Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 02:51 Η Magigi έγραψε: #21 20-08-23 02:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: χμ ...λαθος στα ειπα ..απο το δευτερο αρχιζουν ε στο πρωτο καιτι παιζει το θεμα ειναι μια απογευματινη 4ωρη αλλα που να την βρες τα μικρα κοριτσια οπου πανε τα λιωνουν στη δουλεια . να βρεις κατι που δεν εχει επαφη με κσσμο πχ σουπερ μαρκετ να φτιαχνεις τα ραφια αν εισουν πειραια θα σε πηγαινα στο σουπερ μαρκετ bazzar στα ραφια και στο κεντρικο μαναβικο της αγορας στο ταμειο Click για ανάπτυξη... Βρήκα σε ένα καφέ απογευματινή part time και θα παω για δοκιμαστικό από βδομάδα. Τώρα θα δείξει δεν ξέρω γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 02:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 20-08-23 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βρήκα σε ένα καφέ απογευματινή part time και θα παω για δοκιμαστικό από βδομάδα. Τώρα θα δείξει δεν ξέρω γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... δυσκολο ,,πολυ δυσκολο //το εκανα ενα χρονο σε κυριλατο και με φαι ,,αλλα με ποδια και δισκο ..οχι στο μπαρ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 04:56 Η Magigi έγραψε: #23 20-08-23 04:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δυσκολο ,,πολυ δυσκολο //το εκανα ενα χρονο σε κυριλατο και με φαι ,,αλλα με ποδια και δισκο ..οχι στο μπαρ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 20-08-23 05:43 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα Click για ανάπτυξη... Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουγκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες της ηλίθιας κοινωνιας μας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:49 Η Magigi έγραψε: #25 20-08-23 05:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες καλης κοινωνιας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Click για ανάπτυξη... Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 20-08-23 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα Click για ανάπτυξη... Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:26 Η Magigi έγραψε: #27 20-08-23 06:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: χμ ...λαθος στα ειπα ..απο το δευτερο αρχιζουν ε στο πρωτο καιτι παιζει το θεμα ειναι μια απογευματινη 4ωρη αλλα που να την βρες τα μικρα κοριτσια οπου πανε τα λιωνουν στη δουλεια . να βρεις κατι που δεν εχει επαφη με κσσμο πχ σουπερ μαρκετ να φτιαχνεις τα ραφια αν εισουν πειραια θα σε πηγαινα στο σουπερ μαρκετ bazzar στα ραφια και στο κεντρικο μαναβικο της αγορας στο ταμειο Click για ανάπτυξη... Βρήκα σε ένα καφέ απογευματινή part time και θα παω για δοκιμαστικό από βδομάδα. Τώρα θα δείξει δεν ξέρω γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 02:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 20-08-23 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βρήκα σε ένα καφέ απογευματινή part time και θα παω για δοκιμαστικό από βδομάδα. Τώρα θα δείξει δεν ξέρω γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... δυσκολο ,,πολυ δυσκολο //το εκανα ενα χρονο σε κυριλατο και με φαι ,,αλλα με ποδια και δισκο ..οχι στο μπαρ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 04:56 Η Magigi έγραψε: #23 20-08-23 04:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δυσκολο ,,πολυ δυσκολο //το εκανα ενα χρονο σε κυριλατο και με φαι ,,αλλα με ποδια και δισκο ..οχι στο μπαρ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 20-08-23 05:43 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα Click για ανάπτυξη... Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουγκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες της ηλίθιας κοινωνιας μας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:49 Η Magigi έγραψε: #25 20-08-23 05:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες καλης κοινωνιας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Click για ανάπτυξη... Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 20-08-23 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα Click για ανάπτυξη... Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:26 Η Magigi έγραψε: #27 20-08-23 06:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βρήκα σε ένα καφέ απογευματινή part time και θα παω για δοκιμαστικό από βδομάδα. Τώρα θα δείξει δεν ξέρω γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... δυσκολο ,,πολυ δυσκολο //το εκανα ενα χρονο σε κυριλατο και με φαι ,,αλλα με ποδια και δισκο ..οχι στο μπαρ
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 04:56 Η Magigi έγραψε: #23 20-08-23 04:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δυσκολο ,,πολυ δυσκολο //το εκανα ενα χρονο σε κυριλατο και με φαι ,,αλλα με ποδια και δισκο ..οχι στο μπαρ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 20-08-23 05:43 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα Click για ανάπτυξη... Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουγκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες της ηλίθιας κοινωνιας μας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:49 Η Magigi έγραψε: #25 20-08-23 05:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες καλης κοινωνιας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Click για ανάπτυξη... Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 20-08-23 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα Click για ανάπτυξη... Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:26 Η Magigi έγραψε: #27 20-08-23 06:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δυσκολο ,,πολυ δυσκολο //το εκανα ενα χρονο σε κυριλατο και με φαι ,,αλλα με ποδια και δισκο ..οχι στο μπαρ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 20-08-23 05:43 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα Click για ανάπτυξη... Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουγκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες της ηλίθιας κοινωνιας μας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:49 Η Magigi έγραψε: #25 20-08-23 05:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες καλης κοινωνιας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Click για ανάπτυξη... Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 20-08-23 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα Click για ανάπτυξη... Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:26 Η Magigi έγραψε: #27 20-08-23 06:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κι εγώ για σέρβις θα πάω. Δε ξέρω από τη μία θέλω να βγάλω κάποια έξοδά μου η να μαζέψω ξέρω γω κάποια λεφτά στην άκρη, έστω και αυτά τα λίγα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω μετά με τη σχολή τι θα γίνει. Επίσης έχω ακόμα ένα μήνα μέχρι να αρχίσει η σχολή και απλετο χρόνο που μάλλον δε θα τον ξανά έχω, οποτε δεν ξέρω μήπως έπρεπε να τον χαρώ περισσοτερο. Και οκ έχω μπερδευτεί τώρα Click για ανάπτυξη... Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουγκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες της ηλίθιας κοινωνιας μας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα.
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:49 Η Magigi έγραψε: #25 20-08-23 05:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες καλης κοινωνιας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Click για ανάπτυξη... Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 20-08-23 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα Click για ανάπτυξη... Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:26 Η Magigi έγραψε: #27 20-08-23 06:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε αντε πηγαινε σεπτεμβρη οκτωβρη ..τα μαθηματα σφιγγουν απο νοεμβρη. Αντε να δεις και τα φερτ των ουκανων που σε παιδευουν ... Εμπειρίες καλης κοινωνιας τις λενε Τωρα απο λευτα? εγω δεν μαζεψα τιποτα...ενταξει εγω εχω και αλλα εξοδα. Click για ανάπτυξη... Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 05:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 20-08-23 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα Click για ανάπτυξη... Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:26 Η Magigi έγραψε: #27 20-08-23 06:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εεε καλά κι εγώ δεν περιμενω να βγάλω κανένα αστρονομικό ποσο αλλά νταξει κι αυτά λεφτά είναι από το τίποτα. Αυτό πανω δεν το έπιασα Click για ανάπτυξη... Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου..
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:26 Η Magigi έγραψε: #27 20-08-23 06:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ερχονται διαφοροι της ηλικας μας και φυσικα τους αρεσεις ως μικρη θεα. Οκ αντι να πουνε κατι ωραιο και εξυπνο να σε ελκύσει..αρχιζουν τα ουγκανιστικα ..φερε νερο ..το ηπια διψαω ξαναφερε νερο. Ο καφες θελει ζαχαρη φερε ζαχαρη αχνη.. το καλαμακι μουλιασε φερε καλαμακι και οτι μαμακία τους ερθει στο μυαλο. Σε εμενα τα κοριτσια ..ως γνωστον γατες τους μυριζοντα ... εστελναν εμενα σ'αυτους, παρ οτι εκτος ποστου.. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 20-08-23 06:39 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Nosokomos Searching Magigi Corfu kitty Kallon Lydiaaaaaaa kalhkardia manozzz Kaiti.07 SlimShady Κλημεντίνη loli SoyN hello1234 constansn Lifelong Learner tsiobieman Leo komm brownies Νικολινα angies desperate-ambitious! χημεια4λαιφ GiwrgosLxs AggelikiGr Alessandra Eliza aggorf Unboxholics Meow Abiogenesis kiyoshi MrDna ggl Obi-Wan Kenobi tfghp Antonia Alexandra GeorgePap2003 Joji flaura dmav Helen06 Giannis_19 Nala Mary06 Dr. Gl. Luminous BatGuin AnnaRd Maynard Giii ikigai Praxis Steliosgkougkou fockos charmander Alexandros.Kourtis Γιώτα Γιαννακού eirinipap Ryuzaki antonis97 QWERTY23 eukleidhs1821 Τρελας123 Evelynne Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Ααα τώρα κατάλαβα Καλά θα παει αυτό Τουλάχιστον τώρα έχω μία ιδέα του τι να περιμενω, ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 06:43 Η Magigi έγραψε: #29 20-08-23 06:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει δεν ειναι και ο κανονας αυτα..εξαρτατε και απο τις τιμες του μαγαζιου και την τοποθεσια. Το δικο μου ειχε πολλες γυναικες, μικρες και μεγαλες μετα τα ψωνια και υπαλληλους των γυρω εταιριων..ηταν και ακριβουτσικο Click για ανάπτυξη... Εντάξει αυτό που θα παω εγώ εκ πρωτης όψεως φαίνεται πιο ήσυχο. Θα δείξει στην πορεια
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.064 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 09:24 Η Grand Duchess: #30 20-08-23 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα.
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Εσυ χημικό είσαι; Επειδή βλέπω γνωρίζεις το προγραμμα κλπ Click για ανάπτυξη... Είμαι στην φαρμακευτική, γείτονες του χημικού. Πολλά μαθήματα και εργαστήρια τα κάναμε στο χημικό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται. Δύσκολη σχολή αν είσαι στο ΕΚΠΑ! Για γερά νεύρα.