Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:00 Η Athinoul@91: #21 02-10-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: α,οκ! Πάντος και πάλι...δεν ειμαι θεωριτική οπότε... ... Αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα, απλά ρώτησα για να ξέρω... Click για ανάπτυξη... οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 21:51 Ο stathakis: #22 05-10-10 21:51 ποτε γινεται αυτος ο διαγωνισμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 00:33 Ο Boom έγραψε: #23 06-10-10 00:33 https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 09:44 Ο stathakis: #24 06-10-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Click για ανάπτυξη... κριμα ειμαι του 1994 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:15 Η Athinoul@91: #25 06-10-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: κριμα ειμαι του 1994 Click για ανάπτυξη... χαχα...του χρόνου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 09:40 Ο stathakis: #26 09-10-10 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχα...του χρόνου εσύ! Click για ανάπτυξη... και ειναι δυσκολος ο διαγωνισμος αυτος???θα πρεπει να πληρωσω για την συμμετοχη μου?κριμα που δεν μπορω να παω φετος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:38 Η Athinoul@91: #27 09-10-10 11:38 το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: α,οκ! Πάντος και πάλι...δεν ειμαι θεωριτική οπότε... ... Αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα, απλά ρώτησα για να ξέρω... Click για ανάπτυξη... οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 21:51 Ο stathakis: #22 05-10-10 21:51 ποτε γινεται αυτος ο διαγωνισμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 00:33 Ο Boom έγραψε: #23 06-10-10 00:33 https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 09:44 Ο stathakis: #24 06-10-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Click για ανάπτυξη... κριμα ειμαι του 1994 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:15 Η Athinoul@91: #25 06-10-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: κριμα ειμαι του 1994 Click για ανάπτυξη... χαχα...του χρόνου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 09:40 Ο stathakis: #26 09-10-10 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχα...του χρόνου εσύ! Click για ανάπτυξη... και ειναι δυσκολος ο διαγωνισμος αυτος???θα πρεπει να πληρωσω για την συμμετοχη μου?κριμα που δεν μπορω να παω φετος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:38 Η Athinoul@91: #27 09-10-10 11:38 το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτε γινεται αυτος ο διαγωνισμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 00:33 Ο Boom έγραψε: #23 06-10-10 00:33 https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 09:44 Ο stathakis: #24 06-10-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Click για ανάπτυξη... κριμα ειμαι του 1994 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:15 Η Athinoul@91: #25 06-10-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: κριμα ειμαι του 1994 Click για ανάπτυξη... χαχα...του χρόνου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 09:40 Ο stathakis: #26 09-10-10 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχα...του χρόνου εσύ! Click για ανάπτυξη... και ειναι δυσκολος ο διαγωνισμος αυτος???θα πρεπει να πληρωσω για την συμμετοχη μου?κριμα που δεν μπορω να παω φετος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:38 Η Athinoul@91: #27 09-10-10 11:38 το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 09:44 Ο stathakis: #24 06-10-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Click για ανάπτυξη... κριμα ειμαι του 1994 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:15 Η Athinoul@91: #25 06-10-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: κριμα ειμαι του 1994 Click για ανάπτυξη... χαχα...του χρόνου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 09:40 Ο stathakis: #26 09-10-10 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχα...του χρόνου εσύ! Click για ανάπτυξη... και ειναι δυσκολος ο διαγωνισμος αυτος???θα πρεπει να πληρωσω για την συμμετοχη μου?κριμα που δεν μπορω να παω φετος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:38 Η Athinoul@91: #27 09-10-10 11:38 το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: https://ec.europa.eu/translatores/index_el.htm, στο πρώτο post Click για ανάπτυξη... κριμα ειμαι του 1994 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:15 Η Athinoul@91: #25 06-10-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: κριμα ειμαι του 1994 Click για ανάπτυξη... χαχα...του χρόνου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 09:40 Ο stathakis: #26 09-10-10 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχα...του χρόνου εσύ! Click για ανάπτυξη... και ειναι δυσκολος ο διαγωνισμος αυτος???θα πρεπει να πληρωσω για την συμμετοχη μου?κριμα που δεν μπορω να παω φετος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:38 Η Athinoul@91: #27 09-10-10 11:38 το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: κριμα ειμαι του 1994 Click για ανάπτυξη... χαχα...του χρόνου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 09:40 Ο stathakis: #26 09-10-10 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχα...του χρόνου εσύ! Click για ανάπτυξη... και ειναι δυσκολος ο διαγωνισμος αυτος???θα πρεπει να πληρωσω για την συμμετοχη μου?κριμα που δεν μπορω να παω φετος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:38 Η Athinoul@91: #27 09-10-10 11:38 το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχα...του χρόνου εσύ! Click για ανάπτυξη... και ειναι δυσκολος ο διαγωνισμος αυτος???θα πρεπει να πληρωσω για την συμμετοχη μου?κριμα που δεν μπορω να παω φετος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:38 Η Athinoul@91: #27 09-10-10 11:38 το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:07 Ο stathakis: #28 09-10-10 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: το "δύσκολος" είναι υποκειμενικό. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. φυσικά και δεν πληρώνεις! Click για ανάπτυξη... εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 19:15 Η Athinoul@91: #29 09-10-10 19:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εχεις συμμετασχει ποτε?υπαρχουν προηγουμενα θεματα του διαγωνισμου?σε ζαλησα αλλα θα ηθελα να ξερω σε παρακαλω!χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10:43 Ο stathakis: #30 10-10-10 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: χαχαχα...τι λες βρε...δε με ζαλισες!!! οχι δυστυχως δεν εχω συμμετασχει τα θεματα προηγουμενου διαγωνισμου μπορεις να τα δεις στο λινκ που εστειλε η θεωδορα,,,ψαξτο λιγο εκει ειναι Click για ανάπτυξη... τα ειδα!αλλα και παλι ρε συ αθηνουλα μονο καποιος τυχερος μπορει ν απαει εκει διοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες!δυστυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 20:10 Ο tntqaz έγραψε: #31 22-10-10 20:10 Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σχεδον 1700 σχολεία πήραν μέρος.. προβλέπεται μεγάλη μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 21:46 Ο stathakis: #32 22-10-10 21:46 1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1700? ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η Athinoul@91: #33 23-11-10 23:40 Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή επιτυχία στους αυριανούς!!! υπάρχει κάποιος που θα συμμετέχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Η Domna Aleksiou: #34 27-11-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: 1) Ελληνικά {Εδω και μια δεκαετία, ελπίζω να μην ενοχλει πολλους στο φορουμ αυτο... }, 2) Αγγλικά {ECPE kai παω για CPE}, 3) Ρουμανικά {χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι Ρουμάνος μερικοι το'πιασαν πιστευω , 4)Ρώσσικα {καταλαυαίνω πάαρα πολλά, τα προφορικά δεν είναι τέλεια, αλλά 100% μόλις παω φοιτητης ...} ----------------------------------- Τα έβαλα σε σειρά με κριτήριο το πια μιλάω καλύτερα... Click για ανάπτυξη... αληθεια τι εγινε τελικα πηρες μερος??? γιατι σκεφτομαι να παρω κ εγω του χρονου αμα γινει κ με ενδιαφερει οπως καταλαβαινες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Domna Aleksiou Νεοφερμένο μέλος Η Domna Aleksiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Η Domna Aleksiou: #35 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: 1700? ελεος! Click για ανάπτυξη... Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο stathakis: #36 27-11-10 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune averel Αναστασία_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Domna Aleksiou: Κ εγω θελω πολυ να συμμετασχω του χρονου αμα γινεται ! ομως δυστυχως τ σχολειο μ ειναι λιγο πισω να φανταστεις δν ανεφερε τπτ η διευθυντρια γι'αυτο! κ επισης δεν ξερω ..πρεπει να ειναι ειτε πολυ δυσκολα τα κειμενα ειτε μεγαλος ανταγωνισμος εφοσον συμμετεχουν τοσοι πολλοι και σε 23 γλωσσες !!! Click για ανάπτυξη... ουτε σε εμας η διευθυντρια ανεφερε τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 19:54 Ο tntqaz έγραψε: #37 28-11-10 19:54 μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μπά... δεν με ειδοποίησαν! δεν πειράζει όμως! τα κείμενα δεν είναι πολύ δύδκολα! ντα3... πόσο δύσκολα κειμενα μπορεί να βάλουν σε μαθητές του 93!! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει ακόμα και τα κείμενα των προηγούμενων διαγωνισμών! στο πρώτο ποστ εχω λινκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2011 στις 14:33 Η βασιλική22: #38 24-11-11 14:33 εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εδωσε κανεις σημερα?πως σας φανηκαν?εγω μεταφρασα απο γερμανικα σε ελληνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.