Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:13 Ο Pure_Seduction: #41 17-12-09 00:13 α να ιξερω το ιδιο ισχυει και για τους τριτεκνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο kyriakos21: #42 17-12-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: α να ιξερω το ιδιο ισχυει και για τους τριτεκνους... Click για ανάπτυξη... τρίτεκνος είμαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο blacksheep: #43 17-12-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: όχι φιλαράκι, θέλω αστυνομία , είμαι ειδική σειρά , απλά ισχύει μόνο για φέτος γιατί ο αδερφός μου είναι 25 , και όπως ξέρουμε στα 26 δεν μπορείς να το έχεις , το χάνω δηλαδή !!! Click για ανάπτυξη... αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:26 Ο kyriakos21: #44 17-12-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Click για ανάπτυξη... ναι αστυφυλάκων.....πφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:33 Ο Orestes έγραψε: #45 17-12-09 17:33 Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Ο kyriakos21: #46 17-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Click για ανάπτυξη... 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο Pure_Seduction: #47 17-12-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α να ιξερω το ιδιο ισχυει και για τους τριτεκνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο kyriakos21: #42 17-12-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: α να ιξερω το ιδιο ισχυει και για τους τριτεκνους... Click για ανάπτυξη... τρίτεκνος είμαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο blacksheep: #43 17-12-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: όχι φιλαράκι, θέλω αστυνομία , είμαι ειδική σειρά , απλά ισχύει μόνο για φέτος γιατί ο αδερφός μου είναι 25 , και όπως ξέρουμε στα 26 δεν μπορείς να το έχεις , το χάνω δηλαδή !!! Click για ανάπτυξη... αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:26 Ο kyriakos21: #44 17-12-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Click για ανάπτυξη... ναι αστυφυλάκων.....πφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:33 Ο Orestes έγραψε: #45 17-12-09 17:33 Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Ο kyriakos21: #46 17-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Click για ανάπτυξη... 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο Pure_Seduction: #47 17-12-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: α να ιξερω το ιδιο ισχυει και για τους τριτεκνους... Click για ανάπτυξη... τρίτεκνος είμαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο blacksheep: #43 17-12-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: όχι φιλαράκι, θέλω αστυνομία , είμαι ειδική σειρά , απλά ισχύει μόνο για φέτος γιατί ο αδερφός μου είναι 25 , και όπως ξέρουμε στα 26 δεν μπορείς να το έχεις , το χάνω δηλαδή !!! Click για ανάπτυξη... αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:26 Ο kyriakos21: #44 17-12-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Click για ανάπτυξη... ναι αστυφυλάκων.....πφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:33 Ο Orestes έγραψε: #45 17-12-09 17:33 Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Ο kyriakos21: #46 17-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Click για ανάπτυξη... 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο Pure_Seduction: #47 17-12-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: όχι φιλαράκι, θέλω αστυνομία , είμαι ειδική σειρά , απλά ισχύει μόνο για φέτος γιατί ο αδερφός μου είναι 25 , και όπως ξέρουμε στα 26 δεν μπορείς να το έχεις , το χάνω δηλαδή !!! Click για ανάπτυξη... αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:26 Ο kyriakos21: #44 17-12-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Click για ανάπτυξη... ναι αστυφυλάκων.....πφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:33 Ο Orestes έγραψε: #45 17-12-09 17:33 Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Ο kyriakos21: #46 17-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Click για ανάπτυξη... 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο Pure_Seduction: #47 17-12-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: αστυφυλακων δηλαδη? Ε νταξ τι να πουν και αλλοι ρε φιλε. Click για ανάπτυξη... ναι αστυφυλάκων.....πφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:33 Ο Orestes έγραψε: #45 17-12-09 17:33 Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Ο kyriakos21: #46 17-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Click για ανάπτυξη... 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο Pure_Seduction: #47 17-12-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Ο kyriakos21: #46 17-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Click για ανάπτυξη... 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο Pure_Seduction: #47 17-12-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Στο λέει λόγω μορίων... Κάπου στα 14.000 δεν είναι η βάση της ; Αν διαβάσεις και γράψεις ένα 20 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και δεν τα πας πολύ χάλια στα υπόλοιπα την έχεις άνετα... Γράφεται ένας τέτοιος βαθμός και χωρίς φροντιστήριο πιστεύω... Click για ανάπτυξη... 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο Pure_Seduction: #47 17-12-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: 11.741 ήταν οι βάσει στους τρίτεκνους φέτος! Click για ανάπτυξη... ε τοτε πιστευω πως χαλαρα την πιανεις τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:08 Η rockNroll: #48 17-12-09 19:08 Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο kyriakos21: #49 17-12-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Ακριβώς, την πιάνεις χαλαρά.. Δεν αξίζει όλη αυτή η κούραση του φροντιστηρίου για τόσο λίγα μόρια ! :-) Click για ανάπτυξη... δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Ο Pure_Seduction: #50 17-12-09 19:15 δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο kyriakos21: #51 17-12-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: δεν ακουγεται βλακεια!κοιτα να γραψεις καλα βαρυτητας,οσο καλυτερα μπορεις βασικα, και στα υπολοιπα με ενα 10 θα εισαι οκ. Click για ανάπτυξη... αχ μου δίνεις θάρρος αλλά κάτι μου λέει οτι θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις και θα μείνω εκτός !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η rockNroll: #52 17-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: δεν ξέρουμε πόσο θα ανέβει όμως. και έχω αφήσει τα μαθηματικά κατ και φυσική κατ. δεν τα διαβάζω καθόλου !!!θέλω να γράψω καλα στα βαρυτητας μπορει να ακουγεται βλακεια αλλα δεν μπορουσα να αφιερωσω πολυ χρονο στο να τα καταλαβω Click για ανάπτυξη... Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Ο Pure_Seduction: #53 17-12-09 19:19 εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο kyriakos21: #54 17-12-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... μαθηματικα γεν και οικονομια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εσυ κανε την προσπαθεια σου και θα δεις απο εκει και μετα,μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις βασεις που θα βγουν τον επομενο αυγουστο,κανε απλα την προσπαθεια σου και γραψε οσο καλυτερα μπορεις για σενα. Click για ανάπτυξη... προσπαθώ αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι μένω πίσω στην ύλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η rockNroll: #55 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, σε ποιά έχεις βαρύτητα? Click για ανάπτυξη... Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Ο Pure_Seduction: #56 17-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kyriakos21: μαθηματικα γεν και οικονομια Click για ανάπτυξη... πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η rockNroll: #57 17-12-09 19:25 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν δεν εχεις βαρυτητα σε Μαθ Κατ και Φυσικη! Πλακα μου κανεις καλε?? Τι αγχώνεσαι??? Χαλαρωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο kyriakos21: #58 17-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos ioanna2007 kalhkardia Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: πανευκολα και τα 2,χαλαρα μπορεις πανω απο 17 Click για ανάπτυξη... δεν αντιλέγω αλλά δεν ξέρω φοβάμαι . δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν διάβασα στην ζωή μου ...και πρώτη φορά προσπαθώ !!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rockNroll: Όχι ντάξει, ξεμπερδεύτηκα πάλι. (μην παρεξηγείτε, είναι που μόλις ήρθα από μάθημα!) Λοιπον.. το ίδιο κάνει κι ο διπλανός μου. Μαθηματικά Κατ το έχει χάσει το μπαλάκι και Φυσική έτσι κι έτσι. Αλλά προγραμματισμό κι ΑΟΔΕ χτυπάει καλούς βαθμούς και τον ανεβάζει πολύ, ΚΑΙ ψυχολογικά. Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι! Απ'το να χάνεις πολύτιμο χρόνο με κάτι που σε δυσκολεύει πολύ και να γράψεις μέτρια κι εκεί και στα υπόλοιπα, καλύτερα να γράψεις χειρότερα εκεί και πολύ καλά στα άλλα. Αυτό θα σε ανεβάζει έπειτα και ψυχολογικά όταν βλέπεις να χτυπάς καλούς βαθμούς σε εκείνα τα μαθήματα και θα τα πας καλύτερα και γενικά!!! Click για ανάπτυξη... η βλακεία είναι οτι και στην πληροφορική πρέπει να τα πάω καλύτερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rockNroll Νεοφερμένο μέλος Η rockNroll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Η rockNroll: #59 17-12-09 19:28 Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έλα ρε, σιγά. Τι είναι πληροφορική οικονομία και μαθ.γεν. μπροστά σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:28 Ο Pure_Seduction: #60 17-12-09 19:28 α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
α σε καταλαβαινω,ενταξει ισως ειναι περισσοτερο αγχωτικο για σενα αλλα αν πραγματικα θελεις θα το καταφερεις,εχεις βαρυτητας ευκολα μαθηματα,αν ηταν μαθ κατ και φυσικη κατ εκει θα ηταν τα σκουρα! παντως μην αγχωνεσαι,ολα καλα να σου πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.