H υποδομη που τοσο λατρευεις, απ οτι φαινεται, ειναι η εξης: υπαρχει κρατος, οι πολιτες δεν το σεβονται αλλα το αγνοουν, προσπαθουν να γινουν οι ιδιοι ''κρατος'', το αποτελεσμα ειναι καταστροφικο για τους πολιτες ως ατομα και για την κοινωνια σα συνολο. Τι πιο απλο, στο καλο;
αχχχχχχχχχ
Ρεπεις προς ασυναρτησιες ή μου φαινεται; Αν ηταν η εξαιρεση ειλικρινα δε θα το επεσημαινα αλλα τα posts σου σε καποια σημεια εχουν μεγαλες ασαφειες..
Επρεπε η αληθεια να λεγεται , να διορθωσω καποια λαθη στα οποια για παραδειγμα εγραψα "τοσο" αντι για "τοσοι", ποιος ομως το νοημα αφου δεν αφου δεν απαντας σε τιποτα και δηλητηριαζεις την πραγματικοτητα.
Ομως θα διορθωσω τα λαθη που μου χεις τονισει και δεν το προχωρησω αλλο το θεμα.
"θα δεις οτι αυτο που στην αρχη ειναι ανακριβεια " -->"θα δεις οτι αυτο που πες στην αρχη ειναι ανακριβεια "
"τοσο ατομα με αρνητικη θεληση για ζωη υφιστανται" --> "τοσα ατομα με αρνητικη θεληση για ζωη υφιστανται"
"κατα απο αργιες συνθηκες μπορει" --> "κατα απο αγριες συνθηκες μπορει"
"χωρις νομους που ευδοκιμουσαν " --> " , χωρις νομους , που ευδοκιμουσαν"
Κατι λογικο ποτε δεν εχθρευεται τη σκεψη...
Δε νομιζω να αντιλαμβανεσαι την προσωπικη καλοπεραση ως τη συνεισφορα στο κοινο καλο. Αν ετσι ειχαν τα πραγματα δε θα διαφωνουσες ως προς το σεβασμο στους νομους.
Τιθεται θεμα ποιος λεει γενικολογιες και ποιος υποβιβαζει τους συνομιλητες του ισχυριζομενος οτι βαριεται να επαναλαμβανεται.. :xixi:
Δεν υπαρχει λογικη που εχθρευεται την σκεψη , το ακουσα και αυτο.
Η δευτερη χαζομαρα που γραφεις ειναι απορροια του ο,τι δεν καταλαβες τι ειπα , μιλησα για την "προσωπικη καλοπεραση" σε συναρτηση με οικονομικη θεωρηση , οταν ομως απομονωνεις φρασεις για να υποβιβασεις το τι λεω λογικο να μην με εννοεις.Εαν διαβαζεις νεοκλασσικη οικονομια θα καταλαβεις καλυτερα το ειπα.
Δεν αντιλαμβανεσαι οτι χωρις το ''εγω'' δεν υφισταται ''εμεις''.
Επισης, δεν ξερω τι μπορει να λενε οι πνευματικοι ανθρωποι, ξερω τι πραττουν ολοι οι υπολοιποι. Κι αυτο απεχει μακραν απ το να χαρακτηριστει ως ανθρωπιστικο..
Εχω επιχειρηματα απλα εσυ δεν τα βλεπεις..

Ακουγεται πολυ εγωκεντρικο το οτι μπορει ενα ατομο να ωφελει τους αλλους απλα και μονο επειδη υπαρχει και εξελισσεται σε προσωπικο επιπεδο. Με μεγαλη επιφυλαξη μπορεις να το ισχυριστεις σε περιπτωσεις μεγαλοφυων ατομων αλλα και παλι βασιζομενος στην προσφορα τους στην κοινωνια σε μορφη γνωσεων..
Η πρωτη κατηγορια ειναι το αποκορυφωμα του ο,τι δεν καταλαβες τι ειπα.
Τι το πραττουν οι ανθρωποι δεν ειναι η επιβολη της κοινωνιας και ουδεποτε μιλησα για πνευματικους ανθρωπους , εκανα λογο για μια κατευθυνση , που ομολογουμενως υπαρχει.
Οπως σου ειπα και πριν διαβασε νεοκλασσικη οικονομια , αλλωστε επειδη κατι ειναι εγωκεντρικο δεν σημαινει τιποτα το πραγμα καθ' αυτο.Με λιγη σκεψη ομως δεν χρειαζεται να σου πει η νεοκλασσικη οικονομια για τουτο , μπορεις να το δεις και στην καθημερινοτητα , ο καθηγητης που κοιτα την αυτοβελτιωση προσφερει στους μαθητες ,το ιδιο βεβαιως ισχυει και σε οποιοδηποτε επαγγελμα ,εφοσον πληρωνεσαι για να προσφερεις κατι.