Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:28 Η Leukosrinokeros: #1 25-12-20 00:28 Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 120461 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:37 Ο Guest 120461: #2 25-12-20 00:37 Δεν είσαι στο σχολείο, αν δεν το έχεις καταλάβει. Σε τι σχολή είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 25-12-20 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Οτι εκανες στο λυκειο θα κανεις και στο πανεπιστημιο. Τωρα αυτο με το απ'εξω δεν το πολυξερω γιατι ειμαι στα θετικα αλλα δυσκολο μου ακουγεται γιατι στο πανεπιστημιο ειναι πιο πολλα απο το λυκειο. Η βασικη διαφορα ειναι η εξης. Στο λυκειο ο δασκαλος ξερει τι ξέρετε και βαζει θεματα που μπορειτε να γραψετε. Στο πανεπιστημιο ο δασκαλος δεν ξερει ουτε το ονομα σου ( στα περιφεριακα το ξερει) οποτε παλι κατι θα βαλει να γραψετε αλλα δεν το πετυχαινει καλα οποτε βλεπεις ποσοστα επιτυχιας πανω απο την βαση 15-20%. Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι δασκαλοι που αν δεν εχουν ποσοστο επιτυχιας 80-90% αρωσταινουν. Εκει εσυ πρεπει να μελετας τι θελει ο δασκαλος, απο τις παραδόσεις, απο παλαιοτερα θεματα του και να προσαρμοζεσαι αναλογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Δεκεμβρίου 2020 Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:42 Η Ermioni89: #4 25-12-20 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Γεια, πιστεύω είναι αναλόγως την σχολή που έχεις περάσει, αν έχει περισσότερα πρακτικά, ή θεωρητικά μαθήματα. Εγώ είμαι σε μια σχολή καθαρά θεωρητική, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάτσω να μάθω απέξω τα κατεβατα του βιβλίου. Φροντίζω πρώτα στο να κατανοήσω αυτό που διαβάζω, και μετά θα σκεφτώ αν έχει εστιάσει σε αυτό το σημείο ο καθηγητής, ή αν παρέλειψε κάτι. Εξαρτάται φυσικά και από τον διδάσκοντα. Όπως εξαρτάται και από την ερώτηση αν θα γράψεις ή πεις πολλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eustace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eustace δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:14 Η Eustace έγραψε: #5 25-12-20 17:14 Δεν χρειαζεται να τα μαθαινεις αυτολεξει. Στο πανεπιστημιο εκτος απο τις γνωσεις πηγαινεις και για να αποκτησεις εναν τροπο σκεψης. Ξεκινα με το να κατανοεις σε βαθος αυτα που διαβαζεις και μετα, αναλογα τη σχολη, τα μαθαινεις και λιγο απ εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching blissele Georgiaaa_ User2350 Sowhat Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού Philologist vasilis123321 thenutritionist GeorgePap2003 kellypoz1 Paragontas7000 Chris 21 Leukosrinokeros Nefh_ Αριάνα123 JohnGreek luisnazariodelima igeorgeoikonomo Steffie88 iminspain charmander Stelios725 T C Scott stefan PanosBat Ermioni89 Memetchi Πύρος Alexandros36k nicole1982 azula hirasawayui nucomer Jocaste Κλημεντίνη tsiobieman angies ΘανάσοςG4 Lathy barkos Ryuzaki SlimShady No name Pharmacist01 StudyFreak04 Dr. eri548 roud gwgw_5 Giii G1310 ag97 fmarulezkd pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 120461 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:37 Ο Guest 120461: #2 25-12-20 00:37 Δεν είσαι στο σχολείο, αν δεν το έχεις καταλάβει. Σε τι σχολή είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 25-12-20 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Οτι εκανες στο λυκειο θα κανεις και στο πανεπιστημιο. Τωρα αυτο με το απ'εξω δεν το πολυξερω γιατι ειμαι στα θετικα αλλα δυσκολο μου ακουγεται γιατι στο πανεπιστημιο ειναι πιο πολλα απο το λυκειο. Η βασικη διαφορα ειναι η εξης. Στο λυκειο ο δασκαλος ξερει τι ξέρετε και βαζει θεματα που μπορειτε να γραψετε. Στο πανεπιστημιο ο δασκαλος δεν ξερει ουτε το ονομα σου ( στα περιφεριακα το ξερει) οποτε παλι κατι θα βαλει να γραψετε αλλα δεν το πετυχαινει καλα οποτε βλεπεις ποσοστα επιτυχιας πανω απο την βαση 15-20%. Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι δασκαλοι που αν δεν εχουν ποσοστο επιτυχιας 80-90% αρωσταινουν. Εκει εσυ πρεπει να μελετας τι θελει ο δασκαλος, απο τις παραδόσεις, απο παλαιοτερα θεματα του και να προσαρμοζεσαι αναλογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Δεκεμβρίου 2020 Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:42 Η Ermioni89: #4 25-12-20 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Γεια, πιστεύω είναι αναλόγως την σχολή που έχεις περάσει, αν έχει περισσότερα πρακτικά, ή θεωρητικά μαθήματα. Εγώ είμαι σε μια σχολή καθαρά θεωρητική, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάτσω να μάθω απέξω τα κατεβατα του βιβλίου. Φροντίζω πρώτα στο να κατανοήσω αυτό που διαβάζω, και μετά θα σκεφτώ αν έχει εστιάσει σε αυτό το σημείο ο καθηγητής, ή αν παρέλειψε κάτι. Εξαρτάται φυσικά και από τον διδάσκοντα. Όπως εξαρτάται και από την ερώτηση αν θα γράψεις ή πεις πολλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eustace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eustace δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:14 Η Eustace έγραψε: #5 25-12-20 17:14 Δεν χρειαζεται να τα μαθαινεις αυτολεξει. Στο πανεπιστημιο εκτος απο τις γνωσεις πηγαινεις και για να αποκτησεις εναν τροπο σκεψης. Ξεκινα με το να κατανοεις σε βαθος αυτα που διαβαζεις και μετα, αναλογα τη σχολη, τα μαθαινεις και λιγο απ εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching blissele Georgiaaa_ User2350 Sowhat Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού Philologist vasilis123321 thenutritionist GeorgePap2003 kellypoz1 Paragontas7000 Chris 21 Leukosrinokeros Nefh_ Αριάνα123 JohnGreek luisnazariodelima igeorgeoikonomo Steffie88 iminspain charmander Stelios725 T C Scott stefan PanosBat Ermioni89 Memetchi Πύρος Alexandros36k nicole1982 azula hirasawayui nucomer Jocaste Κλημεντίνη tsiobieman angies ΘανάσοςG4 Lathy barkos Ryuzaki SlimShady No name Pharmacist01 StudyFreak04 Dr. eri548 roud gwgw_5 Giii G1310 ag97 fmarulezkd pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είσαι στο σχολείο, αν δεν το έχεις καταλάβει. Σε τι σχολή είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 25-12-20 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Οτι εκανες στο λυκειο θα κανεις και στο πανεπιστημιο. Τωρα αυτο με το απ'εξω δεν το πολυξερω γιατι ειμαι στα θετικα αλλα δυσκολο μου ακουγεται γιατι στο πανεπιστημιο ειναι πιο πολλα απο το λυκειο. Η βασικη διαφορα ειναι η εξης. Στο λυκειο ο δασκαλος ξερει τι ξέρετε και βαζει θεματα που μπορειτε να γραψετε. Στο πανεπιστημιο ο δασκαλος δεν ξερει ουτε το ονομα σου ( στα περιφεριακα το ξερει) οποτε παλι κατι θα βαλει να γραψετε αλλα δεν το πετυχαινει καλα οποτε βλεπεις ποσοστα επιτυχιας πανω απο την βαση 15-20%. Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι δασκαλοι που αν δεν εχουν ποσοστο επιτυχιας 80-90% αρωσταινουν. Εκει εσυ πρεπει να μελετας τι θελει ο δασκαλος, απο τις παραδόσεις, απο παλαιοτερα θεματα του και να προσαρμοζεσαι αναλογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Δεκεμβρίου 2020 Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:42 Η Ermioni89: #4 25-12-20 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Γεια, πιστεύω είναι αναλόγως την σχολή που έχεις περάσει, αν έχει περισσότερα πρακτικά, ή θεωρητικά μαθήματα. Εγώ είμαι σε μια σχολή καθαρά θεωρητική, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάτσω να μάθω απέξω τα κατεβατα του βιβλίου. Φροντίζω πρώτα στο να κατανοήσω αυτό που διαβάζω, και μετά θα σκεφτώ αν έχει εστιάσει σε αυτό το σημείο ο καθηγητής, ή αν παρέλειψε κάτι. Εξαρτάται φυσικά και από τον διδάσκοντα. Όπως εξαρτάται και από την ερώτηση αν θα γράψεις ή πεις πολλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eustace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eustace δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:14 Η Eustace έγραψε: #5 25-12-20 17:14 Δεν χρειαζεται να τα μαθαινεις αυτολεξει. Στο πανεπιστημιο εκτος απο τις γνωσεις πηγαινεις και για να αποκτησεις εναν τροπο σκεψης. Ξεκινα με το να κατανοεις σε βαθος αυτα που διαβαζεις και μετα, αναλογα τη σχολη, τα μαθαινεις και λιγο απ εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching blissele Georgiaaa_ User2350 Sowhat Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού Philologist vasilis123321 thenutritionist GeorgePap2003 kellypoz1 Paragontas7000 Chris 21 Leukosrinokeros Nefh_ Αριάνα123 JohnGreek luisnazariodelima igeorgeoikonomo Steffie88 iminspain charmander Stelios725 T C Scott stefan PanosBat Ermioni89 Memetchi Πύρος Alexandros36k nicole1982 azula hirasawayui nucomer Jocaste Κλημεντίνη tsiobieman angies ΘανάσοςG4 Lathy barkos Ryuzaki SlimShady No name Pharmacist01 StudyFreak04 Dr. eri548 roud gwgw_5 Giii G1310 ag97 fmarulezkd pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Οτι εκανες στο λυκειο θα κανεις και στο πανεπιστημιο. Τωρα αυτο με το απ'εξω δεν το πολυξερω γιατι ειμαι στα θετικα αλλα δυσκολο μου ακουγεται γιατι στο πανεπιστημιο ειναι πιο πολλα απο το λυκειο. Η βασικη διαφορα ειναι η εξης. Στο λυκειο ο δασκαλος ξερει τι ξέρετε και βαζει θεματα που μπορειτε να γραψετε. Στο πανεπιστημιο ο δασκαλος δεν ξερει ουτε το ονομα σου ( στα περιφεριακα το ξερει) οποτε παλι κατι θα βαλει να γραψετε αλλα δεν το πετυχαινει καλα οποτε βλεπεις ποσοστα επιτυχιας πανω απο την βαση 15-20%. Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι δασκαλοι που αν δεν εχουν ποσοστο επιτυχιας 80-90% αρωσταινουν. Εκει εσυ πρεπει να μελετας τι θελει ο δασκαλος, απο τις παραδόσεις, απο παλαιοτερα θεματα του και να προσαρμοζεσαι αναλογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:42 Η Ermioni89: #4 25-12-20 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Γεια, πιστεύω είναι αναλόγως την σχολή που έχεις περάσει, αν έχει περισσότερα πρακτικά, ή θεωρητικά μαθήματα. Εγώ είμαι σε μια σχολή καθαρά θεωρητική, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάτσω να μάθω απέξω τα κατεβατα του βιβλίου. Φροντίζω πρώτα στο να κατανοήσω αυτό που διαβάζω, και μετά θα σκεφτώ αν έχει εστιάσει σε αυτό το σημείο ο καθηγητής, ή αν παρέλειψε κάτι. Εξαρτάται φυσικά και από τον διδάσκοντα. Όπως εξαρτάται και από την ερώτηση αν θα γράψεις ή πεις πολλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eustace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eustace δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:14 Η Eustace έγραψε: #5 25-12-20 17:14 Δεν χρειαζεται να τα μαθαινεις αυτολεξει. Στο πανεπιστημιο εκτος απο τις γνωσεις πηγαινεις και για να αποκτησεις εναν τροπο σκεψης. Ξεκινα με το να κατανοεις σε βαθος αυτα που διαβαζεις και μετα, αναλογα τη σχολη, τα μαθαινεις και λιγο απ εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Πως διαβαζω στο πανεπιστημιο για να περασω τα μαθηματα; Τα κατανοω κ τα λεω με λιγα λογια ή πρεπει να τα μαθαινω απεξω; Click για ανάπτυξη... Γεια, πιστεύω είναι αναλόγως την σχολή που έχεις περάσει, αν έχει περισσότερα πρακτικά, ή θεωρητικά μαθήματα. Εγώ είμαι σε μια σχολή καθαρά θεωρητική, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάτσω να μάθω απέξω τα κατεβατα του βιβλίου. Φροντίζω πρώτα στο να κατανοήσω αυτό που διαβάζω, και μετά θα σκεφτώ αν έχει εστιάσει σε αυτό το σημείο ο καθηγητής, ή αν παρέλειψε κάτι. Εξαρτάται φυσικά και από τον διδάσκοντα. Όπως εξαρτάται και από την ερώτηση αν θα γράψεις ή πεις πολλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eustace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eustace δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:14 Η Eustace έγραψε: #5 25-12-20 17:14 Δεν χρειαζεται να τα μαθαινεις αυτολεξει. Στο πανεπιστημιο εκτος απο τις γνωσεις πηγαινεις και για να αποκτησεις εναν τροπο σκεψης. Ξεκινα με το να κατανοεις σε βαθος αυτα που διαβαζεις και μετα, αναλογα τη σχολη, τα μαθαινεις και λιγο απ εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν χρειαζεται να τα μαθαινεις αυτολεξει. Στο πανεπιστημιο εκτος απο τις γνωσεις πηγαινεις και για να αποκτησεις εναν τροπο σκεψης. Ξεκινα με το να κατανοεις σε βαθος αυτα που διαβαζεις και μετα, αναλογα τη σχολη, τα μαθαινεις και λιγο απ εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.