kristinbacktoschool
Νεοφερμένο μέλος
Η kristinbacktoschool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

01-07-20

09:19
Γειά σας παιδιά,
βρίσκομαι σε διαδικασίες έρευνας των σχολών-τμημάτων, ενόψει της έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων μηχανογραφικού. Επειδή το τμήμα ΔΕΟ του ΕΚΠΑ ειναι καινούριο, δεν έχω κατασταλάξει στην κατάταξη του για τις προτιμήσεις μου. Απόψεις για τα μαθήματα, τους καθηγητές, την όλη οργάνωση του τμήματος;
βρίσκομαι σε διαδικασίες έρευνας των σχολών-τμημάτων, ενόψει της έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων μηχανογραφικού. Επειδή το τμήμα ΔΕΟ του ΕΚΠΑ ειναι καινούριο, δεν έχω κατασταλάξει στην κατάταξη του για τις προτιμήσεις μου. Απόψεις για τα μαθήματα, τους καθηγητές, την όλη οργάνωση του τμήματος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

01-07-20

09:55
Καλημέρα,
Το συγκεκριμένο τμήμα δημοουργηθηκε πέρυσι. Ωστόσο, αν ανατρεξεις σε αρκετά θέματα στο forum σχετικά με σχολες Οργανωσης Διοικησης Επιχειρήσεων θα δεις πως αυτό που αναφέρουν παιδιά που σπουδάζουν ή γνωρίζουν αρκετά πράγματα, προτείνουν το συγκεκριμένο πτυχίο ως γενικό το οποίο δυσκολα στέκεται μόνο του χωρις μεταπτυχιακο με ειδίκευση σε κάποιον τομέα. ΛΟΧΡΗ προτείνουν αρκετοί.
www.ischool.gr
www.ischool.gr
www.ischool.gr
Τι σχολές σε ενδιαφέρουν;
Το συγκεκριμένο τμήμα δημοουργηθηκε πέρυσι. Ωστόσο, αν ανατρεξεις σε αρκετά θέματα στο forum σχετικά με σχολες Οργανωσης Διοικησης Επιχειρήσεων θα δεις πως αυτό που αναφέρουν παιδιά που σπουδάζουν ή γνωρίζουν αρκετά πράγματα, προτείνουν το συγκεκριμένο πτυχίο ως γενικό το οποίο δυσκολα στέκεται μόνο του χωρις μεταπτυχιακο με ειδίκευση σε κάποιον τομέα. ΛΟΧΡΗ προτείνουν αρκετοί.

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ΠΑ.ΠΕΙ.
Σιγουρα παιζει ρολο αλλα οχι καθοριστικο. Δηλαδη καποιος που εχει τελειωσει ενα μετριο πανεπιστήμιο με καλο Μ.Ο. και Gmat 750 και πανω δεν εχουν λογο να τον απορριψουν (στα οικονομικα μιλαω παντα). Γνωριζω ατομο απο deree το οποιο ειναι κολλεγιο και οι καθηγητες του δεν εχουν τρομερη ερευνητικη...

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΠΑ.ΜΑΚ. ή ΟΔΕ;
Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη πρώτα ο Θεός θα είμαι τρίτη λυκείου και θα ετοιμάζομαι για τις πανελλήνιες. Είμαι από επαλ στον τομέα των οικονομικών και σκέφτομαι να δηλώσω την συγκεκριμένη σχολή ή του οδε. Ποια είναι καλύτερη; Θέμα μαθημάτων, αποκατάστασης κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΟΠΑ, ΕΚΠΑ ή ΠΑΠΕΙ;
Σκέφτομαι για Αθηνά ή Πειραιά όπως λέω και παραπάνω. Έχω ακούσει/ διαβάσει ότι ΟΠΑ/ΠΑΠΕΙ είναι στο ίδιο επίπεδο ισχύει αυτό? Ακόμη τι διαφορές έχουν αυτές οι περιοχές (ιδιοτροπίες/ συγκοινωνίες/ ενοίκια κτλ.)
Τι σχολές σε ενδιαφέρουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 690 μηνύματα.

01-07-20

14:10
Αυτό το τμήμα δημιουργήθηκε πέρσυ και μερικοί καθηγητές του είναι παλιοί δικοί μου ή διδάσκουν ταυτόχρονα και σε μας. Οπότε μόνο γι' αυτούς έχω άποψη. Είναι καλοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν αν έχεις απορίες για το μάθημα. Τώρα για τη σχολή δε ξέρω αλλα σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της που είχα ψάξει πριν λίγο καιρό, φαίνεται καλή και οργανωμένη
iwisu9291
Νεοφερμένο μέλος
Η iwisu9291 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Γεια σας! Θα ήθελα αν είναι εφικτό να μου μεταφέρεται μια γενική εικόνα για το τμήμα, και ειδικότερα για το νέο πρόγραμμα σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 24-25, θα με βοηθούσατε πάρα πολύ 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- AggelikiGr
- Anna1974
- Nick_Athens
- iwisu9291
- thecrazycretan
- Hased Babis
- ang12_012
- hello1234
- mar33
- Paniklas
- an_gk