Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.377 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:18 Η Εριφύλη έγραψε: #201 29-09-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Π Που σπουδαζεις? Ποτε ξεκινησες?Ετος? Click για ανάπτυξη... Θεατρικών σπουδών Τώρα θα μπω στο δεύτερο έτος GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:20 Ο GiorgosAsi: #202 29-09-22 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θεατρικών σπουδών Τώρα θα μπω στο δεύτερο έτος Click για ανάπτυξη... Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι? Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Citylights: #203 29-09-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Τι εννοεις ντρεπεσαι τους φοιτητες?Μπες σε καποια κομματικη νεολαια Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπει ο κόσμος σε κομματική νεολαία για να κάνει φίλους? Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.377 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:22 Η Εριφύλη έγραψε: #204 29-09-22 11:22 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι? Click για ανάπτυξη... Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:27 Ο GiorgosAsi: #205 29-09-22 11:27 ΚΟιτα βρες Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα Click για ανάπτυξη... Κοιτα βρες κοιτα στη φαντασια σου τι σε κανει απομακρη.Καντο ριζα οτι εσυ το δημιουργεις και στειλτο στο μηδεν η στο απειρο σαν φαντασια σαν ονειρο αυτη τη σκεψη.Αν ειναι τραυμα πηγαινε σε ψυχολογο.Παντως γενικα να ξερεις οτι σε κανει να ντρεπεσαι η να εισαι απομακρη εχει ριζα στη φαντασια σου.Δηλαδη αλλαξε>μπορει να ειναι και πεποιθησεις ιδεολογιες η δεν ξερω τι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 220 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiwths12 ioanna2007 Atrlef DiKar Chrissy12 tomftw sexyfrenchman eww1qewqeqweqw elenitren MrDragonboy Chris180 g59 Dr. Gl. Luminous Γιώτα Γιαννακού phoni yro2 Anonymous1 dmav angel_par29 thenutritionist kalhkardia chenchen maria72 Student 123 lepipini Maria_Xagorari redarrow pink_panther User2350 GeorgePap2003 nicole1982 calliope Ευτυχια Αδαμοπουλου mpapa nobody8 Nick254 estrela ggl Μαραθ22 damn oups snowy Chemwizard Scandal bruh_234 Wonderkid Paragontas7000 GiorgosAsi Εριφύλη Citylights Joji KingPoul johnsala Ziekr J.Cameron Pierre Bezukhov tsiobieman Meow tfghp Nala Sofos Gerontas constansn Sherlockina nektarios Magigi Fofifofi78 Mariap. Nikoletaant mhtsos-4 Nikos05 seduv MariaK11 Markos George_dr χημεια4λαιφ barkos 042003 Dionyshs1 Stif6 dim6 Christina947 BornB Alexecon1991 !georgitsa! PanMoonlight Giota_pel Lia 2006 Manolo165 abc1234 Johnman97 Stelios725 Ανώνυμη anastasis06 Nikoleta_Giann Nosokomos Dora140303 chochoru Georgekk Dimitris2001 xrisamikol Viedo charmander Memetchi korlef Αννα1 Κλημεντίνη Αλκης Κ. FRT nucomer AK-92 Ryuzaki KingOfPop Moblok louminis George9989 Ria99 papa2g angies Stanword spring day Μπομπίνα Σφουγγαράκη george777 Libertus sophielovegood Lathy maria20 giannhs2001 kiyoshi VasoGrimes ioannam mathboi Αναστασία197 DeWiN Unboxholics Dimitris9 aggelosst9 Annu Pharmacist01 Mariahj Chrisa Ismhnhpapa Xristosdimitra eukleidhs1821 fockos Atarax Jimmy20 ale Panagiotis849 Dunedain rafaela11 Idontknoww οθεσσαλονικιος fmarulezkd physicscrazy pacheiko iminspain KaseriV Kostis-Palamas lnesb liana ninaki97 ρενακι 13 Ada ada Machris Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Π Που σπουδαζεις? Ποτε ξεκινησες?Ετος? Click για ανάπτυξη... Θεατρικών σπουδών Τώρα θα μπω στο δεύτερο έτος
GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:20 Ο GiorgosAsi: #202 29-09-22 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θεατρικών σπουδών Τώρα θα μπω στο δεύτερο έτος Click για ανάπτυξη... Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι? Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Citylights: #203 29-09-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Τι εννοεις ντρεπεσαι τους φοιτητες?Μπες σε καποια κομματικη νεολαια Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπει ο κόσμος σε κομματική νεολαία για να κάνει φίλους? Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.377 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:22 Η Εριφύλη έγραψε: #204 29-09-22 11:22 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι? Click για ανάπτυξη... Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:27 Ο GiorgosAsi: #205 29-09-22 11:27 ΚΟιτα βρες Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα Click για ανάπτυξη... Κοιτα βρες κοιτα στη φαντασια σου τι σε κανει απομακρη.Καντο ριζα οτι εσυ το δημιουργεις και στειλτο στο μηδεν η στο απειρο σαν φαντασια σαν ονειρο αυτη τη σκεψη.Αν ειναι τραυμα πηγαινε σε ψυχολογο.Παντως γενικα να ξερεις οτι σε κανει να ντρεπεσαι η να εισαι απομακρη εχει ριζα στη φαντασια σου.Δηλαδη αλλαξε>μπορει να ειναι και πεποιθησεις ιδεολογιες η δεν ξερω τι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 220 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiwths12 ioanna2007 Atrlef DiKar Chrissy12 tomftw sexyfrenchman eww1qewqeqweqw elenitren MrDragonboy Chris180 g59 Dr. Gl. Luminous Γιώτα Γιαννακού phoni yro2 Anonymous1 dmav angel_par29 thenutritionist kalhkardia chenchen maria72 Student 123 lepipini Maria_Xagorari redarrow pink_panther User2350 GeorgePap2003 nicole1982 calliope Ευτυχια Αδαμοπουλου mpapa nobody8 Nick254 estrela ggl Μαραθ22 damn oups snowy Chemwizard Scandal bruh_234 Wonderkid Paragontas7000 GiorgosAsi Εριφύλη Citylights Joji KingPoul johnsala Ziekr J.Cameron Pierre Bezukhov tsiobieman Meow tfghp Nala Sofos Gerontas constansn Sherlockina nektarios Magigi Fofifofi78 Mariap. Nikoletaant mhtsos-4 Nikos05 seduv MariaK11 Markos George_dr χημεια4λαιφ barkos 042003 Dionyshs1 Stif6 dim6 Christina947 BornB Alexecon1991 !georgitsa! PanMoonlight Giota_pel Lia 2006 Manolo165 abc1234 Johnman97 Stelios725 Ανώνυμη anastasis06 Nikoleta_Giann Nosokomos Dora140303 chochoru Georgekk Dimitris2001 xrisamikol Viedo charmander Memetchi korlef Αννα1 Κλημεντίνη Αλκης Κ. FRT nucomer AK-92 Ryuzaki KingOfPop Moblok louminis George9989 Ria99 papa2g angies Stanword spring day Μπομπίνα Σφουγγαράκη george777 Libertus sophielovegood Lathy maria20 giannhs2001 kiyoshi VasoGrimes ioannam mathboi Αναστασία197 DeWiN Unboxholics Dimitris9 aggelosst9 Annu Pharmacist01 Mariahj Chrisa Ismhnhpapa Xristosdimitra eukleidhs1821 fockos Atarax Jimmy20 ale Panagiotis849 Dunedain rafaela11 Idontknoww οθεσσαλονικιος fmarulezkd physicscrazy pacheiko iminspain KaseriV Kostis-Palamas lnesb liana ninaki97 ρενακι 13 Ada ada Machris Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θεατρικών σπουδών Τώρα θα μπω στο δεύτερο έτος Click για ανάπτυξη... Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι?
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Citylights: #203 29-09-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Τι εννοεις ντρεπεσαι τους φοιτητες?Μπες σε καποια κομματικη νεολαια Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπει ο κόσμος σε κομματική νεολαία για να κάνει φίλους? Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.377 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:22 Η Εριφύλη έγραψε: #204 29-09-22 11:22 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι? Click για ανάπτυξη... Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:27 Ο GiorgosAsi: #205 29-09-22 11:27 ΚΟιτα βρες Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα Click για ανάπτυξη... Κοιτα βρες κοιτα στη φαντασια σου τι σε κανει απομακρη.Καντο ριζα οτι εσυ το δημιουργεις και στειλτο στο μηδεν η στο απειρο σαν φαντασια σαν ονειρο αυτη τη σκεψη.Αν ειναι τραυμα πηγαινε σε ψυχολογο.Παντως γενικα να ξερεις οτι σε κανει να ντρεπεσαι η να εισαι απομακρη εχει ριζα στη φαντασια σου.Δηλαδη αλλαξε>μπορει να ειναι και πεποιθησεις ιδεολογιες η δεν ξερω τι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 220 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiwths12 ioanna2007 Atrlef DiKar Chrissy12 tomftw sexyfrenchman eww1qewqeqweqw elenitren MrDragonboy Chris180 g59 Dr. Gl. Luminous Γιώτα Γιαννακού phoni yro2 Anonymous1 dmav angel_par29 thenutritionist kalhkardia chenchen maria72 Student 123 lepipini Maria_Xagorari redarrow pink_panther User2350 GeorgePap2003 nicole1982 calliope Ευτυχια Αδαμοπουλου mpapa nobody8 Nick254 estrela ggl Μαραθ22 damn oups snowy Chemwizard Scandal bruh_234 Wonderkid Paragontas7000 GiorgosAsi Εριφύλη Citylights Joji KingPoul johnsala Ziekr J.Cameron Pierre Bezukhov tsiobieman Meow tfghp Nala Sofos Gerontas constansn Sherlockina nektarios Magigi Fofifofi78 Mariap. Nikoletaant mhtsos-4 Nikos05 seduv MariaK11 Markos George_dr χημεια4λαιφ barkos 042003 Dionyshs1 Stif6 dim6 Christina947 BornB Alexecon1991 !georgitsa! PanMoonlight Giota_pel Lia 2006 Manolo165 abc1234 Johnman97 Stelios725 Ανώνυμη anastasis06 Nikoleta_Giann Nosokomos Dora140303 chochoru Georgekk Dimitris2001 xrisamikol Viedo charmander Memetchi korlef Αννα1 Κλημεντίνη Αλκης Κ. FRT nucomer AK-92 Ryuzaki KingOfPop Moblok louminis George9989 Ria99 papa2g angies Stanword spring day Μπομπίνα Σφουγγαράκη george777 Libertus sophielovegood Lathy maria20 giannhs2001 kiyoshi VasoGrimes ioannam mathboi Αναστασία197 DeWiN Unboxholics Dimitris9 aggelosst9 Annu Pharmacist01 Mariahj Chrisa Ismhnhpapa Xristosdimitra eukleidhs1821 fockos Atarax Jimmy20 ale Panagiotis849 Dunedain rafaela11 Idontknoww οθεσσαλονικιος fmarulezkd physicscrazy pacheiko iminspain KaseriV Kostis-Palamas lnesb liana ninaki97 ρενακι 13 Ada ada Machris Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Τι εννοεις ντρεπεσαι τους φοιτητες?Μπες σε καποια κομματικη νεολαια Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπει ο κόσμος σε κομματική νεολαία για να κάνει φίλους?
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.377 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:22 Η Εριφύλη έγραψε: #204 29-09-22 11:22 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι? Click για ανάπτυξη... Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:27 Ο GiorgosAsi: #205 29-09-22 11:27 ΚΟιτα βρες Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα Click για ανάπτυξη... Κοιτα βρες κοιτα στη φαντασια σου τι σε κανει απομακρη.Καντο ριζα οτι εσυ το δημιουργεις και στειλτο στο μηδεν η στο απειρο σαν φαντασια σαν ονειρο αυτη τη σκεψη.Αν ειναι τραυμα πηγαινε σε ψυχολογο.Παντως γενικα να ξερεις οτι σε κανει να ντρεπεσαι η να εισαι απομακρη εχει ριζα στη φαντασια σου.Δηλαδη αλλαξε>μπορει να ειναι και πεποιθησεις ιδεολογιες η δεν ξερω τι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από GiorgosAsi: Αντιφασκεις Μια μιλας για ομαδικοτητα της σχολης,επειτα οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοσμο και επειτα τι? Click για ανάπτυξη... Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα
GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:27 Ο GiorgosAsi: #205 29-09-22 11:27 ΚΟιτα βρες Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα Click για ανάπτυξη... Κοιτα βρες κοιτα στη φαντασια σου τι σε κανει απομακρη.Καντο ριζα οτι εσυ το δημιουργεις και στειλτο στο μηδεν η στο απειρο σαν φαντασια σαν ονειρο αυτη τη σκεψη.Αν ειναι τραυμα πηγαινε σε ψυχολογο.Παντως γενικα να ξερεις οτι σε κανει να ντρεπεσαι η να εισαι απομακρη εχει ριζα στη φαντασια σου.Δηλαδη αλλαξε>μπορει να ειναι και πεποιθησεις ιδεολογιες η δεν ξερω τι.
ΚΟιτα βρες Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σχολή ΛΕΩ απαιτεί ομαδικότητα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι απόμακρη. Και επειδή με την πρώτη μου παρέα σπάσαμε τώρα θα πρέπει να βρω μία άλλη ομάδα Click για ανάπτυξη... Κοιτα βρες κοιτα στη φαντασια σου τι σε κανει απομακρη.Καντο ριζα οτι εσυ το δημιουργεις και στειλτο στο μηδεν η στο απειρο σαν φαντασια σαν ονειρο αυτη τη σκεψη.Αν ειναι τραυμα πηγαινε σε ψυχολογο.Παντως γενικα να ξερεις οτι σε κανει να ντρεπεσαι η να εισαι απομακρη εχει ριζα στη φαντασια σου.Δηλαδη αλλαξε>μπορει να ειναι και πεποιθησεις ιδεολογιες η δεν ξερω τι.