(Είχα καιρό να έρθω φόρουμ και ξέχασα πως κάνουμε ακόμα και spoiler

- σόρρυ για το άσχετο

)
Ναι, εννοείται ότι σε γνωστικό επίπεδο βρε συ, ή όπως το εννοείς τέλος πάντων, το κατάλαβα εν πάσει περιπτώσει, ότι η ιατρική είναι πιο περίπλοκη και πόσο μάλλον μετά με την εξειδίκευση και λοιπά, εννοείται ότι κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αλλά έχει να κάνει και πάλι με την ιατρική ως επιστήμη που από μόνη της είναι σύνθετη και περίπλοκη. Δεν έχει να κάνει το ότι η νηπιαγωγών είναι εύκολη ή δύσκολη σχολή γιατί ίσως να είναι και υποκειμενικό. Με την έννοια ότι κάποιος μπορεί να δυσκολεύεται να την βγάλει και κάποιος όχι και όχι μόνο τη νηπιαγωγών αλλά οποιαδήποτε άλλη που σε δυσκολία σίγουρα δεν ξεπερνάει την ιατρική επιστήμη. Ούτε με το ότι οι θεωρητικές σχολές είναι πιο εύκολες από τις θετικές ή και τούμπαλιν, γιατί διαφορετικές οι μεταξύ τους επιστήμες, αυτό θέλω να εξηγήσω!!! Σίγουρα υπάρχουν αντικειμενικά δύσκολες σχολές, αντικειμενικά εύκολες κλπ κλπ αλλά η σύγκριση της δυσκολίας , ανάμεσά τους είναι κάτι άλλο!!
Στο άλλο συμφωνώ μαζί σου 100%. Και θα προσθέσω ότι πρέπει να βάζει κάποιος τον παράγοντα "άνθρωπο" πάνω από όλα, πέρα από το συμφέρον του , ειδικά όταν μιλάμε για επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο που δεν πρέπει να υπάρχουν ιδιοτελή κίνητρα και εγωισμοί. Και θα εκφράσω ένα παράπονο σε αυτό το κομμάτι, μαθαίνουμε τα πάντα για το επάγγελμά μας , αλλά δεν μαθαίνουμε πώς να είμαστε άνθρωποι

με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στα υπόλοιπα ναι συμφωνώ, 100% και δυστυχώς είναι κάποιοι που το κάνουν αρκετά. Αλλά μην ξεχνάς ότι αυτός που θέλει να αναβαθμίσει τον εαυτό του, και να υποβαθμίσει τον άλλον κρύβει κάποια ανάγκη μέσα του, και θέλει να καλύψει το κενό του, ή ίσως κάποια ανασφάλεια που μπορεί να έχει! Πίσω από κάθε αρνητική συμπεριφορά, κάτι υποβόσκει. Αυτό με την σύγκριση που λες είναι άλλο μεγάλο θέμα και μπορεί να ανοίξει ωραία συζήτηση
Για το bold σου, ναι και πάλι ναι!!
Νομίζω ότι κατάλαβα το Point σου, και σε αυτό ναι συμφωνώ. Εγώ διαφώνησα στην σύγκριση αυτή καθαυτή θεωρητικών με θετικών σχολών ή επιστημών!