johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Έχω αρχίσει μαθήματα (εκτός απο βιολογία που ξεκινάω αυτή την εβδομαδα), και μεχρι στιγμης τα πραγματα μου φαινονται αρκετα πιεστικα, τα καταφερνω ομως πολυ καλα
Στη Γ'Λυκειου χρειαζεται τρελη αποστηθιση σχεδον κατα γραμμα, δεν ειναι υπερβολικα πολλες σελιδες για να τις θυμαται καποιος τοσο καλα ολες;
Θα ηθελα να μαθω απο αυτους που εδωσαν φετος πανελληνιες πως αντιμετωπισαν το φαινομενο αυτο
Edit : ειμαι ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ γι αυτο και γραφω σε topic θεωρητικης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή επιτυχία και εύχομαι του χρόνου τέτοιον καιρό να μας λες ενθουσιασμένος τη βαθμολογία σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Ολα είναι εφικτά αν προσπαθήσεις. Αν έχεις ένα πρόγραμμα και το τηρείς τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις. Από ότι έχω καταλάβει είσαι θετική (σωστα?) οπότε για βιολογία και χημεία δε μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά για τα άλλα μαθήματα άμα προοσπαθήσεις όλα γίνονται!!!!
Ειμαι θεωρητικη, και αναφερομουν στη Βιολογια γενικης

Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψεφτιλα....Μηδενικη κριση....Και να μην καταλαβαινεις σημασια δεν εχει
μπλα και παλι μπλα...μονο αυτο εχεις να κανεις

-----------------------------------------
Ε, καλά όχι και εντελώς μπούρδες... Βασικά, δεν είχα μετρήσει ποτέ τις ώρες που διάβαζα, π΄άντως διάβαζα πολλές ώρες... Οκ, τα πράγματα δεν είναι και τοοσο τραγικά, αλλά δεν είναι και "παιχνιδάκι η Γ' Λυκείου!"
ναι ρε φιλε μου σιγουρα δεν ειναι παιχνιδι...Απλα το ειπα αυτο γιατι με ελεγε ο καθηγητης μετα το πασχα:"αμα δε διαβαζεις 8 ωρες τη μερα εισαι μαλακας"
Ειναι και στο ατομο....ετσι?
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Τοτε φιλε...μπλα..μπλα..μπλα...μπλα...μπλα......και μπλα
Ψεφτιλα....Μηδενικη κριση....Και να μην καταλαβαινεις σημασια δεν εχει
μπλα και παλι μπλα...μονο αυτο εχεις να κανεις(φιλικα!!)
-----------------------------------------
ναι ρε φιλε μου σιγουρα δεν ειναι παιχνιδι...Απλα το ειπα αυτο γιατι με ελεγε ο καθηγητης μετα το πασχα:"αμα δε διαβαζεις 8 ωρες τη μερα εισαι μαλακας"
Ειναι και στο ατομο....ετσι?
sorry, αλλα μαλακας ειναι ο καθηγητης ετσι οπως το θετει...
aristotelis13
Νεοφερμένο μέλος

Στα Αρχαια ο 1ος 92 ο 2ος 82
Επομενως ειναι ευκολο να καταλαβεις πως η βαθμολογηση ειναι στη διακριτικη ευχερεια του βαθμολογητη.Οι τεραστιες αυτες αποκλισεις οφειλονται στην ταση των φιλολογων να διορθωνουν εχοντας μπροστα τους το βιβλιο τσεκουρωνοντας σε καθε ευκαιρια.
Ετσι πρεπει να προσπαθησεις να εισαι οσο το δυνατον τυπικος με το βιβλιο του οργανισμού.θα σε συμβουλευα -αν και ειναι περισσοτερο χρονοβορο- να κανεις σχεδιαγραμματα και στη συνεχεια να φτιαχνεις δικες σου ερωτησεις τις οποιες και θα απαντας
maraki love
Διάσημο μέλος

Στην ιστορία 92 94 και στα αρχαία 94 86
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Celice
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον κι εγω παιδια μεχρι περυσι τετοια εποχη που ξεκινησα φροντιστηριο για την Γ' Λυκειου δεν ειχα μαθει τιποτα αποστηθιση!Φετος ομως με τις συνεχεις επαναληψεις καθε ΣΚ οχι απλως τα εμαθα απ'εξω αλλα Ιστορια και Βιολογια συγκεκριμενα εβαζα μεχρι και τα ιδια σημεια στιξης με το βιβλιο...(πηρα 19,3 Ιστορια και 20 Βιολογια)
Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο...
Διαβαστε και καν τε επαναληψεις τα ΣΚ και θα δειτε πως τελικα η αποστηθιση ειναι και πιο ευκολη για εσας και πιο ευνοικη κατα τη βαθμολογιση του γραπτου σας στις εξετασεις!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένο μέλος

ημουν κ εγω θεωρητικη!
βασικα πιστευω πως πρεπει να τα μαθαινεις απ'εξω για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχια κ να εισαι κατα κπ τροπο πιο σιγουρος....
εγω ειχα μαθει ιστορια απ'εξω(ακομη κ τα σημεια στιξης

τωρα στη βιολογια γενικης πιστευω πως δεν μπορεις να τη μαθεις οπως την ιστορια γτ το περιεχομενο της ειναι διαφορετκο...
απλα να εισαι οσο το δυνατον πιο κοντα στο βιβλιο...
ετσι εγω εγραψα 98!
πανω ομως απ'ολα χρειαζεται σωστος προγραμματισμος...
να οργανωνεις το χρονο σ ετσι ωστε να σ δινει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!!
ελπιζω να βοηθησα!
Υ.Γ. στην ιστορια προσεχε το προσφυγικο!

maraki love
Διάσημο μέλος

Πως τα κατάφερες χωρίς παπαγαλία;:!:
όταν δεν τα μαθαίνεις παπαγαλία τα κατανοείς καλύτερα και αυτό βοηθάει και στις πηγές...
Υ.Γ: τα έκανα πολλές αναγνώσεις και τα απομνημόνευα...

SeLeni@
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά έτσι διαβαζα και περναω Νομική...Καλη επιτυχια και κουράγιο!!!

Daisy
Δραστήριο μέλος

όποιος πάει θετικη κατ.
πόσες σελ.πρέπει να μάθει απ έξω σε όλα + βιολ. γεν που θα πάρω εγώ...?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.