Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω τι παίζει με τις περιοχές,αλλά γι αυτό που είμαι σίγουρη είναι -το ξέρω εκ των έσω- ότι δόθηκε εντολή να μην μπει κανένα 20 σε αρχαία και έκθεση, καθώς και να ελεγχθούν τα πρόχειρα. Βαθμολογητής, μου παραπονέθηκε για παιδί του οποίου το γραπτό στην έκθεση ήταν άψογο αλλά του έκοψε 5 μόρια στα 40 γιατί δεν είχε κάνει σχεδιάγραμμα στην έκθεση στο πρόχειρό του. Από το κέντρο τους επισήμαναν να κοιτάξουν το πρόχειρο. No further comments.
Δώσε ονόματα, ποιοι είναι οι εκ των έσω και οι βαθμολογητές που λες, να κάνουμε μια ωραιότατη διαδικτυακή καταγγελία.
(Not).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Πάμε καλά;
Εγώ δεν έκανα σχεδιάγραμμα πάντως στην έκθεση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Λοιπον, ας τα παρουμε απο την αρχη:Δεν ξέρω τι παίζει με τις περιοχές,αλλά γι αυτό που είμαι σίγουρη είναι -το ξέρω εκ των έσω- ότι δόθηκε εντολή να μην μπει κανένα 20 σε αρχαία και έκθεση, καθώς και να ελεγχθούν τα πρόχειρα. Βαθμολογητής, μου παραπονέθηκε για παιδί του οποίου το γραπτό στην έκθεση ήταν άψογο αλλά του έκοψε 5 μόρια στα 40 γιατί δεν είχε κάνει σχεδιάγραμμα στην έκθεση στο πρόχειρό του. Από το κέντρο τους επισήμαναν να κοιτάξουν το πρόχειρο. No further comments.
Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δωθει εντολη να μην μπει κανενα 20 σε εκθεση και αρχαια!! Στην εκθεση ειναι ετσι και αλλιως δυσκολο να παρεις το απολυτο 20, αλλα περυσι στο φροντιστηριο που πηγαινα υπηρχε μαθητρια που εγραψε καθαρο 20 στα αρχαια...
Επισης, εδω δεν κοιτανε καλα καλα τα οσα εχουμε γραψει στις πρωτες σελιδες (οταν εδινα υπηρξε βαθμολογητης που ξεχασε να μου μετρησει ενα ερωτημα

Dias
Επιφανές μέλος

Έτσι έγιναν τα εξής:
1) Φρόντισαν τα γραπτά των περιοχών που θέλουν να παράγουν μόνον ανειδίκευτους εργάτες, να πηγαίνουν σε περιοχές όπου υπάρχει αντιδικία λόγω των ποδοσφαιρικών ομάδων.
2) Έδωσαν εντολή σε κέντρα όπου βαθμολογούνται γραπτά λαϊκών σχολείων, να είναι αυστηροί και να μην βάλουν σε κανέναν 20 σε ορισμένα μαθήματα, ενώ αντίθετα στα κέντρα όπου πηγαίνουν γραπτά προνομιούχων περιοχών έδωσαν εντολή για 5-6 μόρια πριμ.
3) Τα γραπτά των μουράτων ιδιωτικών τα έστειλαν στις τουριστικές περιοχές όπου, όπως πολύ σωστά τονίστηκε σε προηγούμενο μήνυμα, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό, οπότε οι βαθμοί μπαίνουν πολύ εύκολα.
4) Δόθηκε διαταγή στην έκθεση να βαθμολογούν το πρόχειρο, καθώς όσοι πήγαιναν σε ακριβά φροντιστήρια (και μόνον αυτοί) είχαν ήδη δασκαλευτεί να έχουν κάνει σχεδιάγραμμα.
5) Επειδή το ΔΝΤ δεν θέλει να μορφώνονται οι γυναίκες, σε πολλά βαθμολογικά έδωσαν εντολή να βρίσκουν (από το γραφικό χαρακτήρα ή το άρωμα του τετραδίου) αν το γραπτό είναι κοριτσιού και να το τσεκουρώνουν.
--- Αυτά και άλλα πολλά - Με τις υγειές μας...

.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

μου το επιβεβαίωσε εγκυρότατη πηγή την οποία και αποκαλύπτω: Είναι ο περιπτεράς μου του οποίου η κουνιάδα γνωρίζει μια κομμώτρια της οποίας ο τρίτος ξάδερφος έχει παντρευτεί την ανηψιά ενός χασάπη του οποίου ο μπατζανάκης είναι από το ίδιο χωριό με την κουμπάρα του ανηψιού μιας καθαρίστριας στο υπουργείο παιδείας.
Δεν χρειαζετε να πας τοσο μακρια για την πηγη! Στο βουνο tetrahydra υπαρχει ενας βραχος με εναν πολυ περιεργο σχηματισμο, μοιαζει πολυ με αστροναυτοι. Φυσικα οι πληρωμενοι επιστιμονες το ονομαζουν γεωλογικο φαινομενο, αλλα ειναι πασιφανες οτι ειναι ενα γλυπτο, το οποιο δημιουργισαν οι εξωγηινοι επισκεπτες του πλανητη μας. Στην πισω μερια λοιπον αυτου του γραπτου αναγραφετε ξεκαθαρα σε αρχαια σανσριτικη (ειναι η γλωσσα που προηγιθικε τις σανσκριτικης) το εξης:
"Στον πλανιτη αυτο καναμε πραξη τα πειραματα μας, ωστοσο θα πρεπει καποια στιγμη να αφανισουμε το ειδος. Ετσι δημιουργισαμε ενα πλανο για τον αφανισμο αυτου του εμετικου ειδους που δημιουργισαμε. Το ετος 2012 θα ειναι το ετος της καταστροφης. Ολα θα αρχισουν απο τον Ελλαδα, την χωρα οπου θα εχουμε προσφερει τον πολιτισμο του Ιχωρ. Εκει λοιπον θα δωσουμε επεμβουμε στην σκεψη των διορθωτων με αποτελεσμα να διορθωνουν τοσο αυστιρα, οσο δεν εχει ξανα δει η ανθρωποτιτα. Οι χαμιλοι βαθμοι θα οδηγισουν πολους νεους σε αυτοκτονια, η κοινωνια θα μεινει εκπληκτη ενω θα πεσει σε πενθος, το οποιο θα οδηγισει σε καταθλιψης και παρανοια. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που θα τους ακολουθισουν. Εν συνεχια θα χτυπισουμε τον πολιτισμο του niburu. Εκει θα δημιουργισουμε σεισμους και εκριξης ηφεστιων, οι θανατι θα ειναι μαζικοι. Εν τελη θα καταλξουμε στους απογωνους του armeon, στους οποιους θα εχουμε δωσει και το ημερολογειο της καταστροφης. Ετσι εν ετη 2012, ακριβως οταν θα το περιμενουν θα δημιουργισουμε πλημηρες. Οι θανατοι των niburu και οι πλυμηρες των armeon θα αφανισουν την ζωη απο τα 2/3 του πλανιτη ενω οι καταθλιψης του ιχωρ θα λειτουγισουν ανασταλτικα στην αναπαραγωη και στην συλογη τροφιμων, την στιγμη που η παρανοια θα αφανιζι οτι στιγμα ζωης υπαρχει"
Ειναι εμφανες σε καθε σκεπτομενο ανθρωπο οτι ολα ειναι στημενα απο τους Ανδρομεδιους οι οποιοι κρατανε φυλακισμενους τους εκλεκτους Σειριους πολεμιστες της Ομαδας Ε (για αυτο και δεν μας εχουν σωσει ακομα) και πολιορκουν ολο των γαλαξια του σειριου, αποκλειοντας ετσι την πιθανοτιτα τα αδερφια μας να μπορεσουν να μας βοηθισουν να αντισταθυμε. Ειμαστε απλο ερμεο στα χερια των πολυ ανωτερων πνευματικα και τεχνολογικα οντων με καταγωγη απο τα αγνωστα μερη του Συμπαντος που πλεων κατοικουν στην Ανδρομεδα, με μοναδικο σκοπο να φτασουν σε εμας, να μας καταστρεψουν και να χρησιμοποιησουν τον πλανιτη μας για τα αγαθα του.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν χρειαζετε να πας τοσο μακρια για την πηγη!...
Το τραβηξες λιγο παραπανω! Δηλαδη ουτε ο Φωσκολος στην Λαμψη

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το τραβηξες λιγο παραπανω! Δηλαδη ουτε ο Φωσκολος στην Λαμψη![]()
Ο φωσκολος γραφει παραμυθια, εγω γραω αληθειες!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ σωστη επισημανση ! Μα πώς μου ξεφυγε αυτη η ουσιωδης διαφορα

dimijim
Διάσημο μέλος

Έχω νέα!
Σήμερα συνάντησα εντελώς τυχαία τον Φυσικό μας στον δρόμο και μόλις είχε γυρίσει απ το βαθμολογικό.
Λέει πως τα γραπτά ήταν χάλια!
Σε κάθε 25αδα τεχνολόγων βρίσκει μόνο 1-2 γραπτά πάνω απ τη βάση.
Η θετική λέει πως είναι κάπως καλύτερα.
Έχει διορθώσει συνολικά 170 γραπτά μέχρι τώρα, έχει βάλει ένα 97αρι (έχασε στο Δ4 αυτός), ένα 90αρι και τίποτε άλλο πάνω απ αυτά τα δύο.
Τέλος, τον ρώτησα απ που είναι τα γραπτά που διορθώνει και μου είπε: Ξάνθη, Κομοτηνή και Πειραιάς.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

ασχετο. μηπως ξερετε που πανε τα γραπτα απο Δωδεκανησα?Τέλος, τον ρώτησα απ που είναι τα γραπτά που διορθώνει και μου είπε: Ξάνθη, Κομοτηνή και Πειραιάς.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λάθος χρόνος: Ο Φώσκολος έγραφε...
Κανένα νεότερο από την διόρθωση των γραπτών;;;;
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

...................................
Τέλος, τον ρώτησα απ που είναι τα γραπτά που διορθώνει και μου είπε: Ξάνθη, Κομοτηνή και Πειραιάς.
Έμαθα κάτι για Πειραιά....,περισσότερες λεπτομέρειες για ποια περιοχή της Θεσ/κης μιλάμε.
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

No.

Αύριο θα ρωτήσω τις φιλολόγους του σχολείου..

Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

No.
Αύριο θα ρωτήσω τις φιλολόγους του σχολείου..![]()
Να 'σαι καλά! Θα περιμένω με αγωνία !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.