johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 13:55 Ο johndrim έγραψε: #241 01-05-08 13:55 Όχι στην ελληνογερμανικη αγωγή.Και είμαι ένα τικ αγχωμένος με τα; προφορικά και την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η X-FILER έγραψε: #242 01-05-08 22:21 να σου πω κατι να σε εμψυχωσω?εκθεση ειναι πολυ αυστηροι.εμενα με εκοψαν στο Β1!!!! προφορικα μην τα φοβασαι.να εισια συγκεντρωμενος στο να ακους τα βασικα και ασε τις σαλτσες που λενε .τι ειπαμε οτι δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο johndrim έγραψε: #243 01-05-08 22:29 Α2(ε άμα δεν το περάσω τα παρατάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η X-FILER έγραψε: #244 02-05-08 15:10 ελα ρε ειναι πανευκολο!εγω οταν το εδινα ειμασταν μονο 5 παιδια!ενας φιλος μου εχει μανια με την καθαριοτητα και οταν πηγε να παραδωσει την κολλα του στον επιτηρητη,αρχισε να φταρνιζεται και να βηχει(βασικα ολη τη ωρα αυτο εκανε )!κατσε,ποια προφορικα?εμεις μονο εκθεση,τεστ και ακουστικα ειχαμε δωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 18:14 Ο johndrim έγραψε: #245 02-05-08 18:14 Δεν δώσατε προφορικα;;;(Ρε λές να μην δίνουμα και εμείς και να μην το έχω καταλάβει)(μπα αποκλείεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #246 02-05-08 19:13 οχι,τελικα ρωτησα τη γερμανικου(προκειμενου να χασουμε μαθημα της λεω ο,τι να'ναι)και εμεις ειχαμε δωσει το Α2 του PALSO.εσας εχει και γραπτα και προφορικα(καλα να παθετε ).αλλα μας ενταξει,ποσο αυστηροι να ειναι???σιγα μη δεν το παρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:22 Ο johndrim έγραψε: #247 02-05-08 20:22 Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι στην ελληνογερμανικη αγωγή.Και είμαι ένα τικ αγχωμένος με τα; προφορικά και την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η X-FILER έγραψε: #242 01-05-08 22:21 να σου πω κατι να σε εμψυχωσω?εκθεση ειναι πολυ αυστηροι.εμενα με εκοψαν στο Β1!!!! προφορικα μην τα φοβασαι.να εισια συγκεντρωμενος στο να ακους τα βασικα και ασε τις σαλτσες που λενε .τι ειπαμε οτι δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο johndrim έγραψε: #243 01-05-08 22:29 Α2(ε άμα δεν το περάσω τα παρατάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η X-FILER έγραψε: #244 02-05-08 15:10 ελα ρε ειναι πανευκολο!εγω οταν το εδινα ειμασταν μονο 5 παιδια!ενας φιλος μου εχει μανια με την καθαριοτητα και οταν πηγε να παραδωσει την κολλα του στον επιτηρητη,αρχισε να φταρνιζεται και να βηχει(βασικα ολη τη ωρα αυτο εκανε )!κατσε,ποια προφορικα?εμεις μονο εκθεση,τεστ και ακουστικα ειχαμε δωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 18:14 Ο johndrim έγραψε: #245 02-05-08 18:14 Δεν δώσατε προφορικα;;;(Ρε λές να μην δίνουμα και εμείς και να μην το έχω καταλάβει)(μπα αποκλείεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #246 02-05-08 19:13 οχι,τελικα ρωτησα τη γερμανικου(προκειμενου να χασουμε μαθημα της λεω ο,τι να'ναι)και εμεις ειχαμε δωσει το Α2 του PALSO.εσας εχει και γραπτα και προφορικα(καλα να παθετε ).αλλα μας ενταξει,ποσο αυστηροι να ειναι???σιγα μη δεν το παρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:22 Ο johndrim έγραψε: #247 02-05-08 20:22 Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σου πω κατι να σε εμψυχωσω?εκθεση ειναι πολυ αυστηροι.εμενα με εκοψαν στο Β1!!!! προφορικα μην τα φοβασαι.να εισια συγκεντρωμενος στο να ακους τα βασικα και ασε τις σαλτσες που λενε .τι ειπαμε οτι δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο johndrim έγραψε: #243 01-05-08 22:29 Α2(ε άμα δεν το περάσω τα παρατάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η X-FILER έγραψε: #244 02-05-08 15:10 ελα ρε ειναι πανευκολο!εγω οταν το εδινα ειμασταν μονο 5 παιδια!ενας φιλος μου εχει μανια με την καθαριοτητα και οταν πηγε να παραδωσει την κολλα του στον επιτηρητη,αρχισε να φταρνιζεται και να βηχει(βασικα ολη τη ωρα αυτο εκανε )!κατσε,ποια προφορικα?εμεις μονο εκθεση,τεστ και ακουστικα ειχαμε δωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 18:14 Ο johndrim έγραψε: #245 02-05-08 18:14 Δεν δώσατε προφορικα;;;(Ρε λές να μην δίνουμα και εμείς και να μην το έχω καταλάβει)(μπα αποκλείεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #246 02-05-08 19:13 οχι,τελικα ρωτησα τη γερμανικου(προκειμενου να χασουμε μαθημα της λεω ο,τι να'ναι)και εμεις ειχαμε δωσει το Α2 του PALSO.εσας εχει και γραπτα και προφορικα(καλα να παθετε ).αλλα μας ενταξει,ποσο αυστηροι να ειναι???σιγα μη δεν το παρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:22 Ο johndrim έγραψε: #247 02-05-08 20:22 Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α2(ε άμα δεν το περάσω τα παρατάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η X-FILER έγραψε: #244 02-05-08 15:10 ελα ρε ειναι πανευκολο!εγω οταν το εδινα ειμασταν μονο 5 παιδια!ενας φιλος μου εχει μανια με την καθαριοτητα και οταν πηγε να παραδωσει την κολλα του στον επιτηρητη,αρχισε να φταρνιζεται και να βηχει(βασικα ολη τη ωρα αυτο εκανε )!κατσε,ποια προφορικα?εμεις μονο εκθεση,τεστ και ακουστικα ειχαμε δωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 18:14 Ο johndrim έγραψε: #245 02-05-08 18:14 Δεν δώσατε προφορικα;;;(Ρε λές να μην δίνουμα και εμείς και να μην το έχω καταλάβει)(μπα αποκλείεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #246 02-05-08 19:13 οχι,τελικα ρωτησα τη γερμανικου(προκειμενου να χασουμε μαθημα της λεω ο,τι να'ναι)και εμεις ειχαμε δωσει το Α2 του PALSO.εσας εχει και γραπτα και προφορικα(καλα να παθετε ).αλλα μας ενταξει,ποσο αυστηροι να ειναι???σιγα μη δεν το παρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:22 Ο johndrim έγραψε: #247 02-05-08 20:22 Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ρε ειναι πανευκολο!εγω οταν το εδινα ειμασταν μονο 5 παιδια!ενας φιλος μου εχει μανια με την καθαριοτητα και οταν πηγε να παραδωσει την κολλα του στον επιτηρητη,αρχισε να φταρνιζεται και να βηχει(βασικα ολη τη ωρα αυτο εκανε )!κατσε,ποια προφορικα?εμεις μονο εκθεση,τεστ και ακουστικα ειχαμε δωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 18:14 Ο johndrim έγραψε: #245 02-05-08 18:14 Δεν δώσατε προφορικα;;;(Ρε λές να μην δίνουμα και εμείς και να μην το έχω καταλάβει)(μπα αποκλείεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #246 02-05-08 19:13 οχι,τελικα ρωτησα τη γερμανικου(προκειμενου να χασουμε μαθημα της λεω ο,τι να'ναι)και εμεις ειχαμε δωσει το Α2 του PALSO.εσας εχει και γραπτα και προφορικα(καλα να παθετε ).αλλα μας ενταξει,ποσο αυστηροι να ειναι???σιγα μη δεν το παρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:22 Ο johndrim έγραψε: #247 02-05-08 20:22 Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν δώσατε προφορικα;;;(Ρε λές να μην δίνουμα και εμείς και να μην το έχω καταλάβει)(μπα αποκλείεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #246 02-05-08 19:13 οχι,τελικα ρωτησα τη γερμανικου(προκειμενου να χασουμε μαθημα της λεω ο,τι να'ναι)και εμεις ειχαμε δωσει το Α2 του PALSO.εσας εχει και γραπτα και προφορικα(καλα να παθετε ).αλλα μας ενταξει,ποσο αυστηροι να ειναι???σιγα μη δεν το παρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:22 Ο johndrim έγραψε: #247 02-05-08 20:22 Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι,τελικα ρωτησα τη γερμανικου(προκειμενου να χασουμε μαθημα της λεω ο,τι να'ναι)και εμεις ειχαμε δωσει το Α2 του PALSO.εσας εχει και γραπτα και προφορικα(καλα να παθετε ).αλλα μας ενταξει,ποσο αυστηροι να ειναι???σιγα μη δεν το παρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:22 Ο johndrim έγραψε: #247 02-05-08 20:22 Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά είναι και οι εκθέσεις κάτι ...... Θέλω ενα τέταρτο να σκεφτώ την απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η X-FILER έγραψε: #248 02-05-08 20:28 τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι εκθεσεις κανετε?φιλικα γραμματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 11:20 Ο johndrim έγραψε: #249 03-05-08 11:20 Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι εκθέσεις είναι ανεπίσημο mail επίσημο mail . Και επίσημο γράμμα με ανεπίσημο γράμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η X-FILER έγραψε: #250 03-05-08 19:31 αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμαν!αυτα πεφτουν στο Β1 του goethe!!!καλη επιτυχια...τι να σου πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:53 Ο johndrim έγραψε: #251 03-05-08 19:53 Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε γεια βρυσούλες,........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η X-FILER έγραψε: #252 03-05-08 20:09 ^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^^σωστο αν και αυτο ταιριαζει περισσοτερο στη δικη μου περιπτωση που δινω το σαββατο και σε κανενα τεστ δεν εχω πιασει ουτε τη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:18 Ο Ηλίας έγραψε: #253 06-05-08 15:18 Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τα ξαδέρφια μου δίνουν το σάββατο γραπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η X-FILER έγραψε: #254 06-05-08 15:34 που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Ο Ηλίας έγραψε: #255 06-05-08 15:56 Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λειβαδειά. Νομίζω στο 3ο Δημοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #256 06-05-08 19:20 ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε χαζο,εννοουσα σε ποιο πτυχιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:33 Ο miv έγραψε: #257 06-05-08 19:33 Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά ΛΙβαδειά σας τρέχουνε;;; Φετος δεν ξερω πως το πάθανε στο IFA, αλλά ενώ επι τοσα χρόνια έδινα στο δημοτικό σχεδόν διπλα στο σπιτι μου, τώρα με τρέχουν στο Αιγάλεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Ηλίας έγραψε: #258 06-05-08 23:14 από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
από Αράχωβα όλοι Λειβαδειά δίνουν. Και X-FILER δίνουν όλοι τους Michigan. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η X-FILER έγραψε: #259 09-05-08 17:10 αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Ο Chemwizard: #260 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: αχ παιδια ειμαι πολυ αγχωμενη!!!!αυριο δινουμε προφορικα και την κυριακη γραπτα!!! Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μια χαρα θα τα πας,θα πας να τους παρεις τον αερα.Και των εξεταστων,και ναν χρειαστει,του αλλου εξεταζομενου.(Θα ξερεις οτι μπαινετε δυο δυο σαν τους Χιωτες)Το νου σας στα ακουστικα παιδες!Συνηθως φερνουν κατι μεγαλα woofer(ενα ηχείο ανα αίθουσα,όλα ελεγχονται απο ενα κεντρικο μηχάνημα) και η ακουστικη ειναι ΧΑΛΙΑ!Εχετε δικαιωμα να τους βαλετε να το δυναμώσουν/χαμηλωσουν,ή να αλλάξετε θεση αν ειστε πολύ κοντά ή μακριά απο το ηχείο.Και παλι εαν το αποτελεσμα ειναι χαλια,οπωσδηπωτε ενημερωστε τους καθηγητες σας μετα τις εξετασεις,ετσι ωστε να κινηθουν εκεινοι.Το ιδιο να κανετε για οτιδηπωτε αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.