nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 15:26 Ο nPb έγραψε: #21 03-09-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να καμουμε ? κανεις τελειος ημιαιμος ειμαι .. εχω και αιμα νησου ..καλο αιμα. Click για ανάπτυξη... Πίνεται; Μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς, χωρίς σημεία στίξης, ξερά και χωρίς emoticons ώστε ο άλλος να μην καταλαβαίνει πως νιώθεις. Μου έχει λείψει η εποχή όπου τα μέλη του φόρουμ επιδίδονταν σε ischoolιώτικο καμάκι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 03-09-23 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Στη Τσαμαδού στην αρχή της να δεις τι βρώμα υπάρχει. Α νησιώτης, από που; Click για ανάπτυξη... ε τι εχει η τσαμαδου ?.... το λουμιδη εχει ..τον μιραν μετα ζαμπονια και τα κοριτσια στου ασσου με τα καλυτερα φυστικια της αττικης και οχι μονο..εχει και σοκολατακια μαργαριτες Παραπερα (νικητα) εχει τα αυγα μουστακας ...τα καλυτερα της ελλαδας ..60 παιρνω 25 λεπτα το ενα τα XL. νησος ...Μυρινα Λημνου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πίνεται; Μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς, χωρίς σημεία στίξης, ξερά και χωρίς emoticons ώστε ο άλλος να μην καταλαβαίνει πως νιώθεις. Μου έχει λείψει η εποχή όπου τα μέλη του φόρουμ επιδίδονταν σε ischoolιώτικο καμάκι. Click για ανάπτυξη... Πινεται σαν παγωμενο moschato d' asti αλλα το φυλαω δεν εχω πολυ. Τα σημεια στιξης ειναι δακτυλος των φιλολογων και δεν ταιριαζουν στην δακτυλογραφικη μου δυσλεξια. Τα ιμοτζια ειναι γλυκουλια αλλα χαλανε την μαγεια του σκέπτεσαι και του τρολ. Το καμακι ειναι υγιες σπορ..φλερτ το λενε στην απαλογλωσσα,,αλλα εδω ειναι περιορισμενες οι προυποθεσεις Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να καμουμε ? κανεις τελειος ημιαιμος ειμαι .. εχω και αιμα νησου ..καλο αιμα. Click για ανάπτυξη... Πίνεται; Μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς, χωρίς σημεία στίξης, ξερά και χωρίς emoticons ώστε ο άλλος να μην καταλαβαίνει πως νιώθεις. Μου έχει λείψει η εποχή όπου τα μέλη του φόρουμ επιδίδονταν σε ischoolιώτικο καμάκι.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 03-09-23 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Στη Τσαμαδού στην αρχή της να δεις τι βρώμα υπάρχει. Α νησιώτης, από που; Click για ανάπτυξη... ε τι εχει η τσαμαδου ?.... το λουμιδη εχει ..τον μιραν μετα ζαμπονια και τα κοριτσια στου ασσου με τα καλυτερα φυστικια της αττικης και οχι μονο..εχει και σοκολατακια μαργαριτες Παραπερα (νικητα) εχει τα αυγα μουστακας ...τα καλυτερα της ελλαδας ..60 παιρνω 25 λεπτα το ενα τα XL. νησος ...Μυρινα Λημνου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πίνεται; Μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς, χωρίς σημεία στίξης, ξερά και χωρίς emoticons ώστε ο άλλος να μην καταλαβαίνει πως νιώθεις. Μου έχει λείψει η εποχή όπου τα μέλη του φόρουμ επιδίδονταν σε ischoolιώτικο καμάκι. Click για ανάπτυξη... Πινεται σαν παγωμενο moschato d' asti αλλα το φυλαω δεν εχω πολυ. Τα σημεια στιξης ειναι δακτυλος των φιλολογων και δεν ταιριαζουν στην δακτυλογραφικη μου δυσλεξια. Τα ιμοτζια ειναι γλυκουλια αλλα χαλανε την μαγεια του σκέπτεσαι και του τρολ. Το καμακι ειναι υγιες σπορ..φλερτ το λενε στην απαλογλωσσα,,αλλα εδω ειναι περιορισμενες οι προυποθεσεις Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Στη Τσαμαδού στην αρχή της να δεις τι βρώμα υπάρχει. Α νησιώτης, από που; Click για ανάπτυξη... ε τι εχει η τσαμαδου ?.... το λουμιδη εχει ..τον μιραν μετα ζαμπονια και τα κοριτσια στου ασσου με τα καλυτερα φυστικια της αττικης και οχι μονο..εχει και σοκολατακια μαργαριτες Παραπερα (νικητα) εχει τα αυγα μουστακας ...τα καλυτερα της ελλαδας ..60 παιρνω 25 λεπτα το ενα τα XL. νησος ...Μυρινα Λημνου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πίνεται; Μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς, χωρίς σημεία στίξης, ξερά και χωρίς emoticons ώστε ο άλλος να μην καταλαβαίνει πως νιώθεις. Μου έχει λείψει η εποχή όπου τα μέλη του φόρουμ επιδίδονταν σε ischoolιώτικο καμάκι. Click για ανάπτυξη... Πινεται σαν παγωμενο moschato d' asti αλλα το φυλαω δεν εχω πολυ. Τα σημεια στιξης ειναι δακτυλος των φιλολογων και δεν ταιριαζουν στην δακτυλογραφικη μου δυσλεξια. Τα ιμοτζια ειναι γλυκουλια αλλα χαλανε την μαγεια του σκέπτεσαι και του τρολ. Το καμακι ειναι υγιες σπορ..φλερτ το λενε στην απαλογλωσσα,,αλλα εδω ειναι περιορισμενες οι προυποθεσεις