Δελτίο Εξεταζόμενου

bigguy

Νεοφερμένο μέλος

Η bigguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι χαζό. Φέτος δίνω Πανελλήνιες και από αύριο θα μπορώ να παραλάβω το δελτίο εξεταζόμενού μου. Έχω δίδυμη αδερφή και είμαστε σχεδόν ολόιδιες και από όταν έδωσα τις φωτογραφίες έχω το άγχος ότι μπορεί να τις μπέρδεψαν και να είναι η λάθος φωτογραφία στο δελτίο και στο απολυτήριό μου. Στην τρελή περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να διορθωθεί, σωστά;

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι χαζό. Φέτος δίνω Πανελλήνιες και από αύριο θα μπορώ να παραλάβω το δελτίο εξεταζόμενού μου. Έχω δίδυμη αδερφή και είμαστε σχεδόν ολόιδιες και από όταν έδωσα τις φωτογραφίες έχω το άγχος ότι μπορεί να τις μπέρδεψαν και να είναι η λάθος φωτογραφία στο δελτίο και στο απολυτήριό μου. Στην τρελή περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να διορθωθεί, σωστά;
Αν θυμάμαι καλά, οι φωτογραφίες δίνονται μέσα σε φακελάκι στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο. Μου φαίνεται απίθανο να τις μπερδέψουν, όπως και να μην μπορούν να το διορθώσουν.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.049 μηνύματα.
Τι να διορθώσουν ....? αφου μονο η μανα σας ,σας ξεχωριζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια