Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών - ΕΚΠΑ

kristinbacktoschool

Νεοφερμένος

Η kristinbacktoschool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά,
βρίσκομαι σε διαδικασίες έρευνας των σχολών-τμημάτων, ενόψει της έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων μηχανογραφικού. Επειδή το τμήμα ΔΕΟ του ΕΚΠΑ ειναι καινούριο, δεν έχω κατασταλάξει στην κατάταξη του για τις προτιμήσεις μου. Απόψεις για τα μαθήματα, τους καθηγητές, την όλη οργάνωση του τμήματος;
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Καλημέρα,
Το συγκεκριμένο τμήμα δημοουργηθηκε πέρυσι. Ωστόσο, αν ανατρεξεις σε αρκετά θέματα στο forum σχετικά με σχολες Οργανωσης Διοικησης Επιχειρήσεων θα δεις πως αυτό που αναφέρουν παιδιά που σπουδάζουν ή γνωρίζουν αρκετά πράγματα, προτείνουν το συγκεκριμένο πτυχίο ως γενικό το οποίο δυσκολα στέκεται μόνο του χωρις μεταπτυχιακο με ειδίκευση σε κάποιον τομέα. ΛΟΧΡΗ προτείνουν αρκετοί.


Τι σχολές σε ενδιαφέρουν;
 

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.
Αυτό το τμήμα δημιουργήθηκε πέρσυ και μερικοί καθηγητές του είναι παλιοί δικοί μου ή διδάσκουν ταυτόχρονα και σε μας. Οπότε μόνο γι' αυτούς έχω άποψη. Είναι καλοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν αν έχεις απορίες για το μάθημα. Τώρα για τη σχολή δε ξέρω αλλα σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της που είχα ψάξει πριν λίγο καιρό, φαίνεται καλή και οργανωμένη
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top