Stathis2001a
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Καλημερα σας, σπουδαζω τουριστικα σε ενα ιεκ (ιδιωτικο) και μολις το τελειωσω θελω να δωσω πανελληνιες για να μπω σε μια σχολη που μου αρεσει, ξερετε αν επειδη θα εχω τελειωσει το ιεκ δεν θα δικαιουμαι εστια?(πληρω καποια αλλα κριτηρια για εστια)
Το ότι θα έχεις τελειώσει ΙΕΚ, καμία σχέση δεν έχει! ΄Οταν με το καλό μπεις στο Πανεπιστήμιο και πληροίς τα κριτήρια που προβλέπονται για τη στέγαση τότε θα μπορείς να διεκδικήσεις μια θέση στην εστία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευα24
Νεοφερμένο μέλος

Καλημερα σας, σπουδαζω τουριστικα σε ενα ιεκ (ιδιωτικο) και μολις το τελειωσω θελω να δωσω πανελληνιες για να μπω σε μια σχολη που μου αρεσει, ξερετε αν επειδη θα εχω τελειωσει το ιεκ δεν θα δικαιουμαι εστια?(πληρω καποια αλλα κριτηρια για εστια)
Καλημερα,αρχικα τελειωσε με το καλο το ιεκ,δωσε πανελληνιες που θες και οταν τελειωσεις και περασεις στην επιθυμητη σχολη σου,τοτε αν πληρεις τις προυποθεσεις μπορεις να παρεις εστια.δεν εχει καμια σχεση το αν φοιτουσες σε ιεκ.για εμενα αρχισε να διαβαζεις απο τωρα για πανελληνιες και ασε το ιεκ.
Scandal
Διαχειριστής

Stathis2001a
Νεοφερμένο μέλος

angelina95
Νεοφερμένο μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Διακύρηξη της Μπολόνια, όχι συνθήκη. Έχει σημασία του!
Εντός θέματος τώρα, αναφέρω και την περίπτωσή μου, που ενώ φοιτούσα σε ΕΠΑΛ και πέρασα σε ΑΕΙ, έπρεπε να διαγραφώ για να μην υπάρξει νομικό "κώλυμα". Δεν έχω εύκαιρο το φεκ, αλλά το αναφερω για να συμπληρώσω τα παραπάνω σχόλια.
angelina95
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.