100% επιλογη του. Οπως και δικη μου επιλογη το να διαβαζω! Οταν καποιος κανει ομως μια επιλογη θα πρεπει να μαθει να υφισταται και τις συνεπειες και να μην παρακαλαει μετα τον απουσιολογο να του σβησει απουσιες κτλ. Σε αυτους αναφερθηκα αν ειχες διαβασει τα προηγουμενα μηνυματα.
Σε αυτο συμφωνω απολυτα σαν αποψη. Μονο που δεν κολλαει σε αυτην την περιπτωση γιατι πολυ απλα δεν τους θεωρησα ποτε ευτυχισμενους. Ισα ισα αυτοι που κανουν τους μαγκες προσπαθουν μειωνοντας τους αλλους να κανουν τον εαυτο τους να νιωσει καλυτερα.
Εννοειται πως θα κατακρινω εκεινους που κανουν πραγματα εις βαρος μου! ειναι εντελως λαθος αυτο που κανουν, δηλαδη που τα κανουν πρωτα οπως τα κανουν και μετα παρακαλανε. Ψευτομαγκες ειναι, αλλιως θα ειχαν τα κοτσια να υποστουν τις συνεπειες...
Οτι και αν εχει περασει καποιος δεν εχει το δικαιωμα να βγαζει το αχτι του στους αλλους κανοντας "μαγκιες"..
Και ξερεις κατι? τους εχω παρατηρησει πολυ καλα αυτους τους "μαγκες"! γιατι το μονο που θελουν ειναι να σε κανουν να νιωσεις ασχημα, και σταματανε μονο οταν αυτο δεν πετυχενει!
Και επειδη το χω ζησει παρα πολυ καλα αυτο που λες οτι βγαζουν ετσι αυθαιρετα συμπερασματα για την ζωη τουαλλου, σου λεω οτι δεν το εκανα ποτε για κανεναν.
Και εχει διαφορα το να ξεπερνας δυσκολιες και να εισαι ευτυχισμενος, απο το να κανεις μαγκιες για να βλαλεις τα απωθημενα σο,να κανεις πραγματα απερισκεπτα και μετα να παρακαλας!