07-10-19
00:00
Καλησπέρα.
Αν μπορείτε πείτε μου αν πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τμήμα Μαθηματικών, που έχει αδελφό στο 3ο έτος της Στρατιωτικής σχολής Υπαξιωματικών Αεροπορίας, έχει τη δυνατότητα να ζητήσει μετεγγραφή για το Μαθηματικό Πάτρας ή Αθήνας μέσω της κατηγορίας των αδελφών φοιτητών
Ευχαριστώ
Αν μπορείτε πείτε μου αν πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τμήμα Μαθηματικών, που έχει αδελφό στο 3ο έτος της Στρατιωτικής σχολής Υπαξιωματικών Αεροπορίας, έχει τη δυνατότητα να ζητήσει μετεγγραφή για το Μαθηματικό Πάτρας ή Αθήνας μέσω της κατηγορίας των αδελφών φοιτητών
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-10-19
23:42
Λοιπόν αυτό δεν ίσχυε μέχρι πέρσι (ακαδημαϊκό έτος 2018-19). Φέτος όμως τροποποιήθηκε το άρθρο 21 του Ν.4332/15 βάσει του οποίου γίνονται οι μετεγγραφές και με το άρθρο 35 του Ν.4609/2019 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 67/τ.Α΄/3-5-2019 ισχύει πλέον ότι:Καλησπέρα.
Ευχαριστώ
" Άρθρο 35
Τροποποίηση του άρθρου 21 του ν. 4332/2015
Στο τέλος της περίπτωσης ε΄ της παρ. 8 του άρθρου 21
του ν. 4332/2015 (Α΄ 76) προστίθεται εδάφιο ως εξής:
«Αδέλφια σπουδαστών Ανώτατων Στρατιωτικών
Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Σ.Ε.Ι.), της Στρατιωτικής
Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) ή Ανώτερων
Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (Α.Σ.Σ.Υ.), τα οποία
σπουδάζουν σε διαφορετική περιφερειακή ενότητα,
τόσο μεταξύ τους όσο και από την περιφερειακή ενότητα στην οποία οι γονείς τους διαμένουν μόνιμα ή έχουν
πλήρη κυριότητα ή επικαρπία κατοικίας, έχουν δικαίωμα
μετεγγραφής. Κατά τα λοιπά, εφαρμόζονται αναλόγως τα
κριτήρια και οι προϋποθέσεις της παρούσας.»
https://www.et.gr/idocs-nph/search/p...ijPyLHOLXg9BPJ3dwC3tm3wZcMb4i-MbxNFtNt1m_lNr8
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.