Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο Citylights: #41 10-09-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Να διαβάζεις άρθρα για τα πάντα... Και εφημερίδες (εγώ διάβαζα από πολύ μικρή εφημερίδες)... Αλλά ειδικά τα άρθρα και τα βιβλία (όσον αφορά την ιστορία και ελληνική και παγκόσμια) με βοήθησαν να μπορώ να ενσωματωθώ σε κάθε θέμα συζήτησης Click για ανάπτυξη... δεν πρέπει πρώτα να έχεις ενα κάποιο ενδιαφέρον για να ξεκινήσεις να διαβάζεις κάτι? αν υποθετικά... σου πρότεινα να διαβάσεις μηχανολογία οχημάτων (ιστορία και εξέλιξη) γιατί έτσι θα μπορούσες να σταθείς σε συζήτηση με την υποθετική αγοροπαρέα σου που είναι πιο πολλοί απο τις φιλενάδες σου θα το έκανες? και πρόσεξε μιλάμε για μηχανολογία!! διόλου ευκαταφρόνητο θέμα για συζήτηση επιπέδου!! αν κάποιος δεν μπορεί απο μόνος του να βρεί ενδιαφέρον, τότε ίσως θέλει ερέθισμα που να ξυπνήσει ενδεχόμενο έμφυτο ενδιαφέρον. πιο πάνω σε προιγούμενο ποστ προσπάθησα να δώσω μια καλή απάντηση που θα βοηθούσε, μάλλον δεν τα κατάφερα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:36 Ο Dias έγραψε: #42 10-09-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mariakanelop: Δεν μπορώ καθόλου να σταθώ σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου ... Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:36 Ο Guest 561241: #43 10-09-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: αν υποθετικά... σου πρότεινα να διαβάσεις μηχανολογία οχημάτων (ιστορία και εξέλιξη) γιατί έτσι θα μπορούσες να σταθείς σε συζήτηση με την υποθετική αγοροπαρέα σου που είναι πιο πολλοί απο τις φιλενάδες σου θα το έκανες? Click για ανάπτυξη... Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Citylights: #44 10-09-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Click για ανάπτυξη... έχεις έμφυτο ενδιαφέρον για πολλά πράγματα τότε...τυχερή με την προσωπικότητα που κουβαλάς? δεν ξέρω.. και εγω εχω ενδιαφέρον απο ηλεκτρονική, μηχανολογία, αστροφυσική ως και βιοχημεια και βιοτεχνολογία! εξαιρουμενου τι εχω σπουδάσει... τα παραδείγματα που έφερα σε προιγούμενο ποστ είναι καλή ένδειξη για τα ενδιαφέροντα μου. <παρά ταύτα πως σκατά κατάφερα φέτος να κοπώ στο μάθημα των νέων Ελληνικών πολύ θα ήθελα να ξέρω>. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες. Click για ανάπτυξη... που το έχεις ζήσει εσύ αυτό εντός ή εκτός φόρουμ?? αν εκτός φόρουμ δέχονται σε μια συζήτηση υψηλού επιπέδου να λεει κάποιος ανοησίες τότε μήπως αυτό σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες?? η φώτο που έβαλες μπορεί να αντιπροσωπεύει το σύνολο.. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching agg41 Dr. Gl. Luminous Anonymous1 Philologist petrosln J.Cameron Niffler το κοριτσι του μαη Santra_ Lia 2006 BornB Giota_pel Nala Porfira Ziekr DarkPrince Citylights Maria1743 ggl tsiobieman calliope Georgekk panosveki Unboxholics tfghp GeorgePap2003 babycat Red charmander skyway Κλημεντίνη Lebron Than003 Thrylosveria giannhs2001 Scandal eukleidhs1821 SMK Manolo165 SlimShady snowy mariakanelop chester20080 kiyoshi Meow Ryuzaki stav.mdp Ria99 Paragontas7000 Lathy Αλκης Κ. Nia Skg Αναστασία197 kwstas03 Nikkkpat Panagiotis849 VasoGrimes Scott oups Stroka n1ki20 aekaras 21 Alexecon1991 igeorgeoikonomo marina2211 Thundergirl globglogabgalab constansn roud Jimmis18 Teorer ioannam RVU lelos2003 maria2001 Dionyshs1 anastasia papa nucomer Dimitris9 Gus Roger10 Nikos05 ΘανάσοςG4 Mendem Johnman97 Σωτηρία george777 angies aggelosst9 Stif6 Kostis-Palamas gk214 ale leo41 TonyMontanaEse Memetchi anastasis06 pinkheart KingPoul leonnnn Ada ada EiriniS20 korlef ag97 ryouzakis Arvacon lnesb s93060 Dora140303 fmarulezkd katerinavld chochoru BioChemical vetas marakiloveee spring day nicole1982 Pharmacist01 fenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Να διαβάζεις άρθρα για τα πάντα... Και εφημερίδες (εγώ διάβαζα από πολύ μικρή εφημερίδες)... Αλλά ειδικά τα άρθρα και τα βιβλία (όσον αφορά την ιστορία και ελληνική και παγκόσμια) με βοήθησαν να μπορώ να ενσωματωθώ σε κάθε θέμα συζήτησης Click για ανάπτυξη... δεν πρέπει πρώτα να έχεις ενα κάποιο ενδιαφέρον για να ξεκινήσεις να διαβάζεις κάτι? αν υποθετικά... σου πρότεινα να διαβάσεις μηχανολογία οχημάτων (ιστορία και εξέλιξη) γιατί έτσι θα μπορούσες να σταθείς σε συζήτηση με την υποθετική αγοροπαρέα σου που είναι πιο πολλοί απο τις φιλενάδες σου θα το έκανες? και πρόσεξε μιλάμε για μηχανολογία!! διόλου ευκαταφρόνητο θέμα για συζήτηση επιπέδου!! αν κάποιος δεν μπορεί απο μόνος του να βρεί ενδιαφέρον, τότε ίσως θέλει ερέθισμα που να ξυπνήσει ενδεχόμενο έμφυτο ενδιαφέρον. πιο πάνω σε προιγούμενο ποστ προσπάθησα να δώσω μια καλή απάντηση που θα βοηθούσε, μάλλον δεν τα κατάφερα.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:36 Ο Dias έγραψε: #42 10-09-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mariakanelop: Δεν μπορώ καθόλου να σταθώ σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου ... Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:36 Ο Guest 561241: #43 10-09-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: αν υποθετικά... σου πρότεινα να διαβάσεις μηχανολογία οχημάτων (ιστορία και εξέλιξη) γιατί έτσι θα μπορούσες να σταθείς σε συζήτηση με την υποθετική αγοροπαρέα σου που είναι πιο πολλοί απο τις φιλενάδες σου θα το έκανες? Click για ανάπτυξη... Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Citylights: #44 10-09-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Click για ανάπτυξη... έχεις έμφυτο ενδιαφέρον για πολλά πράγματα τότε...τυχερή με την προσωπικότητα που κουβαλάς? δεν ξέρω.. και εγω εχω ενδιαφέρον απο ηλεκτρονική, μηχανολογία, αστροφυσική ως και βιοχημεια και βιοτεχνολογία! εξαιρουμενου τι εχω σπουδάσει... τα παραδείγματα που έφερα σε προιγούμενο ποστ είναι καλή ένδειξη για τα ενδιαφέροντα μου. <παρά ταύτα πως σκατά κατάφερα φέτος να κοπώ στο μάθημα των νέων Ελληνικών πολύ θα ήθελα να ξέρω>. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες. Click για ανάπτυξη... που το έχεις ζήσει εσύ αυτό εντός ή εκτός φόρουμ?? αν εκτός φόρουμ δέχονται σε μια συζήτηση υψηλού επιπέδου να λεει κάποιος ανοησίες τότε μήπως αυτό σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες?? η φώτο που έβαλες μπορεί να αντιπροσωπεύει το σύνολο.. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching agg41 Dr. Gl. Luminous Anonymous1 Philologist petrosln J.Cameron Niffler το κοριτσι του μαη Santra_ Lia 2006 BornB Giota_pel Nala Porfira Ziekr DarkPrince Citylights Maria1743 ggl tsiobieman calliope Georgekk panosveki Unboxholics tfghp GeorgePap2003 babycat Red charmander skyway Κλημεντίνη Lebron Than003 Thrylosveria giannhs2001 Scandal eukleidhs1821 SMK Manolo165 SlimShady snowy mariakanelop chester20080 kiyoshi Meow Ryuzaki stav.mdp Ria99 Paragontas7000 Lathy Αλκης Κ. Nia Skg Αναστασία197 kwstas03 Nikkkpat Panagiotis849 VasoGrimes Scott oups Stroka n1ki20 aekaras 21 Alexecon1991 igeorgeoikonomo marina2211 Thundergirl globglogabgalab constansn roud Jimmis18 Teorer ioannam RVU lelos2003 maria2001 Dionyshs1 anastasia papa nucomer Dimitris9 Gus Roger10 Nikos05 ΘανάσοςG4 Mendem Johnman97 Σωτηρία george777 angies aggelosst9 Stif6 Kostis-Palamas gk214 ale leo41 TonyMontanaEse Memetchi anastasis06 pinkheart KingPoul leonnnn Ada ada EiriniS20 korlef ag97 ryouzakis Arvacon lnesb s93060 Dora140303 fmarulezkd katerinavld chochoru BioChemical vetas marakiloveee spring day nicole1982 Pharmacist01 fenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mariakanelop: Δεν μπορώ καθόλου να σταθώ σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου ... Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες.
Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:36 Ο Guest 561241: #43 10-09-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: αν υποθετικά... σου πρότεινα να διαβάσεις μηχανολογία οχημάτων (ιστορία και εξέλιξη) γιατί έτσι θα μπορούσες να σταθείς σε συζήτηση με την υποθετική αγοροπαρέα σου που είναι πιο πολλοί απο τις φιλενάδες σου θα το έκανες? Click για ανάπτυξη... Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Citylights: #44 10-09-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Click για ανάπτυξη... έχεις έμφυτο ενδιαφέρον για πολλά πράγματα τότε...τυχερή με την προσωπικότητα που κουβαλάς? δεν ξέρω.. και εγω εχω ενδιαφέρον απο ηλεκτρονική, μηχανολογία, αστροφυσική ως και βιοχημεια και βιοτεχνολογία! εξαιρουμενου τι εχω σπουδάσει... τα παραδείγματα που έφερα σε προιγούμενο ποστ είναι καλή ένδειξη για τα ενδιαφέροντα μου. <παρά ταύτα πως σκατά κατάφερα φέτος να κοπώ στο μάθημα των νέων Ελληνικών πολύ θα ήθελα να ξέρω>. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες. Click για ανάπτυξη... που το έχεις ζήσει εσύ αυτό εντός ή εκτός φόρουμ?? αν εκτός φόρουμ δέχονται σε μια συζήτηση υψηλού επιπέδου να λεει κάποιος ανοησίες τότε μήπως αυτό σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες?? η φώτο που έβαλες μπορεί να αντιπροσωπεύει το σύνολο.. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: αν υποθετικά... σου πρότεινα να διαβάσεις μηχανολογία οχημάτων (ιστορία και εξέλιξη) γιατί έτσι θα μπορούσες να σταθείς σε συζήτηση με την υποθετική αγοροπαρέα σου που είναι πιο πολλοί απο τις φιλενάδες σου θα το έκανες? Click για ανάπτυξη... Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Citylights: #44 10-09-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Click για ανάπτυξη... έχεις έμφυτο ενδιαφέρον για πολλά πράγματα τότε...τυχερή με την προσωπικότητα που κουβαλάς? δεν ξέρω.. και εγω εχω ενδιαφέρον απο ηλεκτρονική, μηχανολογία, αστροφυσική ως και βιοχημεια και βιοτεχνολογία! εξαιρουμενου τι εχω σπουδάσει... τα παραδείγματα που έφερα σε προιγούμενο ποστ είναι καλή ένδειξη για τα ενδιαφέροντα μου. <παρά ταύτα πως σκατά κατάφερα φέτος να κοπώ στο μάθημα των νέων Ελληνικών πολύ θα ήθελα να ξέρω>. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες. Click για ανάπτυξη... που το έχεις ζήσει εσύ αυτό εντός ή εκτός φόρουμ?? αν εκτός φόρουμ δέχονται σε μια συζήτηση υψηλού επιπέδου να λεει κάποιος ανοησίες τότε μήπως αυτό σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες?? η φώτο που έβαλες μπορεί να αντιπροσωπεύει το σύνολο..
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Ναι θα το έκανα! Θέλω να έχω γνώση και άποψη για τα πάντα Click για ανάπτυξη... έχεις έμφυτο ενδιαφέρον για πολλά πράγματα τότε...τυχερή με την προσωπικότητα που κουβαλάς? δεν ξέρω.. και εγω εχω ενδιαφέρον απο ηλεκτρονική, μηχανολογία, αστροφυσική ως και βιοχημεια και βιοτεχνολογία! εξαιρουμενου τι εχω σπουδάσει... τα παραδείγματα που έφερα σε προιγούμενο ποστ είναι καλή ένδειξη για τα ενδιαφέροντα μου. <παρά ταύτα πως σκατά κατάφερα φέτος να κοπώ στο μάθημα των νέων Ελληνικών πολύ θα ήθελα να ξέρω>. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι σοφοί και συμμετέχουν σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου λέγοντας ανοησίες. Click για ανάπτυξη... που το έχεις ζήσει εσύ αυτό εντός ή εκτός φόρουμ?? αν εκτός φόρουμ δέχονται σε μια συζήτηση υψηλού επιπέδου να λεει κάποιος ανοησίες τότε μήπως αυτό σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες?? η φώτο που έβαλες μπορεί να αντιπροσωπεύει το σύνολο..