evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

Δε ξέρω, δε το έχω ψάξει! Μπορεί.....αλλά δε νομίζω.διαγραφη μεσω κεπ δν ισχυει τελικα??![]()
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

γινεται διαγραφη μεσω κ.ε.π!! σημερα πηρα τηλεφωνο στ σχολη μου και ρωτησα! απλα θελουν τα χαρτια να τους τα στειλεις η μεσω courier η μεσω ταχυδρομειου και οχι με fax ( θελουν τα πρωτοτυπα)![]()
ναι αλλά αν πάω αυτοπροσώπως το πιστοποιητικό διαγραφής το παίρνω αμέσως? μήπως γνωρίζεις?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι αλλά αν πάω αυτοπροσώπως το πιστοποιητικό διαγραφής το παίρνω αμέσως? μήπως γνωρίζεις?
δν γνωριζω.

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

δν γνωριζω...γτ σε πειραζει αν καθυστερησει λιγο?
οχι απλα επειδή θα παω ρέθυμνο, όπου είναι και η σχολή μου, σκεφτόμουν να το πάρω τότε. Αν έχω κάνει αίτηση διαγραφής αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη το πιστοποιητικό μπορώ να γραφτώ στη νέα σχολή που πέρασα?
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι απλα επειδή θα παω ρέθυμνο, όπου είναι και η σχολή μου, σκεφτόμουν να το πάρω τότε. Αν έχω κάνει αίτηση διαγραφής αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη το πιστοποιητικό μπορώ να γραφτώ στη νέα σχολή που πέρασα?
γτ δεν παιρνεις ενα τηλ στην γραμματεια να ρωτησεις να εισαι και σιγουρος

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

γτ δεν παιρνεις ενα τηλ στην γραμματεια να ρωτησεις να εισαι και σιγουρος![]()
γιατί μαλλον είναι κλειστή ακόμη.. κάθε μέρα τηλεφωνώ αλλα τίποτα...!
κωστακης
Δραστήριο μέλος

τι διαδικασια χρειαζεται για να διαγρφαφω απο τη προηγουμενη σχολη ωστε να γραφω στην επομενη
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

καλυτερα να τους παρεις και να ρωτησεις
κωστακης
Δραστήριο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Μαζι με τα χαρτια που κανουμε για την εγγραφη μας σε μια σχολη συμπληρωνουμε και μια σελιδα που πρεπει να γραφει "δεν ειμαι γραμενος σε καποια αλλη σχολη της τροτοβαθμιας εκπαιδευσης "
Αυτο εγω περυση πριν παω να κανω την εγγραφη το εγραψα (αν θυμαμαι καλα) σε ενα απλο χαρτι και πολυ απλα στο κεπ μου το επικυρωσαν...
Αυτο το χαρτι το ειχα παρει απο το κεπ...
eleniT
Νεοφερμένο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρεπει να διαγραφουμε και απο την παλια σχολη? Εγω νομιζα απλα οτι δν ανανεωνεις την εγγραφη σου...:!::wow:![]()
ανανεωνεις την εγγραφη?? τι ειναι αυτο?

hale
Δραστήριο μέλος

Ναι, μετά το πέρας κάθε εξαμήνου πρέπει να ανανεώσεις την εγγραφή σου και να δηλώσεις τα μαθήματα που θέλεις να παρακολουθήσεις, δλδ στην ουσία επαναλαμβάνεις τη διαδικασία της εγγραφής για κάθε εξάμηνο. Αν δεν ανανεώσεις για 2 συνεχόμενα εξάμηνα ή για 3 μη συνεχόμενα τότε διαγράφεσαι αυτομάτως από τη σχολή!ανανεωνεις την εγγραφη?? τι ειναι αυτο?![]()

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mihalisandreakos@gma
- XRY
- woke
- panosT436
- Reader
- aphie
- Lia 2006
- Ken
- Marianna.diamanti
- user2k
- ogigidi
- Anton
- Μιχαήλ
- Mathitis_tou_15
- Claire05
- an_gk
- Antonia Alexandra
- BatGuin
- Than003
- nicole1982
- Γιώργος μεγ
- love_to_learn
- Abiogenesis
- SoyN
- Nala
- suaimhneas
- constansn
- AggelikiGr
- Lifelong Learner
- Maynard
- Scandal
- guest24440
- Joji
- flaura
- ikigai
- Unboxholics
- liana
- Mammy Nun
- Ιωάννα λ
- hirasawayui
- Dr. Gl. Luminous
- Sofos Gerontas
- kiyoshi
- Hased Babis
- allall1
- the.m024
- giannis05
- Ness
- Nick_nt
- Paragontas7000
- angies
- Leo komm
- αντιγονη.
- Enhypen
- Wonderkid
- ilias_21
- Alessandra Eliza
- Giannis_19
- elevag
- ivannag
- hello1234
- marspth
- Τρελας123
- dmav
- CsStudent
- danae_r
- pacman
- EFIANA
- kasl178
- Pharmacist01
- manosz
- oups
- Vanillatack
- aggorf
- Νικολινα
- giannhs2001
- jimis2001
- antonis97
- Magigi
- alpha.kappa
- roud
- ειδήμων
- arko
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- Kostas_Athens
- P.Dam.
- buffon85
- vbvbvbv
- GeorgePap2003
- MIT_fan
- vlahoss
- teonik
- estrela
- iiTzArismaltor_
- Rina
- Αναστασία197
- Johnas123
- spring day
- angel27_
- SKG
- panaman
- Χάρις
- theodoraooo
- thanossala
- Nickt23
- Fofifofi78
- sophielovegood
- milianis
- Nosokomos
- alextheo
- TonyMontanaEse
- Μπα
- lansking
- BioChemical
- Παναγιωτα
- gk214
- KingPoul
- Arvacon
- SlimShady
- Aestheticmoon
- Γιωργος15773
- Dr House
- Δέσποινα Χ
- Giorgosmnbb
- Αριάνα123
- ΕΛΛΗ*
- Johnnnn
- KElPa
- olga123
- elena16
- Markaf
- louminis
- Αλκης Κ.
- Apple2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.