Συνήθως αρκετοί μαθητές επιλέγουν ένα ή δύο εξ αυτών, γνωρίζοντας ότι μόνο σε ένα δημόσιο σχολείο-αν μπορεί να χαρακτηριστεί σχολείο αυτό το πράγμα- δεν πρόκειται να μάθουν απολύτως τίποτα.
Εσείς τι προτιμάτε?

wtf.jpg

Αναρωτιεμαι τι σου εχουν πει και θεωρεις το δημοσιο ΠΡΑΓΜΑ!!

Ισως εμεις που δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να παμε σε ιδιωτικο να μαθαμε κατι παραπανω.Κατι παραπανω απο παιδια,συζητησεις με καθηγητες,να μαθαμε κατι παραπανω οταν βλεπαμε εναν φιλο μας να παιρνει μονοημερη αποβολη ή οταν ειδαμε τις αψυμαχιες καθηγητων-μαθητων.Κατι παραπανω απ την ιδια την ζωη!!Βλεπεις στο δημοσια (σε εμας την πλεμπα ,πες μας οπως θες)μαθαμε να μην κρινουμε τον συμμαθητη απο την DC ή απο την WESC μπλουζα αλλα απο τα κοτσια που εχει ,απο αυτα που ελεγε,απο αυτα που εκρυβε μεσα του,απο αυτο που ηταν....
Ξερω δεν εχει να κανει με το σχολειο αυτο...Εχει να κανει με την δια βιου μαθηση οπως λενε...Τι παιρνεις απο τον καθενα...
Ξερεις...οι καθηγητες ισως να μην ειναι καλοι πολλες φορες....ισως να μην αξιζουν τις θεσεις τους...αλλα μας εδειξαν κατι γι αυτο που θα δουμε εκει εξω διχως να μας χαιδευουν τα αυτια.

Γινομαι σκληρη?Κυνικη?Το ξερω.
Στο δημοσιο βλεπεις πολλα..Τσιγαρα,αποβολες,τρελες,φωνες,βλεπεις μια ολοκληρη μαθητικη ζωη μπροστα σου που δεν εχει να κανει με το αν εχουμε εργαστηρια χημεια ή αιθουσα πληροφορικης!Στα δημοσια βλεπεις καθε καρυδιας καρυδι που λενε....Στο ιδιωτικο?
Πηγαινω σε δημοσιο...και το σχολειο μου,μου προσφερε και μου προσφερει πολλα...Και ας φορανε μερικοι της ιδιες ξεβαμμενες μπλουζες καθε μερα,και ας κυκλοφορουν οι θεουσες και οι ξεπεταγμενες,και ας μην εχουν τα κοριτσια στην τριχα μαλλια ή κυριλε στολες.Μου προσφερε πολλα και γι αυτο δεν ειναι πραγμα!!!
Τ πραγματα συνηθως τα κρατας για λιγο και τα ξεχνας,τα χρησιμοποιεις οπως σου αρεσει για να κανεις την δουλεια σου.Το σχολειο δν ειναι πραγμα ομως φιλε μου.ειναι αναμνησεις...τσακωμοι ,γελια,δακρυα,κουταμαρες...Μπορει να ειναι μια σαχλαμαρα..Μα προπαντων δεν ειναι πραγμα(και ειδικα τα δημοσια)