eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:12 Η eri548 έγραψε: #1 22-10-19 19:12 Αναφέρομαι στα τμήματα του οδε ΟΕ και λοχρη.. οποίος μπορεί και θέλει ας απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:22 Ο American Economist: #2 22-10-19 19:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Αναφέρομαι στα τμήματα του οδε ΟΕ και λοχρη.. οποίος μπορεί και θέλει ας απαντήσει Click για ανάπτυξη... Για ποιο πανεπιστήμιο λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:38 Η eri548 έγραψε: #3 22-10-19 19:38 Παμακ για τα 3 τμήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:43 Ο American Economist: #4 22-10-19 19:43 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Παμακ για τα 3 τμήματα Click για ανάπτυξη... Κοιτά από αυτά πιο δύσκολο είναι το Λοχρη καθώς έχει περισσότερα μαθηματικά.Εσενα τι σου αρέσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:21 Η eri548 έγραψε: #5 22-10-19 22:21 Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:22 Ο American Economist: #6 22-10-19 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:28 Η eri548 έγραψε: #7 22-10-19 22:28 Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Mathitis_tou_15 dim6 yiankap GeorgePap2003 Scandal FRT Chrisa alextheo Eri0611 Giii the.notorious Polipolikalos kristinbacktoschool Rene2004 Stroka gsk panos007 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναφέρομαι στα τμήματα του οδε ΟΕ και λοχρη.. οποίος μπορεί και θέλει ας απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:22 Ο American Economist: #2 22-10-19 19:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Αναφέρομαι στα τμήματα του οδε ΟΕ και λοχρη.. οποίος μπορεί και θέλει ας απαντήσει Click για ανάπτυξη... Για ποιο πανεπιστήμιο λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:38 Η eri548 έγραψε: #3 22-10-19 19:38 Παμακ για τα 3 τμήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:43 Ο American Economist: #4 22-10-19 19:43 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Παμακ για τα 3 τμήματα Click για ανάπτυξη... Κοιτά από αυτά πιο δύσκολο είναι το Λοχρη καθώς έχει περισσότερα μαθηματικά.Εσενα τι σου αρέσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:21 Η eri548 έγραψε: #5 22-10-19 22:21 Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:22 Ο American Economist: #6 22-10-19 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:28 Η eri548 έγραψε: #7 22-10-19 22:28 Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Mathitis_tou_15 dim6 yiankap GeorgePap2003 Scandal FRT Chrisa alextheo Eri0611 Giii the.notorious Polipolikalos kristinbacktoschool Rene2004 Stroka gsk panos007 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Αναφέρομαι στα τμήματα του οδε ΟΕ και λοχρη.. οποίος μπορεί και θέλει ας απαντήσει Click για ανάπτυξη... Για ποιο πανεπιστήμιο λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:38 Η eri548 έγραψε: #3 22-10-19 19:38 Παμακ για τα 3 τμήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:43 Ο American Economist: #4 22-10-19 19:43 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Παμακ για τα 3 τμήματα Click για ανάπτυξη... Κοιτά από αυτά πιο δύσκολο είναι το Λοχρη καθώς έχει περισσότερα μαθηματικά.Εσενα τι σου αρέσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:21 Η eri548 έγραψε: #5 22-10-19 22:21 Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:22 Ο American Economist: #6 22-10-19 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:28 Η eri548 έγραψε: #7 22-10-19 22:28 Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Mathitis_tou_15 dim6 yiankap GeorgePap2003 Scandal FRT Chrisa alextheo Eri0611 Giii the.notorious Polipolikalos kristinbacktoschool Rene2004 Stroka gsk panos007 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παμακ για τα 3 τμήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 19:43 Ο American Economist: #4 22-10-19 19:43 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Παμακ για τα 3 τμήματα Click για ανάπτυξη... Κοιτά από αυτά πιο δύσκολο είναι το Λοχρη καθώς έχει περισσότερα μαθηματικά.Εσενα τι σου αρέσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:21 Η eri548 έγραψε: #5 22-10-19 22:21 Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:22 Ο American Economist: #6 22-10-19 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:28 Η eri548 έγραψε: #7 22-10-19 22:28 Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Mathitis_tou_15 dim6 yiankap GeorgePap2003 Scandal FRT Chrisa alextheo Eri0611 Giii the.notorious Polipolikalos kristinbacktoschool Rene2004 Stroka gsk panos007 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Παμακ για τα 3 τμήματα Click για ανάπτυξη... Κοιτά από αυτά πιο δύσκολο είναι το Λοχρη καθώς έχει περισσότερα μαθηματικά.Εσενα τι σου αρέσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:21 Η eri548 έγραψε: #5 22-10-19 22:21 Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:22 Ο American Economist: #6 22-10-19 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:28 Η eri548 έγραψε: #7 22-10-19 22:28 Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Mathitis_tou_15 dim6 yiankap GeorgePap2003 Scandal FRT Chrisa alextheo Eri0611 Giii the.notorious Polipolikalos kristinbacktoschool Rene2004 Stroka gsk panos007 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:22 Ο American Economist: #6 22-10-19 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:28 Η eri548 έγραψε: #7 22-10-19 22:28 Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Mathitis_tou_15 dim6 yiankap GeorgePap2003 Scandal FRT Chrisa alextheo Eri0611 Giii the.notorious Polipolikalos kristinbacktoschool Rene2004 Stroka gsk panos007 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί Click για ανάπτυξη... Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:28 Η eri548 έγραψε: #7 22-10-19 22:28 Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:30 Ο American Economist: #8 22-10-19 22:30 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.