Ειναι καλο να βλεπουμε και εκ μερους των φροντιστηριουχων τι συμβαινει, δεν υπαρχουν μονο αδικημενοι μαθητες. Υπαρχουν και (πιθανον) βιοπαλαιστες καθηγητες, που πληρωνονται μονο απο αυτο το φροντιστηριο.
Αν δεν σου αρεσει η μεθοδος του καθηγητη φυγε. Και δεν μπορει να μην υπαρχει ΕΝΑΣ καθηγητης που να κανει ιδιαιτερα στα μαθηματα που θες..
Χαχαχαχα, σορρυ το βρισκω ΕΛΕΕΙΝΑ αστειο να φωρτωνεις το εικοσι σου σε καποιο μαθημα στις 2 ωρες παραπανω που εκανες κατα τη χρονια.
Δηλαδη ειναι τελεσιδικο οτι οποιος κανει 6+ ωρες τη βδομαδα ΑΟΘ γραφει 20;
Εγω δεν κανω ουτε φροντιστηριο, ουτε ιδιαιτερο στην ΑΟΘ, διαβαζω μονη μου και κατεβαζω θεματα μονη μου, εξασκουμαι μονη μου και απλα εκφραζω τις αποριες μου στην καθηγητρια, η οποια παρεπιπτοντως κανει πολυ καλη δουλεια!
Συνολικα κανω φροντιστηριο μονο σε μαθηματικα και φυσικη, και μια ωρα τη βδομαδα ιδιαιτερο εκθεση. Ειμαι επιλεκτικη και το ξερω. Ο ενας καθηγητης μου ξυνιζει, ο αλλος μου βρωμαει. Ομως θελω το καλυτερο για μενα. Οποτε διωχνω τους περιττους και γλιτωνω το χασιμο χρονου, και επισης καποια παραπανω ευρω απο τους γονεις μου, οχι οτι ειχαν καμια οικονομικη στενοτητα ή κατι. Αλλα 80 ευρω πχ τον μηνα για αερα κοπανιστο, παραπαει.
Βγαζω και τα δικα μου απωθημενα btw.