Καλησπέρα σε όλα τα άτομα του forum! Όπως καταλαβαίνετε απο τον τίτλο το θέμα το οποίο θα αναφέρω έχει σχέση με το σχολείο και την κούραση! Πριν από όλα όμως να σας συστήθω. Αρχικά με λένε Κωνσταντίνα πάω Πρώτη Λυκείου φέτος και είμαι μια κοπέλα η οποία έχει δραστηριότητες αλλά παράλληλα και διάβασμα καθώς σιγά σιγά μπαίνω στο <κλίμα> των Πανελληνίων. Το θέμα μου όμως είναι ότι κουράζομαι εύκολα με το διάβασμα θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όλα τα χρόνια οι καθηγητές στο σχολείο λένε καλά λόγια καθώς διαβάζω τώρα στο 1ο τετράμηνο έβγαλα μέσο όρο 17.5 (δεν είμαι άριστη) αλλά με θεωρώ καλή μαθήτρια. Παρόλα αυτά, τώρα με τα 2 χρόνια που έχουμε κορωνοιο βγήκα από τους ρυθμούς μου με αποτέλεσμα να μην διαβάζω όμως δεν άφησα κενά στα μαθήματα που θα ακολουθήσω δηλαδή τα θεωρητικά. Για να μην τα πολυλογω και να μπω κατευθείαν στο ψητό, φέτος ενώ ξεκίνησα δυναμικά μέχρι τον Δεκέμβριο και διάβαζα κανονικά δηλαδή 2-3 ώρες την ημέρα (που για Πρώτη Λυκείου το θεωρώ νορμάλ) από τον Γενάρη και μετά δεν μπορώ να ανοίξω βιβλίο. Όπως θυμάμαι τον εαυτό μου το πάθαινα όλα τα χρόνια όμως δεν μπορώ να το δικαιολογήσω καθώς η ίδια δεν νιώθω κουρασμένη ψυχολογικά κάτι που με αγχωνει καθώς σκέφτομαι ότι από του χρόνου δεν θα μπορώ να λέω ότι δεν έχω όρεξη να διαβάσω γιατί θέλω να δώσω Πανελλήνιες και έχω υψηλούς στόχους πχ Νομική. Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι Δευτέρα: Γυμναστική, Τρίτη:Αγγλικά, Τετάρτη:Μαθηματικά(ιδιαίτερο), Πέμπτη:,φιλολογικά(που μου κάνει η θεία μου η οποία θα με αναλάβει για προετοιμασία από του χρόνου) και Σάββατο Γεωμετρία το πρωί. Όπως και να έχει αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ακόμη είμαι Πρώτη Λυκείου και έχει γίνει αυτό....... Τι θα μου προτείνατε? Ποια είναι η γνώμη σας ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων