γιατί δεν δηλώνεις πολιτικών επιστημών;
τα μόρια τα πιάνεις άνετα και μπορείς μετά απο 2 χρόνια να μεταπηδήσεις στη νομική.
σκέψου το.
Ε? Αυτο δεν το ηξερα. Ισχυει?
Εγω πιστευω πως θα ειναι του ιδιου επιπεδου με περυσι τα θεματα. Αν βαλουν ακομα πιο ευκολα θα ειναι ξεφτιλα, πραγματικα. Και σε μας στη Θετικη περυσι γελοια βαλανε (εκτος των Μαθηματικων, που κι εκει δεν ηταν κατι το εντελως δυσκολο, ψυχραιμια ηθελε μονο).
Κι εγω αν ειχα 20αρια στους προφορικους θα επιανα πολυ περισσοτερα μορια (με τα γραπτα που περιμενω).

Αλλα νταξει, το να ξανακανεις την Γ' Λυκειου θελει κοτσια, κι εγω δεν ηθελα να ξαναπατησω στο σχολειο.
Την παρασκευη αποφασισα να μεινω τελικα αλλα η υποδιευθ/υπευθ τμηματος δεν με αφησε και ακομα και αν το επιχειρησω/ουσα κατι μου λεει πως δεν θα εμενα...
Την αποφαση την ελαβα αφ'οτου εγινε κατι στο σχολειο (αν και απ'οτι φαινεται δεν θα το ακολουθησω αφου οχι να μου ξεδικαιολογισει απουσιες δεν θελει αλλα εχει σκοπο να μου δικαιολογισει μονοωρες αν το επιχειρησω, 1 θελω για να μεινω. Βεβαια λιγο αργα και εγω το αποφασισα αφου μεχρι την δευτερα απουσιες και ακομα και τοτε λειψες θα μπουν...τεσπα I hope for the best.)
Λοιπον...Η μητερα μου που ηταν καθετη και μονο στην σκεψη του να μεινω ηρθε στο σχολ την παρασκευη για να μιλησει με την καθηγητρια που μου κανει αρχαια κατ για να δει για τον βαθμο και αν μπορει να κανει κατι.(σημειοτεον οτι ποτε αλλοτε δεν ειχε ξανακανει κατι αναλογο.)
Η εν λογω "καθηγητρια" μου ειχε βαλει 16 στο Α'Τ και εμαθα την τεταρτη απο την ιδια οτι θα μου εβαζε 18 στο Β... Δηλ ΜΟ τετραμηνων 17.
Απο το Πασχα και μετα δεν εχω πεσει στο Αγν κατω απο 16 και στο γνωστο κατω απο 18 (Σχολ-Φροντ αλλα και σ'αυτα π κανω μονος μου)...
Τεσπα, αυτη το εξελαβε ως απειλη (φωναζε και ειχε ενα στυλακι...bitch οπως εμαθα απο μια αλλη καθηγ) ειπε "Δεν καταλαβα?!? Με εκβιαζετε, με απειλειτε? Ο γιος σου σε εκβιαζει και ετσι μεσω εσενα εκβιαζει και εμενα..." και αλλα τετοια. "Χαρηστικα του βαζω αυτους τους βαθμους, ξερετε ποσο αξιζει, ποσο πιστευω οτι θα γραψει ο γιοκας σας?!?! Πανω απο 14 δεν παει!!" Φωναζε σαν την αλλοπαρμενη, θελοντας να ακουστει μαλιστα απο ολους στο γραφειο η ξεφτυλισμενη. Και για το τελος " τι νομιζετε? Σχολειο ειναι εδω, δεν μπορειτε να μας παρεμποδιζετε εσεις την δουλεια μας...κλπ κλπ".
Σιγα Μ*ΡΗ που νιαστικες για το μαθημα! Που αναθεμα με αν εχεις κανει τις μισες ωρες μαθημα και αυτο σαν τα μουτρα σου, ετσι, ξεφτυλισμενο! Μπαινει καθε φορα στην ταξη αφου περασουν 15 λεπτα και προσπαθει να υποκινησει ασχετες συζητησεις για να χασει κι'αλλη ωρα. Και μετα στο τελευταιο 10λεπτο (και αν...) λεει "Μα ρε παιδια δεν ειναι αυτη κατασταση...Δεν προχωρατε, δεν ειναι σωστο, προσπαθειτε να με αποσπασετε". Ποιος, αυτη?! Καλα και οι συμμαθητριες μου αλλο που δεν θελουν αλλα εγω ενα ξερω...It takes two to tango.
Α ειναι και το αλλο...Στην αρχη της χρονιας ηξερα πως τις προηγουμενες χρονιες τα 20αρια στην κατευθ τα χαριζε... Μαλλον ειναι συμπτωση που την ιδια χρονια που δινει και η κορη της αποφασισε να βαλει στον καθενα "οσο πραγματικα αξιζει". Και μην τολμισει κανεις να τα συνδεσει αυτα τα δυο... Ειπαμε, η γυναικα ειναι ηθικη, σωστη και ακριβοδικαιη!
Α και κατι αλλο στο Α τετραμηνο το μαξ που εβαλε ηταν 18 οσο και στο Β (σε αντιθεση με τα 20αρια στο ιδιο μαθημα, συγκεκριμενα 6 την προηγουμενη στο Α και 8 στο Β τετρ.).
Συγνωμη για το rant μου αλλα ηθελα να τα βγαλω (και ας δουμε ποσο θα γραψω...Καλα ετσι και γραψω κανα 17 αντε 18αρι θα γινει της... ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ [η κηδεια (οχι δεν θα την σκοτωσω, θα την κανω να αυτοκτ. , τοσο ρεζιλι...Αν ξερεις εσυ να φωναζεις μια εγω ξερω...17 οσο και ο ΜΟ που μου εβαλε...Καλα, ετσι και χασω...Ετσι και χασω ακομα και 0,1 θα παρακαλαει να ανοιξει η γη να την καταπιει.)])
Θα ηθελα να ευχαριστησω την αξιο...ΘΡΗΝΗΤΗ
κ.Μητσοπουλου που μου εκανε την χαρη να μου ανεβασει τον βαθμο στο 17, ενω αξιζω μονο 14.
Πραγματικα θα την θυμαμαι οσο λιγους απο το ΓεΛ Ν.Αλικαρνασσου.
Α και αν κανενας απο εδω διαβαζει αυτο και του τυχει η συγκεκριμενη...
Συλλυπητηρια!
Αιτια ελομενου΄ θεος αναιτιος. Ουχ υμας δαιμων ληξεται, αλλ' υμεις δαιμονα αιρησεσθε.
Disclaimer: Δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση που η συγκεκριμενη καταστρεψει το μελλον καποιου, οπως ειπα πριν λιγο (στα αρχαια, με πρβλ απο την πολιτεια του πλατωνα) προειδοποιησα. Ας φευγατε/αλλαζατε σχολειο/κατευθ/αυτοκτονουσατε (μην πιστεψετε οτι εννοω το τελευταιο...). Τα'θελε ο πολος σου, τα θελες κ' εσυ.