Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13
Δραστήριο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Άρχισε να τρως ότι πιο σαβούρα υπάρχει.
οχι αυτο μπορει να του προκαλεσει προβληματα
roseberry
Διάσημο μέλος

μια φιλη μου τρωει τα παντα και ειναι κοκαλο και ψηλη
Pemptousia
Διάσημο μέλος

Άρχισε να τρως ότι πιο σαβούρα υπάρχει.
αυτό δεν βοηθάει πάντα...
άσε που δεν κάνει κ καλό στην υγεία του!

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδια, θέλω να πάρω 12 κιλά για να έχω το ιδανικό βάρος!!! Έχω ύψος 1.86 και είμαι 63 κιλά!! Λιποβαρής δλδ!!! Αν μπορείτε, βοηθήστε δίνοντας συμβουλές ή καθοδηγήστε με, μέσω site/link...!! Θέλω να πάρω τα κιλά σταδιακά και γυμνάζομαι 3 φορες την εβδομάδα!!
Προτείνω να συμβουλευτείς κάποιον διαιτολόγο. Είσαι αρκετά αδύνατος για το ύψος σου αλλά δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Ανάλογα τον μεταβολισμό σου. Μην φρικάρεις πάντως και προπαντώς μην "θέτεις τέτοιους στόχους"

Συμβουλέψου έναν γιατρό και θα΄σαι καλά.

who
Πολύ δραστήριο μέλος

dk13
Δραστήριο μέλος

ο μεταβολλισμος του μπορει να ειναι ετσι !
μια φιλη μου τρωει τα παντα και ειναι κοκαλο και ψηλη
αμα εισαι πολυ ψηλοσ ειναι λογικο να μην παχαινεισ και εγω που ειμαι 1.70 ειμαι 60 κιλα

dk13
Δραστήριο μέλος

που το ξερεις εχει και παραεχει
Για ανελυσε το.
wackyjacky
Νεοφερμένο μέλος

Αυτα απο εμενα.

1) Αν τρως επαρκώς, αλλά παρόλα αυτά δεν παίρνεις κιλά, κάνε μία εξέταση αίματος για έλεγχο του θυρεοειδούς.Ρε παιδια, θέλω να πάρω 12 κιλά για να έχω το ιδανικό βάρος!!! Έχω ύψος 1.86 και είμαι 63 κιλά!! Λιποβαρής δλδ!!! Αν μπορείτε, βοηθήστε δίνοντας συμβουλές ή καθοδηγήστε με, μέσω site/link...!! Θέλω να πάρω τα κιλά σταδιακά και γυμνάζομαι 3 φορες την εβδομάδα!!
2) Αν δεν υπάρχουν ευρήματα υπερθυρεοειδισμού (https://www.iatronet.gr/articlespnsr.asp?art_id=120), πήγαινε δε διατροφολόγο. Μην ξεκινήσεις μόνος σου να τρως παραπάνω, γιατί είναι πιθανό μετά να έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Ακου φιλε μου επειδη και εγω λογω του αθληματος μου εχω ασχοληθει πολυ με διατροφες και τα σχετικα,,,Αν γυμναζεσαι σε γυμναστηριο τρωγε 20 ασπραδια αυγου(πολλες πρωτεινες,δενουν μυες και τα σχετικα) καθε μερα (οχι το κιτρινο διοτι ειναι λιπος+χοληστερινη). Αν παλι πας για τρεξιμο μονος σου φροντισε να φας υγιεινα,,(Λαχανικα,σαλατες,φρουτα και τα γνωστα!Ιδιως μπανανες εχουν τις περισσοτερες βιταμινες απο τα φρουτα, ασε που τρελαινομαι και για την γευση τους).Μετα παμε στον μεταβολισμο,,,δεν μπορεις να τον αλλαξεις αν ο οργανισμος σου λεει οτι θελει να εισαι λεπτος θα εισαι αλλα εμεις επιδιωκουμε να παρεις βαρος μυικο,,,Για αυτο μπορεις να πας φαρμακειο (Με συμβουλη απο καποιο διατροφολογο η γυμναστη) και να παρεις βιταμινες.
Αυτα απο εμενα.
Αν γυμνάζεται σε γυμναστήριο και θέλει αύξηση μυικού όγκου συμφωνώ με αυτά που λές αλλά τώρα 20 ασπράδια για να παχύνει?Ούτε στην γράμμωση να ήταν ρε φίλε.Τρώγε πολλούς υδατάνθρακες και λιπαρά αλλά υγιεινά δηλαδή ρύζι,μακαρόνια κλπ και απο λιπαρά τρώγε αυγά,λιπαρά κρέατα κλπ.
Τώρα αν πηγαίνεις γυμναστήριο προτείνω πρωτείνη όγκου.Εϊναι η μόνη περίπτωση που προτείνω κάτι τέτοιο,άμα δεν πάρεις κιλά με τόσο υδατάνθρακα που έχει μέσα εμένα να με φτύσεις

Πάντως αν δεν πηγαίνεις gym σκέψου το να ξεκινήσεις γιατί έτσι θα μπορεσεις να κερδίζεις και μυική μάζα οπότε θα δείξει πολύ καλύτερα το σώμα σου....
-----------------------------------------
:no1: ΤΟ πιο σωστό post.Πριν από όλα τσέκαρε αυτό!1) Αν τρως επαρκώς, αλλά παρόλα αυτά δεν παίρνεις κιλά, κάνε μία εξέταση αίματος για έλεγχο του θυρεοειδούς.
2) Αν δεν υπάρχουν ευρήματα υπερθυρεοειδισμού (https://www.iatronet.gr/articlespnsr.asp?art_id=120), πήγαινε δε διατροφολόγο. Μην ξεκινήσεις μόνος σου να τρως παραπάνω, γιατί είναι πιθανό μετά να έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
dk13
Δραστήριο μέλος

Για ανελυσε το.
πωσ θεσ να στο αναλυσω

πωσ θεσ να στο αναλυσω
Πως ακριβως επηρεαζεται το βαρος απο το υψος. Καποια επιστημονικη ερευνα κατι;
roseberry
Διάσημο μέλος

Pemptousia
Διάσημο μέλος

1) Αν τρως επαρκώς, αλλά παρόλα αυτά δεν παίρνεις κιλά, κάνε μία εξέταση αίματος για έλεγχο του θυρεοειδούς.
:no1:
άμα πάει σε διαιτολόγο πιστεύω ο τελευταίος να τον έστελνε ούτως ή άλλως για εξέταση του θυρεοειδή...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.