Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Asura97 έγραψε: #41 18-08-10 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Με το που θα στο δωσουν το απουσιολογιο πες στους συμμαθητες σου "Να ξερετε, δεν χαριζω απουσιες σε ΚΑΝΕΝΑΝ!" και θα δεις που θα βρεθουνε αλλα δεκα ατομα απο πισω να σου πουνε "α, τελικα μαλον το θελω..." :ρ Click για ανάπτυξη... Μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:38 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #42 18-08-10 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Το 'χω δοκιμασμενο ρεσυ, γιαυτο στο λεω. Θα εφευγε μια μερα η απουσιολογος και μου ζηταει αν ειναι να κρατησω εγω το απουσιολογιο, μπροστα στους υπολοιπους που περιμεναν ολοι να πουνε "ξερεις θα φυγω κι εγω, μη μου βαζεις" (γυμναστικη ειχαμε) και με το που το παιρνω λεω "φυγετε, δεν χαριζω σε κανεναν" και αμεσως μαζευτηκανε 5-6 ατομα να προσφερθουνε να το παρουνε (κι ετσι τη γλιτωσα)... Δοκιμασε δε χανεις τπτ! Εξαλλου μπορεις να πεις ενα σκετο "δεν το θελω"... Με το ζορι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:48 Ο Asura97 έγραψε: #43 18-08-10 18:48 Χαχαχα πολυ τυχερος εισαι! Δυστυχως σε εμας μπορει να με αναγκασουνε μονο και μονο επειδη δε το θελει κανενας αλλος! Εγω παντως μολις ρωτησει ο καθηγητης την πρωτη μερα ποιος ειναι απουσιολογος εγω θα πω οτι μπορει να βγηκα πρωτος, αλλα δε το θελω. Το πολυ πολυ να αρχισει να λεει οτι ειναι τιμη μας να το εχουμε κλπ κπλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:55 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #44 18-08-10 18:55 Μονο ετσι... κι αν στο φορτωσουνε... περαστικα φιλε :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:58 Ο Asura97 έγραψε: #45 18-08-10 18:58 Αφου θα τους πω οτι δε το θελω, γιατι να μου το φορτωσουν?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #46 18-08-10 19:04 Αυτο να μ πεις :ρ τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:11 Ο Asura97 έγραψε: #47 18-08-10 19:11 Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Με το που θα στο δωσουν το απουσιολογιο πες στους συμμαθητες σου "Να ξερετε, δεν χαριζω απουσιες σε ΚΑΝΕΝΑΝ!" και θα δεις που θα βρεθουνε αλλα δεκα ατομα απο πισω να σου πουνε "α, τελικα μαλον το θελω..." :ρ Click για ανάπτυξη... Μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:38 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #42 18-08-10 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Το 'χω δοκιμασμενο ρεσυ, γιαυτο στο λεω. Θα εφευγε μια μερα η απουσιολογος και μου ζηταει αν ειναι να κρατησω εγω το απουσιολογιο, μπροστα στους υπολοιπους που περιμεναν ολοι να πουνε "ξερεις θα φυγω κι εγω, μη μου βαζεις" (γυμναστικη ειχαμε) και με το που το παιρνω λεω "φυγετε, δεν χαριζω σε κανεναν" και αμεσως μαζευτηκανε 5-6 ατομα να προσφερθουνε να το παρουνε (κι ετσι τη γλιτωσα)... Δοκιμασε δε χανεις τπτ! Εξαλλου μπορεις να πεις ενα σκετο "δεν το θελω"... Με το ζορι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:48 Ο Asura97 έγραψε: #43 18-08-10 18:48 Χαχαχα πολυ τυχερος εισαι! Δυστυχως σε εμας μπορει να με αναγκασουνε μονο και μονο επειδη δε το θελει κανενας αλλος! Εγω παντως μολις ρωτησει ο καθηγητης την πρωτη μερα ποιος ειναι απουσιολογος εγω θα πω οτι μπορει να βγηκα πρωτος, αλλα δε το θελω. Το πολυ πολυ να αρχισει να λεει οτι ειναι τιμη μας να το εχουμε κλπ κπλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:55 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #44 18-08-10 18:55 Μονο ετσι... κι αν στο φορτωσουνε... περαστικα φιλε :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:58 Ο Asura97 έγραψε: #45 18-08-10 18:58 Αφου θα τους πω οτι δε το θελω, γιατι να μου το φορτωσουν?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #46 18-08-10 19:04 Αυτο να μ πεις :ρ τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:11 Ο Asura97 έγραψε: #47 18-08-10 19:11 Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Το 'χω δοκιμασμενο ρεσυ, γιαυτο στο λεω. Θα εφευγε μια μερα η απουσιολογος και μου ζηταει αν ειναι να κρατησω εγω το απουσιολογιο, μπροστα στους υπολοιπους που περιμεναν ολοι να πουνε "ξερεις θα φυγω κι εγω, μη μου βαζεις" (γυμναστικη ειχαμε) και με το που το παιρνω λεω "φυγετε, δεν χαριζω σε κανεναν" και αμεσως μαζευτηκανε 5-6 ατομα να προσφερθουνε να το παρουνε (κι ετσι τη γλιτωσα)... Δοκιμασε δε χανεις τπτ! Εξαλλου μπορεις να πεις ενα σκετο "δεν το θελω"... Με το ζορι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:48 Ο Asura97 έγραψε: #43 18-08-10 18:48 Χαχαχα πολυ τυχερος εισαι! Δυστυχως σε εμας μπορει να με αναγκασουνε μονο και μονο επειδη δε το θελει κανενας αλλος! Εγω παντως μολις ρωτησει ο καθηγητης την πρωτη μερα ποιος ειναι απουσιολογος εγω θα πω οτι μπορει να βγηκα πρωτος, αλλα δε το θελω. Το πολυ πολυ να αρχισει να λεει οτι ειναι τιμη μας να το εχουμε κλπ κπλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:55 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #44 18-08-10 18:55 Μονο ετσι... κι αν στο φορτωσουνε... περαστικα φιλε :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:58 Ο Asura97 έγραψε: #45 18-08-10 18:58 Αφου θα τους πω οτι δε το θελω, γιατι να μου το φορτωσουν?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #46 18-08-10 19:04 Αυτο να μ πεις :ρ τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:11 Ο Asura97 έγραψε: #47 18-08-10 19:11 Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχα πολυ τυχερος εισαι! Δυστυχως σε εμας μπορει να με αναγκασουνε μονο και μονο επειδη δε το θελει κανενας αλλος! Εγω παντως μολις ρωτησει ο καθηγητης την πρωτη μερα ποιος ειναι απουσιολογος εγω θα πω οτι μπορει να βγηκα πρωτος, αλλα δε το θελω. Το πολυ πολυ να αρχισει να λεει οτι ειναι τιμη μας να το εχουμε κλπ κπλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:55 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #44 18-08-10 18:55 Μονο ετσι... κι αν στο φορτωσουνε... περαστικα φιλε :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:58 Ο Asura97 έγραψε: #45 18-08-10 18:58 Αφου θα τους πω οτι δε το θελω, γιατι να μου το φορτωσουν?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #46 18-08-10 19:04 Αυτο να μ πεις :ρ τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:11 Ο Asura97 έγραψε: #47 18-08-10 19:11 Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο ετσι... κι αν στο φορτωσουνε... περαστικα φιλε :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 18:58 Ο Asura97 έγραψε: #45 18-08-10 18:58 Αφου θα τους πω οτι δε το θελω, γιατι να μου το φορτωσουν?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #46 18-08-10 19:04 Αυτο να μ πεις :ρ τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:11 Ο Asura97 έγραψε: #47 18-08-10 19:11 Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφου θα τους πω οτι δε το θελω, γιατι να μου το φορτωσουν?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #46 18-08-10 19:04 Αυτο να μ πεις :ρ τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:11 Ο Asura97 έγραψε: #47 18-08-10 19:11 Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο να μ πεις :ρ τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:11 Ο Asura97 έγραψε: #47 18-08-10 19:11 Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφου το ιδιο περιπου εγινε και περυσι, γιατι να μη γινει και φετος? Ο διευθυντης παντως δεν εχει προσωπικα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο teol20 έγραψε: #48 18-08-10 19:15 Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καποιοι το θεωρούν "τιμητικό" εγω όταν μου ζητηθηκε να το παρω φετος επειδη δεν ηθελε κανεις απλα είπα όχι και στην τελικη ο διευθυντης αγγαραψε ενα μετριο μαθητη να το παρει αυτος.Βασικα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στο να το παρεις το απουσιολογιο.Αν το ζητησεις στο διευθυντη πως δεν το θες δεν θα στο δωσουν.Άλλοι στη θεση σου το κυνηγούν και συ οπως ο διαβολος το λιβάνο.Εύγε! (Τουλάχιστον δεν εχεις καβαλίσει το καλάμι!) Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:21 Ο Asura97 έγραψε: #49 18-08-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες... Click για ανάπτυξη... Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:33 Ο teol20 έγραψε: #50 18-08-10 19:33 Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμεις εχουμε πλεονασμα απο δαυτους σε αλλες τάξεις.Να σου φέρω κανα δυο. Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security! Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:38 Ο Asura97 έγραψε: #51 18-08-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα relax! Click για ανάπτυξη... Προσπαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:44 Ο alex2395 έγραψε: #52 18-08-10 19:44 κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω πρωτος ειμαι και μου ειπαν να το παρω και ειπα οχι και το πηρε καποιος αλλος.... απλα πες οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:48 Ο Asura97 έγραψε: #53 18-08-10 19:48 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alex2395: το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι... Click για ανάπτυξη... Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 19:50 Ο fockos έγραψε: #54 18-08-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Λοιπον.... 1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! 2η = Δε το θελει 3ος = Δε το θελει 4ος = Δε το θελει 5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει Παρακατω δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες.... edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 20:17 Ο teol20 έγραψε: #55 18-08-10 20:17 Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aυτα περι υποχρεωτικου τα λεγε ο γυμνασιαρχης μας για να μας ψαρωσει αλλα τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο αν εχεις καποιο σοβαρο λογο που να μην το θες.Στην τελικη πες πως ειναι ανεύθυνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 22:59 Ο Asura97 έγραψε: #56 18-08-10 22:59 Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο akiroskirios: #57 18-08-10 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Asura97: Ασχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!! Click για ανάπτυξη... όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο milanopassion: #58 18-08-10 23:19 Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FRIENDLY GIRL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ν αγιασει το στομα σου ρε akire.Απο το στομα μου το πηρες.Η ολη κατασταση ειναι τραβατε με και ας και κλαιω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97 Νεοφερμένο μέλος Ο Asura97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 23:35 Ο Asura97 έγραψε: #59 18-08-10 23:35 Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κι ομως δεν ειναι! Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 00:01 Ο Boom έγραψε: #60 19-08-10 00:01 Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακόμα δε βρήκατε άκρη; Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.