Καταλαβαινω αυτα που διαβαζω, πριν τα μαθω απ εξω (ευτυχως), αλλα ηθελα να μαθω πως μπορει κανεις να αποστηθισει τοσα πολλα στο τελος και να τα θυμαται ολα πολυ καλα, αν ειναι δηλαδη εφικτο και σε τι βαθμο[/qu
δεν ξερω για τα αλλα παιδια εγω παντως την ιστορια την ηξερα απο το καλοκαιρι.....και ολο τον χειμωνα απλα εκανα επαναληψη....απλα δεν την θελω αλλο....και στη σχολη μου πρωτο εξαμηνο εχει ιστορια δικαιου

....ευτυχως μονο αυτο....παντως η θεωρητικη θελει πολλη επαναληψη και γενικα πολυ διαβασμα....αν θες νομικη οπως εγω ή παιδαγωγικα που εχουν ψηλες βασεις.....παντως οποια και να ειναι η επιλογη σου αξιζει να τα δωσεις ολα....θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.....καλη επιτυχια:no1:
-----------------------------------------
εγω ημουν φοβερο παπαγαλακι!ολη η ιστορια βιολογια φιλοσοφικος λογος κειμενα λατινικα απεξω!μεχρι κσχεδιαγραμματα στν εκθεση εμαθα απ'εξω...ειναι κακο βεβαια αλλα εμενα με βοηθησε....
κ διαβαζα 3-4 ωρες τν μερα....απλα εχω καλο μνημονικο....
ειναι να το εχεις....εγω νορμαλ πραγματα...ουτε παπαγαλακι ουτε χυμα....που περασες τελικα
-----------------------------------------
Στην Ιστορία ο 1ος μου έβαλε 99 και ο δεύτερος 92
Στα Αρχαια ο 1ος 92 ο 2ος 82
Επομενως ειναι ευκολο να καταλαβεις πως η βαθμολογηση ειναι στη διακριτικη ευχερεια του βαθμολογητη.Οι τεραστιες αυτες αποκλισεις οφειλονται στην ταση των φιλολογων να διορθωνουν εχοντας μπροστα τους το βιβλιο τσεκουρωνοντας σε καθε ευκαιρια.
Ετσι πρεπει να προσπαθησεις να εισαι οσο το δυνατον τυπικος με το βιβλιο του οργανισμού.θα σε συμβουλευα -αν και ειναι περισσοτερο χρονοβορο- να κανεις σχεδιαγραμματα και στη συνεχεια να φτιαχνεις δικες σου ερωτησεις τις οποιες και θα απαντας
και που περασες με τετοιους βαθμους

?