Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Όταν τελειώσεις το ΗΜΜΥ (όποτε και αν) έλα να μου ξαναπεις που θα είσαι. Τώρα που ούτε καν ξέρεις περί τίνος πρόκειται απλά μπορείς να μη μιλάς ή να λες παπαριές, όπως και ο οποιοσδήποτε άλλος που δεν γνωρίζει. Όσο για το ΤΕΕ, είναι κλίκα στην οποία πληρώνεις για να μπεις. Δεν τρέχει και τίποτα αν δεν είσαι μέσα. Το ότι είσα εντελώς άσχετος από επιχειρήσεις και αγορά εργασίας είναι προφανές. Αλλιώς θα ήξερες ότι σε μία μεγαλομεσαία τεχνικη εταιρεία (και δεν δέχομαι καμία αμφισβήτηση, 30 χρόνια οικογενειακή παράδοση, μπορώ να ξέρω τι γίνεται στις τεχνικές καλύτερα απο σένα, believe me) σε 25 μηχανικούς, οι 20 είναι του ΤΕΙ επειδή παίρνουν 100 ευρώ λιγότερα. Αν, λοιπόν, μια εταιρεία κάνει προκήρυξη για 25 μηχανικούς, αν είσαι του ΤΕΙ (σιγά τη διαφορά, ανώτατο ίδρυμα είναι και μάλιστα πρακτικά πολύ πιο αποδοτικό) θα έχεις μία από 20 θεσεις να διεκδικήσεις, όταν από πολυτεχνείο θα έχεις 5. Πέραν τούτου, σου υπενθυμίζω ότι ένας απόφοιτος ΤΕΙ (μιλάμε πάντα για καλούς φοιτητές) είναι έτοιμος να δουλέψει και πριν πάρει το πτυχίο του, αντίθετα με τους υπολοίπους...
Τέλος πάντων, το γεγονός ότι είσαι ένα φυτό με πολλά κόμπλεξ που σκίστηκε για να περάσει ΗΜΜΥ (ΕΜΠ μάλιστα) για τα μάτια του κόσμου και για χάρη του μπαμπά, όπως και για να το παίζεις υπερανω σ'εκείνους που μπηκαν σε σχολή με λιγότερα μόρια (πόσα κιλά ηλίθιος πρέπει να είσαι για να κάνεις τέτοιους συσχετισμούς?) είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Έχω σταματήσει προ πολλού να σε παίρνω στα σοβαρά, όπως και όλοι οι άλλοι. Αν νομίζεις ότι σε υπολογίζει κανένας με τις βλακείες που λες, ειδικά εδώ μέσα, έχεις διαλέξει το λάθος μέρος και απατάσαι. Αλλού τράβα να το παίξεις. Και τα κόμπλεξ σου να τα σκιαγραφήσεις με τη βοήθεια ψυχολόγου, γιατί αν τα διατηρήσεις και ως απόφοιτος πολυτεχνείου (καλά δεν παίζει, αλλά λέμε...), πάλι ζώον θα είσαι.