paparounas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο...και εις ανώτεραΜην ανησυχής δεν εισαι μόνη σου στο γολγοθά. Εγώ μαθηματικά κατ. και στα 3 διαγωνίσματα που έχουμε γράψει ειμαι σταθερά κάτω από 10. Τώρα άλγεβρα τα πάω πολύ καλύτερα απο την κατ. (και γι' αυτό ευχαριστω τον διπλανό μου, δεν με βοηθαει στα διαγωνίσματα αλλα μέσα στην τάξη δηλ. όταν τον ρωτάω κάτι μου το εξηγεί αν το ξέρει) και έχω ανέβει αρκετά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

μαθηματικα κατευθυνσης ειναι πολυ ευκολα αμα διαβασεις θεωρια...η Φυσικη κατευθ. 5ο κεφαλαιο ειναι πιο δυσκολη...αυτο που θελει ειναι να ξερεις καποιες συγκεκριμενες μεθοδολογιες και ολες οι ασκησεις ειναι βασισμενες πανω σ'αυτες....
Αυτές τις μεθοδολογίες από το σχολείο δεν τις έχουμε μάθει εμείς. Ο καθηγητής μας μας λέει να μην μαθαίνουμε έτσι μια άσκηση γιατί είναι κονσέρβα και έτσι.. και δεν μας βοηθάει για του χρόνου.Τις λύνει όλες με διαφορετικό τρόπο και δεν υπάρχει μια λογική σε αυτά που κάνει...
Στο φροντ. μας τα λένε όλα..
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπως επισης το κεφαλαιο των κωνικων τομων το εχω αφησει αδιαβαστο, δεν θυμαμαι παρα 2-3 τυπους(ξεεερω ξεεεεερω, χρειαζονται για του χρονου, τι να κανω ομως που βαριεμαι.)
Η αλγεβρα παλι ειναι ερωτας. Εκτος απο τις ακολουθιες που ειναι βαρετες.
Εκθετικη λογαριθμικη και τα μυαλα στα πολυμιξερ!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Για επίπεδο Β' Λυκείου μια χαρά είναι ο Μπάρλας. Για Γ' νομίζω ότι δεν αρκεί από μόνος του. Εσείς δεν έχετε πρόβλημα, όμως, σας καλύπτει.
Εμένα προσωπικά, καθόλου. Το καλύτερο μακράν είναι Στεργίοιυ Νάκη (για μένα μιλάω πάλι

hehe
20 πρεπει να εχω γραψει, κι αν οχι 20, θα εχω χασει απο Σ-Λ(κλασικ).
Τα θεματακια του Μπαρλα εκαναν καλη δουλεια, ειναι πιο απαιτητικα και μετα αυτα που πας και γραφεις σου φαινονται γελοια.
Οποτε ο,τι κι αν σου πει ο καθηγητης του φροντ, εσυ παρε και τον Μπαρλα να κανεις κανα θεματακι για πρακτις..
Νομίζω πως ο Μπάρλας για προσωπικό διάβασμα είναι ό,τι χειρότερο. Και αυτό γιατι ναι μεν μπορεί να χει κανα δυο τσιμπιμένες ασκίσεις αλλά το μεγάλο μείων ειναι πως στο τέλος δεν γράφει λύσεις, παρα μόνο αποτελέσματα. Ετσι αν δεν έχεις κάποιον καθηγητη η ο,τιδήποτε να σου τα λύσει, θα χεις πρόβλημα. Ο Σαββάλας αντίθετα και έχει πολύπ ιο ανεβασμένο επίπεδο από τον Μπάρλα και γράφει πιο εκτενή τη λύση μιας άσκησης. Ετσι μπορείς να δουλέψεις πολύ ανετα και μονος σου.
Δεν ξερω για σας, εγω τις εχω ΣΙΧΑΘΕΙ και τις 2 φετινες φυσικες.
Οπως επισης το κεφαλαιο των κωνικων τομων το εχω αφησει αδιαβαστο, δεν θυμαμαι παρα 2-3 τυπους(ξεεερω ξεεεεερω, χρειαζονται για του χρονου, τι να κανω ομως που βαριεμαι.)
Η αλγεβρα παλι ειναι ερωτας. Εκτος απο τις ακολουθιες που ειναι βαρετες.
Εκθετικη λογαριθμικη και τα μυαλα στα πολυμιξερ!
Εγώ πήγα γ λυκ χωρίς να ξέρω ΓΡΙ από κωνικές τομές. Λόγω μιγαδικών (και μόνο) έμαθα τους τύπους της έλλειψης,παραβολής κλπ αλλά και αυτοί ουσιαστικά πουθενά δεν μου χρειάστηκαν
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Mercy.
giorgitsa
Νεοφερμένο μέλος

τα μαθηματικα ιδιαιτερα μοθ βαινονται παααρα πολυ ευκολα ομωσ παω φροντιστηριο..
και εμεισ εχοθμε το βοηθημα τοθ μπαρλα επισησ...
παντωσ μην απογοητευεσαι...
αν οντωσ διαλεξεσ σωστα αυτην την κατευθηνση προσπαθησε να βγαλεισ ακρη με τοθσ καθηγητεσ σου...!!!
ολα καλα θα πανε....μην ανησυχεισ!!!

Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

abc(boy)
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tombraider
Νεοφερμένο μέλος

Ναι νομιζω πως εχω κενα. Ειδικα απο την Α' λυκειου (γιατι ειχα τον ιδιο καθηγητη με φετος και δεν τα καταλαβαινα).Βοηθημα σκεφτομαι να παρω πιο νομιζεται πως τα εξηγει πιο αναλυτικα και κατανοητα?Τα κοιταω απ'τοβιβλιο απλως δεν καταλαβαινω τι γραφει και δεν ξερω πως να λυνω ασκησεις.Χημεια κατ. πηρα 19 νομιζω μια χαρα ειναι επειδη εχασα 1 βαθμο απο ενα λαθακι.
στα μαθηματικα κ αλγεβρα, ολοι οι καθηγητεσ σχολειου κ φροντιστηριου προτεινουν Μπαρλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

johN.21
Νεοφερμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Ίσως να τα έχεις πάρει κι από κακό μάτι μωρέ..

Ένα βοήθημα επίσης θα βοηθούσε. Έχει και εκεί λυμένες ασκήσεις και τα εξηγεί πολύ καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

πηγαινεις β ή γ γυμνασιου?
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.