφού όπως φαίνεται δεν έχω πολλές ελπίδες...τζάμπα το σκεφτόμουν όλη την χρονιά...

juste un instant
Επιφανές μέλος

Livaja10
Νεοφερμένο μέλος

Δε συμφωνώ ότι στο Οικονομικό θα πρεπε να κόβεται κάποιος λόγω δυσχρωματοψιας(σε ποιο κομμάτι θα συναντήσει δυσκολία δηλαδή?) ενω έχει όλα τα υπόλοιπα προσόντα...δεν εννοώ ότι τα έχω αλλά δε παίζει ρόλο τελικάEιναι λογικο να ζηταν να αναγνωριζει κανεις καλά τα χρώματα στη συγκεκριμένη σχολή.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν όχι στα μαθήματα, πρέπει να παίζει ρόλο στο στρατιωτικό κομμάτι, και για αυτό νά τό έχουν κριτήριο αποκλεισμού.Δε συμφωνώ ότι στο Οικονομικό θα πρεπε να κόβεται κάποιος λόγω δυσχρωματοψιας(σε ποιο κομμάτι θα συναντήσει δυσκολία δηλαδή?) ενω έχει όλα τα υπόλοιπα προσόντα...δεν εννοώ ότι τα έχω αλλά δε παίζει ρόλο τελικά
Γιατί εννοείται και τώρα δεν σε αποτρέπει η δυσχροματοψια στο διάβασμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.