antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιστορία γενικήςΤι θα δώσεις για 6ο μάθημα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Yeap!είσαι σίγουρος;![]()
maraki love
Διάσημο μέλος

Yeap!
Πωπω μπράβο πραγματικά!! δεν θα τολούσα να το κάνω αυτό ΠΟΤΕ!!!!
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευελπιστώ εγώ που το "τόλμησα" να μην την πατήσω..!!Πωπω μπράβο πραγματικά!! δεν θα τολούσα να το κάνω αυτό ΠΟΤΕ!!!!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Πωπω μπράβο πραγματικά!! δεν θα τολούσα να το κάνω αυτό ΠΟΤΕ!!!!
Ουτε εγω

Καταρχην η πλειοψηφια γραφει κατω απ τη βαση

-----------------------------------------
Ευελπιστώ εγώ που το "τόλμησα" να μην την πατήσω..!!
Για ποιος λογους το επελεξες?
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρώτον, διότι μου αρέσει τρελά η ιστορία. Ναι μεν ο τρόπος διδασκαλίας είναι στρεβλός, ωστόσο παραμένει το αγαπημένο μου μάθημα.Για ποιος λογους το επελεξες?
Δέυτερον, διότι πιστεύω πως θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την (καλώς εχόντων των πραγμάτων) μετέπειτα ακαδημαϊκή πορεία στην αποσκοπώ ως φοιτητής.
Τρίτον, διότι η περίοδος που εξετάζεται φέτος παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε άποψη.
Και τέταρτον, διότι πίστευα και πιστεύω πως η βιολογία γενικής δεν πρόκειται να μου προσφέρει τίποτα.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι κάπως "σφιγμένος" ακόμη και στο άκουσμα της ύλης (181 σελίδες είναι αυτές!) αλλά πιστεύω πως με πολύ κόπο και δουλειά μπορώ να γράψω πολύ καλά. Τι να πω, θα δείξει!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Πρώτον, διότι μου αρέσει τρελά η ιστορία. Ναι μεν ο τρόπος διδασκαλίας είναι στρεβλός, ωστόσο παραμένει το αγαπημένο μου μάθημα.
Δέυτερον, διότι πιστεύω πως θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την (καλώς εχόντων των πραγμάτων) μετέπειτα ακαδημαϊκή πορεία στην αποσκοπώ ως φοιτητής.
Τρίτον, διότι η περίοδος που εξετάζεται φέτος παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε άποψη.
Και τέταρτον, διότι πίστευα και πιστεύω πως η βιολογία γενικής δεν πρόκειται να μου προσφέρει τίποτα.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι κάπως "σφιγμένος" ακόμη και στο άκουσμα της ύλης (181 σελίδες είναι αυτές!) αλλά πιστεύω πως με πολύ κόπο και δουλειά μπορώ να γράψω πολύ καλά. Τι να πω, θα δείξει!
δυσκολο πολυ να πρεπει να μαθεις κι ακομα 181 σελιδες, σε αντιθεση με τη Βιολογια που ειναι 5 φορες μικροτερη

stefanosK
Δραστήριο μέλος

antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το έλαβα και αυτό υπόψιν μου...Η ιστορία γενικής είναι πιο δύσκολη από της κατεύθυνσης.(όσο και αν φαίνεται απίθανο)
maraki love
Διάσημο μέλος

Η ιστορία γενικής είναι πιο δύσκολη από της κατεύθυνσης.(όσο και αν φαίνεται απίθανο)
:iagree::iagree:
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα πια, alea iacta est...Ελπιζω να μην την πατησεις, θα ειναι κριμα! Εμενα γνωμη μου ειναι να παρεις κατι πιο ευκολο...
stefanosK
Δραστήριο μέλος

Τώρα πια, alea iacta est...
Alea jacta est.

antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λάθος φίλτατε! Ως φοιτητής της Φιλολογίας θα έπρεπε να γνωρίζεις πως το j και το v προσετέθησαν πολύ αργότερα στο λατινικό αλφάβητο, περί του Μεσαίωνα για λόγους διευκολύνσεως. Τα δύο αυτά σύμφωνα ήταν πρωτύτερα i και u και στις κλασσικές γαλλικές εκδόσεις καθώς και της Οξφόρδης το j και το v εκλείπουν παντελώς..!!Alea jacta est.![]()
stefanosK
Δραστήριο μέλος

Λάθος φίλτατε! Ως φοιτητής της Φιλολογίας θα έπρεπε να γνωρίζεις πως το j και το v προσετέθησαν πολύ αργότερα στο λατινικό αλφάβητο, περί του Μεσαίωνα για λόγους διευκολύνσεως. Τα δύο αυτά σύμφωνα ήταν πρωτύτερα i και u και στις κλασσικές γαλλικές εκδόσεις καθώς και της Οξφόρδης το j και το v εκλείπουν παντελώς..!!
Το ξέρω ότι είναι μεταγενέστερα απλώς το ρητό αυτό έχει παραμείνει με j. Αλλά γενικά αυτο το γράμμα έχει εξαφανιστεί.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

iaceo-iacui-iacitum-iacere, της δευτέρας κλίσεως! Έτσι δε λέμε; Άρα δε νομίζω πώς έχει εξαφανισθεί πλήρως, ενώ δεν είναι λάθος να το γράψουμε και με j!Το ξέρω ότι είναι μεταγενέστερα απλώς το ρητό αυτό έχει παραμείνει με j. Αλλά γενικά αυτο το γράμμα έχει εξαφανιστεί.
Το ίδιο συμβαίνει και με το iacio της τρίτης το οποίο είναι και το ρήμα του ρητού.
Anyway, κι εγώ το ήξερα με j αλλά από τα λίγα που ξέρω δεν είναι λάθος και με i!
stefanosK
Δραστήριο μέλος

iaceo-iacui-iacitum-iacere, της δευτέρας κλίσεως! Έτσι δε λέμε; Άρα δε νομίζω πώς έχει εξαφανισθεί πλήρως, ενώ δεν είναι λάθος να το γράψουμε και με j!
Το ίδιο συμβαίνει και με το iacio της τρίτης το οποίο είναι και το ρήμα του ρητού.
Anyway, κι εγώ το ήξερα με j αλλά από τα λίγα που ξέρω δεν είναι λάθος και με i!
Το ίδιο είναι.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν λες το ίδιο είναι, εννοείς το ρήμα ή αυτό που λέμε;;!!Το ίδιο είναι.

stefanosK
Δραστήριο μέλος

Όταν λες το ίδιο είναι, εννοείς το ρήμα ή αυτό που λέμε;;!!![]()
Εννοώ iacta - jacta.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.