Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.436 εγγεγραμμένα μέλη και 3.563.020 μηνύματα σε 105.951 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 405 άτομα.
Αν θυμάμαι καλά, οι φωτογραφίες δίνονται μέσα σε φακελάκι στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο. Μου φαίνεται απίθανο να τις μπερδέψουν, όπως και να μην μπορούν να το διορθώσουν.Ήθελα να ρωτήσω κάτι χαζό. Φέτος δίνω Πανελλήνιες και από αύριο θα μπορώ να παραλάβω το δελτίο εξεταζόμενού μου. Έχω δίδυμη αδερφή και είμαστε σχεδόν ολόιδιες και από όταν έδωσα τις φωτογραφίες έχω το άγχος ότι μπορεί να τις μπέρδεψαν και να είναι η λάθος φωτογραφία στο δελτίο και στο απολυτήριό μου. Στην τρελή περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να διορθωθεί, σωστά;
Τι να διορθώσουν ....? αφου μονο η μανα σας ,σας ξεχωριζει.Ήθελα να ρωτήσω κάτι χαζό. Φέτος δίνω Πανελλήνιες και από αύριο θα μπορώ να παραλάβω το δελτίο εξεταζόμενού μου. Έχω δίδυμη αδερφή και είμαστε σχεδόν ολόιδιες και από όταν έδωσα τις φωτογραφίες έχω το άγχος ότι μπορεί να τις μπέρδεψαν και να είναι η λάθος φωτογραφία στο δελτίο και στο απολυτήριό μου. Στην τρελή περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να διορθωθεί, σωστά;