Καλησπέρα...Να πω και γω τη μαλακία μου και φεύγω...

Οι πανελλαδικές δεν είναι τίποτα παρά απλά ένα είδος εξετάσεων....τί ενδοσχολικές τι πανελλαδικές...εσείς να τις λέτε εξωσχολικές για να μην αγχώνεστε

.Όλα αυτά που ακούτε για τις πανελλαδικές είναι μπούρδες με το συμπάθιο.Ένας μαθητής που διαβάζει με πρόγραμμα και δεν είναι κάθε βδομάδα στο χορό του σχολείου του

έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την επιτυχία.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοβάστε τις πανελλήνιες(σας μιλάει ένας μαθητής που έβγαλε 15 χιλιάρικα,δεν είμαι κανένας άριστος μαθητής...)Οι εξετάσεις αυτές εκτός από το τρομακτικό γεγονός που είναι(όπως το παρουσιάζουν όλοι οι γονείς,και οι δικοί μου

) είναι και οι 9 τελευταίοι μήνες που θα ζήσεις σε μια σχολική αίθουσα ως μαθητής!Γιαυτό πρέπει να το απολαύσετε...Κάθε Σάββατο έξω...Δε γίνεται να μείνεις μέσα...Πρέπει να ξεσκάς.Αλλά αυτό θα γίνεται μέχρι τον Μάρτιο...Γιατί από κει και πέρα πρέπει να κάνετε επαναλήψεις τα σαββατοκύριακα και γενικά όποτε έχετε χρόνο...Φυσικά μια μισάωρη βόλτα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!! Πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να έχετε καλούς βαθμοούς γιατί αυτοί σας χαρίζουν ΠΟΛΛΑ...μιλάω εξ εμπειρίας...(Λέω έμμεσα να ''γλύφετε'' τους καθηγητές μπας και έχετε 20άρια...Με τον όρο γλύψιμο δεν εννοώ να λέτε ''ΑΑχ τί ωραίο ρολόι,ταγέρ κλπ...'' εννοώ να μην είστε αντιδραστικοί ,να συμμετέχετε συνεχώς,να κάτσετε αν μπορείτε μπροστά μπροστά(το εκτιμούν)...Έτσι θα έχετε καλές σχέσεις με τους καθηγητές...Στην κατεύθυνση πρέπει να τα έχετε όλα 20...μιλάω για τη θεωρητική τουλάχιστον που είναι εφικτό να τα έχεις όλα 20άρια(ναι εγώ ήμουν αυτός...ψώνιοοοο)...Μεγάλη βάση στα αρχαία και στην ιστορία,καθώς και στη γραμματική των λατινικών η οποία μας ξεγελάει πολύ εύκολα..(Πήγαινα για 19 και έφυγα με 15.2 από βλακείες...ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!) Μη χωρίσετε εάν έχετε σύντροφο και μη διστάσετε να ''τα φτιάξετε'' με κάποιον/α για το λόγο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!Είναι ανώφελο..Απλά μη είστε συνέχεια στο κινητό με μηνύματα και σούξου μούξου μανταλάκια γιατί εκτός από το γεγονός ότι θα κάνει παράπονα η γουατς απ

,πρέπει να σκεφτούμε ότι δίνουμε και εξετάσεις εεε;;; Είναι πανελλακδικές!!!ή μάλλον είπαμε να τις λέμε εξωσχολικές!(Δεν ακούγεται τρομερό!!)

Μην αρχίζετε να ξενυχτάτε από τα Χριστούγεννα...Τζάμπα κούραση...Από τον Απρίλιο είναι αρκετό αλλά και αυτό όχι κάθε μέρα!!! Θα τρώτε σωστά..χμμμ τί άλλο!!Δε μου έρχεται κάτι άλλο..Αμ μου έρθει θα ειδοποιήσω!! Προς το παρόν εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!
Υ.Γ: Σόρρυ για τα τοοοοσα που έγραψα...Σας κούρασα αλλά άξιζε τον κόπο!! Αυτά από μέναα!