jojo44
Νεοφερμένο μέλος

Αν γνωρίσει κάποιος να μου απαντήσει, αν εγώ αφού τελειώσω πχ στο εκπα και κάνω μεταπτυχιακό σε ιδιωτικό κολλέγιο, μπορώ να απευθυνθώ σε καθηγητή δημοσίου πανεπιστημίου για διδακτορικό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

Δεν γινεται αυτό. Στο εξωτερικό μπορείς να κανεις διδακτορικό με μεταπτυχιακο από κολλέγιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jojo44
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα.
Δεν γινεται αυτό. Στο εξωτερικό μπορείς να κανεις διδακτορικό με μεταπτυχιακο από κολλέγιο.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Από όσο γνωρίζω και εγώ έτσι είναι, πχ μέσω προκήρυξης δεν μοριοδοτειται.
Απλά σε πρόσφατη συζήτηση μου είπαν ότι αν σε δεχτεί ο καθηγητής (αφού του παρουσιάσεις την πρόταση σου κλπ) δεν έχει σημασία ότι δεν αναγνωρίζεται!
Γι αυτό και έθεσα το ερώτημα μήπως κάποιος γνωρίζει παραπάνω

Guest 699855
Επισκέπτης

Ευχαριστώ για την απάντηση. Από όσο γνωρίζω και εγώ έτσι είναι, πχ μέσω προκήρυξης δεν μοριοδοτειται.
Απλά σε πρόσφατη συζήτηση μου είπαν ότι αν σε δεχτεί ο καθηγητής (αφού του παρουσιάσεις την πρόταση σου κλπ) δεν έχει σημασία ότι δεν αναγνωρίζεται!
Γι αυτό και έθεσα το ερώτημα μήπως κάποιος γνωρίζει παραπάνω![]()
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχει ο κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, αναγνωρισμένου σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ! Αυτό ισχύει!Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχει ο κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, αναγνωρισμένου σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλημέρα!
Αν γνωρίσει κάποιος να μου απαντήσει, αν εγώ αφού τελειώσω πχ στο εκπα και κάνω μεταπτυχιακό σε ιδιωτικό κολλέγιο, μπορώ να απευθυνθώ σε καθηγητή δημοσίου πανεπιστημίου για διδακτορικό;
Δεν γίνεται.Μπορείς όμως να κάνεις διδακτορικό στο NYC https://www.nyc.gr/didaktoriko
Δεν ξέρω όμως τι αναγνώριση θα έχεις στο ΑΣΕΠ και στο να ακολουθήσεις ακαδημαϊκή καριέρα σε ελληνικά δημόσια ΑΕΙ.
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giuseppe
- User2350
- Sense
- Clary
- hirasawayui
- Dimitris9
- Slytherin
- lnesb
- kiyoshi
- Revekka
- jojo44
- Μάρκος Βασίλης