Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 01:15 Η Dalian έγραψε: #381 06-06-11 01:15 Χαχαχα....yeah Καληνύχτα..........τα λέμε [αύριο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:17 Η prinCess.: #382 06-06-11 10:17 Πάει και η Κοινωνιολογία. Έγραψα σχετικά καλά, για μια ώρα διάβασμα που έκανα το πρωί. Οπότε, δεν είν' κακό. Αυρίο γράφω Λογοτεχνία και την ρωτήσαμε ποια είναι τα σος, και μας είπε ότι δε θα βάλει τον Καιόμενο γιατί τον είχαμε γράψει, ούτε το Ημερολόγια της Ιζαμπέλα κάτι επειδή είναι μεγάλο, και στην ουσία μας είπε έμμεσα ότι θα βάλει το Ποτάμι, μιας και είπε ότι είναι το μόνο σος και ότι και καλά δε θυμόταν άλλα. Μόνο αυτό θα διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 11:17 Η Dalian έγραψε: #383 06-06-11 11:17 Καιόμενος κι εδώ. Δημοφιλές ποίημα much? Τέλος πάντων, άντε να τελειώνουμε επιτέλους, βαρέθηκα να γράφω...<.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 12:48 Η danai-elpida: #384 06-06-11 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελείωσα (μόλις) με το δάβασμα της ιστορίας. Έχω γράψει (πιστεύω) σε όλα καλά και δεν θέλω να μου χαλάσει το απολυτήριο, οπότε και αύριο θα διαβάζω αρχαία (θα διαβάζω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα, μου φαίνεται κάπως). Oι συμμαθητές μου τελειώνουν Τετάρτη με φυσική γενικής (που την έδωσα πανελλαδικές). Θα τους περιμένω για να πάμε για μπάνιο όλοι μαζί. Το βράδι της Τετάρτης ή της Πέμπτης θα έχουμε στο σχολείο γιορτή αποφοίτησης. Για βαθμούς την Παρασκευή δεν το βλέπω, Άπό Τρίτη μάλλον, ώστε μέσα στο τριήμερο να τους μάθουν μόνο οι "ξύπνιοι" που έχουν διασυνδέσεις. Τα *** ποια σου? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν ομως καλο κ για μας(να τελειωνει? η αγωνια) κ για το Υπουργειο (για να ορισει τρεις μερες νωριτερα,αποτι θα οριζε την ημερομηνια καταθεσης του μηχανογραφικου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:21 Ο Dmitsos έγραψε: #385 06-06-11 13:21 Στο θέμα μας τώρα. Γράφαμε Ιστορία σήμερα, είχα κάνει 2-3 αναγνώσεις την ύλη και στις 95/100 μονάδες ήμουν τυχερός γιατί θυμόμουν τις απαντήσεις. Τώρα, για τις άλλες 5, έχετε ακούσει ότι η Ιστορία ξαναγράφεται; Ε, αυτό έγινε σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Ο νικος ρεθυμνο: #386 06-06-11 13:54 γραφαμε σημερα αρχαια και μπηκε το κειμενο που περιειχε την αγαπημενη μου φραση! Παμε ολοι μαζι ''φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!'' μαλιστα τη συγκεκριμενη φραση την ειχε για σχολιασμο! κ λεω να την βαλω για υπογραφη,ως αφιερωση σε ολους τους θεωρητικους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:58 Η Dalian έγραψε: #387 06-06-11 13:58 Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχα....yeah Καληνύχτα..........τα λέμε [αύριο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:17 Η prinCess.: #382 06-06-11 10:17 Πάει και η Κοινωνιολογία. Έγραψα σχετικά καλά, για μια ώρα διάβασμα που έκανα το πρωί. Οπότε, δεν είν' κακό. Αυρίο γράφω Λογοτεχνία και την ρωτήσαμε ποια είναι τα σος, και μας είπε ότι δε θα βάλει τον Καιόμενο γιατί τον είχαμε γράψει, ούτε το Ημερολόγια της Ιζαμπέλα κάτι επειδή είναι μεγάλο, και στην ουσία μας είπε έμμεσα ότι θα βάλει το Ποτάμι, μιας και είπε ότι είναι το μόνο σος και ότι και καλά δε θυμόταν άλλα. Μόνο αυτό θα διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 11:17 Η Dalian έγραψε: #383 06-06-11 11:17 Καιόμενος κι εδώ. Δημοφιλές ποίημα much? Τέλος πάντων, άντε να τελειώνουμε επιτέλους, βαρέθηκα να γράφω...<.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 12:48 Η danai-elpida: #384 06-06-11 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελείωσα (μόλις) με το δάβασμα της ιστορίας. Έχω γράψει (πιστεύω) σε όλα καλά και δεν θέλω να μου χαλάσει το απολυτήριο, οπότε και αύριο θα διαβάζω αρχαία (θα διαβάζω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα, μου φαίνεται κάπως). Oι συμμαθητές μου τελειώνουν Τετάρτη με φυσική γενικής (που την έδωσα πανελλαδικές). Θα τους περιμένω για να πάμε για μπάνιο όλοι μαζί. Το βράδι της Τετάρτης ή της Πέμπτης θα έχουμε στο σχολείο γιορτή αποφοίτησης. Για βαθμούς την Παρασκευή δεν το βλέπω, Άπό Τρίτη μάλλον, ώστε μέσα στο τριήμερο να τους μάθουν μόνο οι "ξύπνιοι" που έχουν διασυνδέσεις. Τα *** ποια σου? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν ομως καλο κ για μας(να τελειωνει? η αγωνια) κ για το Υπουργειο (για να ορισει τρεις μερες νωριτερα,αποτι θα οριζε την ημερομηνια καταθεσης του μηχανογραφικου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:21 Ο Dmitsos έγραψε: #385 06-06-11 13:21 Στο θέμα μας τώρα. Γράφαμε Ιστορία σήμερα, είχα κάνει 2-3 αναγνώσεις την ύλη και στις 95/100 μονάδες ήμουν τυχερός γιατί θυμόμουν τις απαντήσεις. Τώρα, για τις άλλες 5, έχετε ακούσει ότι η Ιστορία ξαναγράφεται; Ε, αυτό έγινε σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Ο νικος ρεθυμνο: #386 06-06-11 13:54 γραφαμε σημερα αρχαια και μπηκε το κειμενο που περιειχε την αγαπημενη μου φραση! Παμε ολοι μαζι ''φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!'' μαλιστα τη συγκεκριμενη φραση την ειχε για σχολιασμο! κ λεω να την βαλω για υπογραφη,ως αφιερωση σε ολους τους θεωρητικους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:58 Η Dalian έγραψε: #387 06-06-11 13:58 Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάει και η Κοινωνιολογία. Έγραψα σχετικά καλά, για μια ώρα διάβασμα που έκανα το πρωί. Οπότε, δεν είν' κακό. Αυρίο γράφω Λογοτεχνία και την ρωτήσαμε ποια είναι τα σος, και μας είπε ότι δε θα βάλει τον Καιόμενο γιατί τον είχαμε γράψει, ούτε το Ημερολόγια της Ιζαμπέλα κάτι επειδή είναι μεγάλο, και στην ουσία μας είπε έμμεσα ότι θα βάλει το Ποτάμι, μιας και είπε ότι είναι το μόνο σος και ότι και καλά δε θυμόταν άλλα. Μόνο αυτό θα διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 11:17 Η Dalian έγραψε: #383 06-06-11 11:17 Καιόμενος κι εδώ. Δημοφιλές ποίημα much? Τέλος πάντων, άντε να τελειώνουμε επιτέλους, βαρέθηκα να γράφω...<.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 12:48 Η danai-elpida: #384 06-06-11 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελείωσα (μόλις) με το δάβασμα της ιστορίας. Έχω γράψει (πιστεύω) σε όλα καλά και δεν θέλω να μου χαλάσει το απολυτήριο, οπότε και αύριο θα διαβάζω αρχαία (θα διαβάζω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα, μου φαίνεται κάπως). Oι συμμαθητές μου τελειώνουν Τετάρτη με φυσική γενικής (που την έδωσα πανελλαδικές). Θα τους περιμένω για να πάμε για μπάνιο όλοι μαζί. Το βράδι της Τετάρτης ή της Πέμπτης θα έχουμε στο σχολείο γιορτή αποφοίτησης. Για βαθμούς την Παρασκευή δεν το βλέπω, Άπό Τρίτη μάλλον, ώστε μέσα στο τριήμερο να τους μάθουν μόνο οι "ξύπνιοι" που έχουν διασυνδέσεις. Τα *** ποια σου? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν ομως καλο κ για μας(να τελειωνει? η αγωνια) κ για το Υπουργειο (για να ορισει τρεις μερες νωριτερα,αποτι θα οριζε την ημερομηνια καταθεσης του μηχανογραφικου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:21 Ο Dmitsos έγραψε: #385 06-06-11 13:21 Στο θέμα μας τώρα. Γράφαμε Ιστορία σήμερα, είχα κάνει 2-3 αναγνώσεις την ύλη και στις 95/100 μονάδες ήμουν τυχερός γιατί θυμόμουν τις απαντήσεις. Τώρα, για τις άλλες 5, έχετε ακούσει ότι η Ιστορία ξαναγράφεται; Ε, αυτό έγινε σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Ο νικος ρεθυμνο: #386 06-06-11 13:54 γραφαμε σημερα αρχαια και μπηκε το κειμενο που περιειχε την αγαπημενη μου φραση! Παμε ολοι μαζι ''φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!'' μαλιστα τη συγκεκριμενη φραση την ειχε για σχολιασμο! κ λεω να την βαλω για υπογραφη,ως αφιερωση σε ολους τους θεωρητικους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:58 Η Dalian έγραψε: #387 06-06-11 13:58 Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καιόμενος κι εδώ. Δημοφιλές ποίημα much? Τέλος πάντων, άντε να τελειώνουμε επιτέλους, βαρέθηκα να γράφω...<.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 12:48 Η danai-elpida: #384 06-06-11 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελείωσα (μόλις) με το δάβασμα της ιστορίας. Έχω γράψει (πιστεύω) σε όλα καλά και δεν θέλω να μου χαλάσει το απολυτήριο, οπότε και αύριο θα διαβάζω αρχαία (θα διαβάζω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα, μου φαίνεται κάπως). Oι συμμαθητές μου τελειώνουν Τετάρτη με φυσική γενικής (που την έδωσα πανελλαδικές). Θα τους περιμένω για να πάμε για μπάνιο όλοι μαζί. Το βράδι της Τετάρτης ή της Πέμπτης θα έχουμε στο σχολείο γιορτή αποφοίτησης. Για βαθμούς την Παρασκευή δεν το βλέπω, Άπό Τρίτη μάλλον, ώστε μέσα στο τριήμερο να τους μάθουν μόνο οι "ξύπνιοι" που έχουν διασυνδέσεις. Τα *** ποια σου? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν ομως καλο κ για μας(να τελειωνει? η αγωνια) κ για το Υπουργειο (για να ορισει τρεις μερες νωριτερα,αποτι θα οριζε την ημερομηνια καταθεσης του μηχανογραφικου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:21 Ο Dmitsos έγραψε: #385 06-06-11 13:21 Στο θέμα μας τώρα. Γράφαμε Ιστορία σήμερα, είχα κάνει 2-3 αναγνώσεις την ύλη και στις 95/100 μονάδες ήμουν τυχερός γιατί θυμόμουν τις απαντήσεις. Τώρα, για τις άλλες 5, έχετε ακούσει ότι η Ιστορία ξαναγράφεται; Ε, αυτό έγινε σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Ο νικος ρεθυμνο: #386 06-06-11 13:54 γραφαμε σημερα αρχαια και μπηκε το κειμενο που περιειχε την αγαπημενη μου φραση! Παμε ολοι μαζι ''φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!'' μαλιστα τη συγκεκριμενη φραση την ειχε για σχολιασμο! κ λεω να την βαλω για υπογραφη,ως αφιερωση σε ολους τους θεωρητικους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:58 Η Dalian έγραψε: #387 06-06-11 13:58 Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελείωσα (μόλις) με το δάβασμα της ιστορίας. Έχω γράψει (πιστεύω) σε όλα καλά και δεν θέλω να μου χαλάσει το απολυτήριο, οπότε και αύριο θα διαβάζω αρχαία (θα διαβάζω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα, μου φαίνεται κάπως). Oι συμμαθητές μου τελειώνουν Τετάρτη με φυσική γενικής (που την έδωσα πανελλαδικές). Θα τους περιμένω για να πάμε για μπάνιο όλοι μαζί. Το βράδι της Τετάρτης ή της Πέμπτης θα έχουμε στο σχολείο γιορτή αποφοίτησης. Για βαθμούς την Παρασκευή δεν το βλέπω, Άπό Τρίτη μάλλον, ώστε μέσα στο τριήμερο να τους μάθουν μόνο οι "ξύπνιοι" που έχουν διασυνδέσεις. Τα *** ποια σου? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν ομως καλο κ για μας(να τελειωνει? η αγωνια) κ για το Υπουργειο (για να ορισει τρεις μερες νωριτερα,αποτι θα οριζε την ημερομηνια καταθεσης του μηχανογραφικου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:21 Ο Dmitsos έγραψε: #385 06-06-11 13:21 Στο θέμα μας τώρα. Γράφαμε Ιστορία σήμερα, είχα κάνει 2-3 αναγνώσεις την ύλη και στις 95/100 μονάδες ήμουν τυχερός γιατί θυμόμουν τις απαντήσεις. Τώρα, για τις άλλες 5, έχετε ακούσει ότι η Ιστορία ξαναγράφεται; Ε, αυτό έγινε σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Ο νικος ρεθυμνο: #386 06-06-11 13:54 γραφαμε σημερα αρχαια και μπηκε το κειμενο που περιειχε την αγαπημενη μου φραση! Παμε ολοι μαζι ''φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!'' μαλιστα τη συγκεκριμενη φραση την ειχε για σχολιασμο! κ λεω να την βαλω για υπογραφη,ως αφιερωση σε ολους τους θεωρητικους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:58 Η Dalian έγραψε: #387 06-06-11 13:58 Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο θέμα μας τώρα. Γράφαμε Ιστορία σήμερα, είχα κάνει 2-3 αναγνώσεις την ύλη και στις 95/100 μονάδες ήμουν τυχερός γιατί θυμόμουν τις απαντήσεις. Τώρα, για τις άλλες 5, έχετε ακούσει ότι η Ιστορία ξαναγράφεται; Ε, αυτό έγινε σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Ο νικος ρεθυμνο: #386 06-06-11 13:54 γραφαμε σημερα αρχαια και μπηκε το κειμενο που περιειχε την αγαπημενη μου φραση! Παμε ολοι μαζι ''φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!'' μαλιστα τη συγκεκριμενη φραση την ειχε για σχολιασμο! κ λεω να την βαλω για υπογραφη,ως αφιερωση σε ολους τους θεωρητικους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:58 Η Dalian έγραψε: #387 06-06-11 13:58 Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γραφαμε σημερα αρχαια και μπηκε το κειμενο που περιειχε την αγαπημενη μου φραση! Παμε ολοι μαζι ''φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!'' μαλιστα τη συγκεκριμενη φραση την ειχε για σχολιασμο! κ λεω να την βαλω για υπογραφη,ως αφιερωση σε ολους τους θεωρητικους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 13:58 Η Dalian έγραψε: #387 06-06-11 13:58 Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχα nice. Αυτή τη φράση θα τη θυμάμαι πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:23 Η Χριστιάννα ^^: #388 06-06-11 15:23 Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε άλλα 2 ενδοσχολικά (Λογοτεχνία/Αγγλικά) και τα 3 ειδικά και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #389 06-06-11 15:29 Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Η prinCess.: #390 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 15:30 Ο Dias έγραψε: #391 06-06-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katara: Πού πήγαν όλα τα προηγούμενα μηνύματα? Click για ανάπτυξη... Αποφοίτησαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Η catgirlbarbara: #392 06-06-11 16:33 σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σημερα γραψαμε ιστορια και εγραψα τελεια. Και ειχα ενα αγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Η Miss Brightside: #393 06-06-11 16:44 Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσική έχω τη βάση! Θέμα 1 ολόκληρο, Θέμα 4 ολόκληρο, Θέμα 2 μισό, κάτι από εδώ κάτι από 'κει, Θέμα 3 ένα ερώτημα έλυσα (μπορεί να είναι και λάθος), έγραψα και κάτι άσχετους τύπους που ήξερα. Αυτό θα πει επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 16:52 Η Dalian έγραψε: #394 06-06-11 16:52 Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε τότε θα 'χεις πιάσει παραπάνω από τη βάση ρε συ Τί να πώ εγώ που άφησα ένα ολόκληρο θέμα άλυτο στα Μαθηματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:11 Ο Dias έγραψε: #395 06-06-11 18:11 Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:17 Η catherine1994: #396 06-06-11 18:17 Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ααααααααααααα αύριο δίνεις το τελευταίο σου σχολικό μάθημα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 18:22 Η danai-elpida: #397 06-06-11 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. (Το ξαναγράφω γιατί που το διαβάζω μου φαίνεται παράξενο, κάτι σαν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ). Είναι αρχαία γενικής παιδείας (καημένε Περικλή). Έχουμε στην ύλη 3 παραγράφους πρωτότυπο, άλλες 3 από μετάφραση και κάτι από εισαγωγή. Θα μαζευτούμε σε λίγο στο σπίτι μιας συμμαθήτριας να μας κάνει φροντιστήριο. (Πάλι πίτσες θα φάμε). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα (το ξέρω ότι το ξαναέγραψα, αλλά μου αρέσει να το βλέπω). Αύριο δίνω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα. Click για ανάπτυξη... Ειναι αληθεια ,οτι αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Εισαι συγκινημενος? Αληθεια πως νιωθεις που αυριο δινεις το τελευταιο σου σχολικο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:51 Ο Iliaso έγραψε: #398 06-06-11 19:51 Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σας πω εγώ που έδωσα τα 2 τελευταία σχολικά μαθήματα για πάντα. Δε νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Η Miss Brightside: #399 06-06-11 19:54 Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 20:22 Ο Chris1993: #400 06-06-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ένα ρίγος με διαπερνά που θα γράψω κοινωνιολογία... Click για ανάπτυξη... Και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.