γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

27-11-21

21:22
Να το παρεις Εριφυλη μου, αφου το παραγγηλες να το παρεις , ετσι ειναι το σωστο.το θέμα μου είναι ότι μέσα στο δέμα έχει δύο ρούχα και το ένα το θέλω... αλλά το άλλο το αγόρασα από εδώ, δηλαδή το έχω ήδη... δεν ξέρω, μπορεί να το πάρω εν τέλει το δέμα
Εσαι επιστημων καλλιτεχνης, ανωτερη, η ψυχη σου ηρεμει στο δικαιο το ορθο και το απλο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-11-21

11:43
το έχω πάρει Γιάννη μουΝα το παρεις Εριφυλη μου, αφου το παραγγηλες να το παρεις , ετσι ειναι το σωστο.
Εσαι επιστημων καλλιτεχνης, ανωτερη, η ψυχη σου ηρεμει στο δικαιο το ορθο και το απλο.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

28-11-21

11:46
δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο σενα, ευχαριστω πολυτο έχω πάρει Γιάννη μουκαι το χάρισα το παντελονι
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-11-21

11:50
να ρωτήσω τώρα εγώ και κάτι άλλο τώρα... γίνεται να στείλω ρούχο με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο? όχι με κούριερδεν περιμενα κατι λιγοτερο απο σενα, ευχαριστω πολυ
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-11-21

11:51
Ναι μπορείς γιατί όχινα ρωτήσω τώρα εγώ και κάτι άλλο τώρα... γίνεται να στείλω ρούχο με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο? όχι με κούριερ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

28-11-21

11:52
Ρώτησες το παράνομο αφεντικό @γιαννης_00 , αλλα θα σου απαντήσω και γω μιας και το ειδα. (Αυτο δεν χρειάζεται να το καταλάβεις είναι insideνα ρωτήσω τώρα εγώ και κάτι άλλο τώρα... γίνεται να στείλω ρούχο με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο? όχι με κούριερ

Φυσικά και μπορείς να στείλεις ρουχο ως δεμα με ΕΛΤΑ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-11-21

11:54
τέλεια και με αντικαταβολή πώς γίνεται? δεν χρειάζεται να βάλω κάποιον λογαριασμό ? απλά μου τα φέρνουν σπίτι ή πάω εγώ στο ταχυδρομείο?Ρώτησες το παράνομο αφεντικό, αλλα θα σου απαντήσω και γω μιας και το ειδα. (Αυτο δεν χρειάζεται να το καταλάβεις είναι inside)
Φυσικά και μπορείς να στείλεις ρουχο ως δεμα με ΕΛΤΑ
Guest 881237
Επισκέπτης

28-11-21

11:55
Να το στείλεις δεν θες ; Θα πας στο ταχυδρομείο θα δώσεις τα στοιχεία θα πληρώσεις κ τέλος
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-11-21

11:56
όχι θέλω να το στείλω με αντικαταβολή! σας έχω πει πουλάμε τα παλιά μας ρούχαΝα το στείλεις δεν θες ; Θα πας στο ταχυδρομείο θα δώσεις τα στοιχεία θα πληρώσεις κ τέλος
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

28-11-21

11:59
Αν κατάλαβα καλα θέλεις να στείλεις ενα δέμα.τέλεια και με αντικαταβολή πώς γίνεται? δεν χρειάζεται να βάλω κάποιον λογαριασμό ? απλά μου τα φέρνουν σπίτι ή πάω εγώ στο ταχυδρομείο?
Ωραια η διαδικασία ειναι απλη. Θα πας στα ελτα θα τους πεις οτι θέλεις να στείλεις το εν λογω δεμα και αναμεσα στις ερωτήσεις που θα σου κανουν θα ειναι το αν θα ειναι αντικαταβολή ή θα πληρώσεις εσυ
Ετσι ξερω και ετσι βασικά εχω στείλει
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

28-11-21

12:02
Ναι μπορεις , ειναι ασφαλης αποστολη , κανει 4-5 μερες να πανε , ειναι φτηνα της ταξης των 3 €.να ρωτήσω τώρα εγώ και κάτι άλλο τώρα... γίνεται να στείλω ρούχο με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο? όχι με κούριερ
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να παει να τα παρει.
Τα ελτα εχουν και υπηρεσια παρακολουθησης δεματος ( tracking service) οποτε αν δωσεις τον αριθμο στον παραληπτη με ενα sms μπορει να δει και να παει και να μην περιμενει τονταχυδρομο να του φερει χαρτι.
Εστειλα 2 βιβλια Ναξο με κοστος 3,5 € και παραλαβη σε 4 μερες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-11-21

12:03
Αν κατάλαβα καλα θέλεις να στείλεις ενα δέμα.
Ωραια η διαδικασία ειναι απλη. Θα πας στα ελτα θα τους πεις οτι θέλεις να στείλεις το εν λογω δεμα και αναμεσα στις ερωτήσεις που θα σου κανουν θα ειναι το αν θα ειναι αντικαταβολή ή θα πληρώσεις εσυ
Ετσι ξερω και ετσι βασικά εχω στείλει
και αν τα πληρώσει ο αποστολέας εγώ τα χρήματα πάω και τα παίρνω από το ταχυδρομείο ή μου τα φέρνουν σπίτι?Ναι μπορεις , ειναι ασφαλης αποστολη , κανει 4-5 μερες να πανε , ειναι φτηνα της ταξης των 3 €.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να παει να τα παρει.
Τα ελτα εχουν και υπηρεσια παρακολουθησης δεματος ( tracking service) οποτε αν δωσεις τον αριθμο στον παραληπτη με ενα sms μπορει να δει και να παει και να μην περιμενει τονταχυδρομο να του φερει χαρτι.
Εστειλα 2 βιβλια Ναξο με κοστος 3,5 € και παραλαβη σε 4 μερες.
Pak
Επιφανές μέλος

28-11-21

12:05
Εδω με πιάνεις αδιάβαστη. Γιατι δεν εχω στειλει ποτε με σκοπό να πληρωθώ, απλα εχω στείλει και εχει πληρώσει αλλος τα μεταφορικάκαι αν τα πληρώσει ο αποστολέας εγώ τα χρήματα πάω και τα παίρνω από το ταχυδρομείο ή μου τα φέρνουν σπίτι?
@γιαννης_00 θα φας μια καταγγελία που δουλεύω μαυρα ,να μάθεις να μη με γράφεις
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

28-11-21

12:05
εριφυλη , τα ελτα ειναι δημοσιο , δεν προκειτε να κανουν αντικαταβολη χωρις τιμολογιο.και αν τα πληρώσει ο αποστολέας εγώ τα χρήματα πάω και τα παίρνω από το ταχυδρομείο ή μου τα φέρνουν σπίτι?
Pak
Επιφανές μέλος

28-11-21

12:06
Κανουν απλα δεν ηξερα οτι θέλει να πληρωθεί, νόμιζα μονο τα μεταφορικάεριφυλη , τα ελτα ειναι δημοσιο , δεν προκειτε να κανουν αντικαταβολη χωρις τιμολογιο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-11-21

17:58
δεν ισχύει αυτό Γιάννη μου, ρώτησα πέντε κοπέλες που ζωγραφίζουν πίνακες και γενικά που φτιάχνουν πράγματα ή που πουλούν τα ρούχα τους και δεν ζητάνε τιμολόγιο... απλά γράφεις τα στοιχεία σου για να σου στείλουν την αντικαταβολή όταν πληρωθεί ή για να πας εσύ να την πάρεις!εριφυλη , τα ελτα ειναι δημοσιο , δεν προκειτε να κανουν αντικαταβολη χωρις τιμολογιο.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

28-11-21

18:01
ε αφου το εκαναν οι αλλες ετσι θα ειναι. Εχω γινει μαστερ στην παραπληροφορηση.δεν ισχύει αυτό Γιάννη μου, ρώτησα πέντε κοπέλες που ζωγραφίζουν πίνακες και γενικά που φτιάχνουν πράγματα ή που πουλούν τα ρούχα τους και δεν ζητάνε τιμολόγιο... απλά γράφεις τα στοιχεία σου για να σου στείλουν την αντικαταβολή όταν πληρωθεί ή για να πας εσύ να την πάρεις!![]()
Ρωτα και εσυ και προχωρα.
Pak
Επιφανές μέλος

28-11-21

18:02
Ααα ωραία εριφυλη,καλες δουλειές κιολας, δεν σου εχω ευχηθείδεν ισχύει αυτό Γιάννη μου, ρώτησα πέντε κοπέλες που ζωγραφίζουν πίνακες και γενικά που φτιάχνουν πράγματα ή που πουλούν τα ρούχα τους και δεν ζητάνε τιμολόγιο... απλά γράφεις τα στοιχεία σου για να σου στείλουν την αντικαταβολή όταν πληρωθεί ή για να πας εσύ να την πάρεις!![]()
Μετα εγω πετάω πατάτες @γιαννης_00,δεν το συνεχίζω μην ανησυχείς

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-11-21

18:03
χαχαχ, ε μα έχω πήξει στα φούτερ τι να κάνω? και δεν είναι πια του γούστου μου ... πρέπει να φύγουνε αφου το εκαναν οι αλλες ετσι θα ειναι. Εχω γινει μαστερ στην παραπληροφορηση.
Ρωτα και εσυ και προχωρα.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-11-21

18:03
Να τα δώσεις σε thriftχαχαχ, ε μα έχω πήξει στα φούτερ τι να κάνω? και δεν είναι πια του γούστου μου ... πρέπει να φύγουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- STRATOSZAX
- AggelikiGr
- ioanna2007
- MrDna
- SevenSouls_
- blissele
- constansn
- Maynard
- Unboxholics
- panosT436
- Reader
- Scandal
- Εριφύλη
- antonis97
- katia.m
- iiTzArismaltor_
- BatGuin
- Hased Babis
- Eagle Eye
- giannhs2001
- Lia 2006
- sophiaa
- Hecticism
- Marianna.diamanti
- woasibe
- flowermd
- Enhypen
- UnderGroundGr
- Corfu kitty
- tsiobieman
- despoina13
- giorgos5002
- χημεια4λαιφ
- suaimhneas
- phoni
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- aggorf
- marry.pp
- Antonia Alexandra
- Sofos Gerontas
- Helen06
- ilias_21
- xrisamikol
- Giorgkalo
- oups
- Marple
- VasoGrimes
- athinoula
- lnesb
- Panagiotis849
- Panos_02
- louminis
- barkos
- Citylights
- Nikoleta_Giann
- spring day
- fmarulezkd
- nucomer
- anastasis06
- thecrazycretan
- Nala
- Georgekk
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Αννα1
- T C
- οθεσσαλονικιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.