Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:13 Ο Dias έγραψε: #241 30-05-11 22:13 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: Φυσικη Γενικης: (1)Τι σημαινει οτι η ταδε σταθμη αποτελει την πρωτη διεγερμενη κατασταση? (2)Η ενεργεια Εταδε αποτελει τη θεμελιωδη κατασταση για το ατομο του υδρογονου? Click για ανάπτυξη... Για n=1 --> θεμελιώδης με Ε₁ = -13,6eV Για n=2 --> πρώτη διεγερμένη με Ε₂ = Ε₁/2² Για n=3 --> δεύτερη διεγερμένη με Ε₃ = Ε₁/3² κλπ. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Αυτό το πράμα που μας βάζουν ύλη που δεν έχουμε κάνει πολύ μου τη σπάει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την έκαναν μόνοι τους οι καθηγητές τις μέρες στο τέλος που δεν πήγαινε κανένας. (Αν παραπονεθείτε, μπορουν να σας πουν: "ας ερχόσασταν"). Πάντως, για τα ενδοσχολικά της Γ ισχύει ότι και για την Α και τη Β, δηλαδή πρέπει να αφαιρέσουν ύλη. (Αν θυμάμαι καλά: η εξεταστέα ύλη πρέπει να είναι μικρότερη από τα 2/3 και μεγαλύτερη από το 1/2 της διδακτέας). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:32 Η RunawayDreamer: #242 30-05-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κι εμείς κείμενα αύριο 2 είναι τα κοινά. Διάβασα το 1. Click για ανάπτυξη... εγώ είχα πει ότι θα διαβάσω. Μάλλον αύριο το πρωί προτού φύγω για το σχολείο να τα έχω φρέσκα-φρέσκα. Αλλά σιγά μωρέ, και σήμερα θρησκευτικά γράφαμε, δεν είχα διαβάσει και από οτι κοίταξα έγραψα γύρω στο 18 οπότε κλαιν μαιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:40 Η Miss Brightside: #243 30-05-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από theRunawayDreamer: εγώ είχα πει ότι θα διαβάσω. Μάλλον αύριο το πρωί προτού φύγω για το σχολείο να τα έχω φρέσκα-φρέσκα. Αλλά σιγά μωρέ, και σήμερα θρησκευτικά γράφαμε, δεν είχα διαβάσει και από οτι κοίταξα έγραψα γύρω στο 18 οπότε κλαιν μαιν Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:50 Η catgirlbarbara: #244 30-05-11 22:50 εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:00 Η Vampi έγραψε: #245 30-05-11 23:00 Εγώ την έκανα σκονάκι^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:11 Η RunawayDreamer: #246 30-05-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εδώ ολόκληρο παπαδιαμάντη με την κατσίκα του αντέξαμε και μάθαμε, στον καιόμενο θα κολλήσουμε, που είναι και πολύ πιο ωραίο ποίημα από αυτά της κατεύθυνσης; Εμείς μόνο τον "καιόμενο" κάναμε και το "όταν" από αυτά που έβαλαν από κοινού στην ύλη, τα οποία πάνω κάτω τα θυμάμαι γιατί μου είχαν αρέσει και έδωσα προσοχή μέσα στην τάξη, οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Click για ανάπτυξη... το πιστεύεις ότι την παρασκευή ξεκινήσαμε με αρχαία (άσχετα που εγώ νόμιζα ότι ήταν αντιγόνη αυτό που γράφαμε!) και είχαμε ύλη 3 μεταφράσεις. Εγώ βαριόμουν και διάλεξα τυχαία μια (την 40) και επιχείρησα να την μάθω. Τελικά είχα μάθει μόνο μέχρι την μέση και μέχρι εκείνο το σημείο που σταμάτησα, μας είχε βάλει στις εξετάσεις. Οι ερμηνευτικές ήταν από μεταφρασμένο, οπότε + σε όλα. ΜΟΝΟ εισαγωγή δε είχα διαβάσει, άαααρα γύρω στο 17-18 yuppie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Χριστιάννα ^^: #247 31-05-11 13:41 Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: Φυσικη Γενικης: (1)Τι σημαινει οτι η ταδε σταθμη αποτελει την πρωτη διεγερμενη κατασταση? (2)Η ενεργεια Εταδε αποτελει τη θεμελιωδη κατασταση για το ατομο του υδρογονου? Click για ανάπτυξη... Για n=1 --> θεμελιώδης με Ε₁ = -13,6eV Για n=2 --> πρώτη διεγερμένη με Ε₂ = Ε₁/2² Για n=3 --> δεύτερη διεγερμένη με Ε₃ = Ε₁/3² κλπ. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Αυτό το πράμα που μας βάζουν ύλη που δεν έχουμε κάνει πολύ μου τη σπάει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την έκαναν μόνοι τους οι καθηγητές τις μέρες στο τέλος που δεν πήγαινε κανένας. (Αν παραπονεθείτε, μπορουν να σας πουν: "ας ερχόσασταν"). Πάντως, για τα ενδοσχολικά της Γ ισχύει ότι και για την Α και τη Β, δηλαδή πρέπει να αφαιρέσουν ύλη. (Αν θυμάμαι καλά: η εξεταστέα ύλη πρέπει να είναι μικρότερη από τα 2/3 και μεγαλύτερη από το 1/2 της διδακτέας). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:32 Η RunawayDreamer: #242 30-05-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κι εμείς κείμενα αύριο 2 είναι τα κοινά. Διάβασα το 1. Click για ανάπτυξη... εγώ είχα πει ότι θα διαβάσω. Μάλλον αύριο το πρωί προτού φύγω για το σχολείο να τα έχω φρέσκα-φρέσκα. Αλλά σιγά μωρέ, και σήμερα θρησκευτικά γράφαμε, δεν είχα διαβάσει και από οτι κοίταξα έγραψα γύρω στο 18 οπότε κλαιν μαιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:40 Η Miss Brightside: #243 30-05-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από theRunawayDreamer: εγώ είχα πει ότι θα διαβάσω. Μάλλον αύριο το πρωί προτού φύγω για το σχολείο να τα έχω φρέσκα-φρέσκα. Αλλά σιγά μωρέ, και σήμερα θρησκευτικά γράφαμε, δεν είχα διαβάσει και από οτι κοίταξα έγραψα γύρω στο 18 οπότε κλαιν μαιν Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:50 Η catgirlbarbara: #244 30-05-11 22:50 εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:00 Η Vampi έγραψε: #245 30-05-11 23:00 Εγώ την έκανα σκονάκι^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:11 Η RunawayDreamer: #246 30-05-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εδώ ολόκληρο παπαδιαμάντη με την κατσίκα του αντέξαμε και μάθαμε, στον καιόμενο θα κολλήσουμε, που είναι και πολύ πιο ωραίο ποίημα από αυτά της κατεύθυνσης; Εμείς μόνο τον "καιόμενο" κάναμε και το "όταν" από αυτά που έβαλαν από κοινού στην ύλη, τα οποία πάνω κάτω τα θυμάμαι γιατί μου είχαν αρέσει και έδωσα προσοχή μέσα στην τάξη, οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Click για ανάπτυξη... το πιστεύεις ότι την παρασκευή ξεκινήσαμε με αρχαία (άσχετα που εγώ νόμιζα ότι ήταν αντιγόνη αυτό που γράφαμε!) και είχαμε ύλη 3 μεταφράσεις. Εγώ βαριόμουν και διάλεξα τυχαία μια (την 40) και επιχείρησα να την μάθω. Τελικά είχα μάθει μόνο μέχρι την μέση και μέχρι εκείνο το σημείο που σταμάτησα, μας είχε βάλει στις εξετάσεις. Οι ερμηνευτικές ήταν από μεταφρασμένο, οπότε + σε όλα. ΜΟΝΟ εισαγωγή δε είχα διαβάσει, άαααρα γύρω στο 17-18 yuppie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Χριστιάννα ^^: #247 31-05-11 13:41 Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κι εμείς κείμενα αύριο 2 είναι τα κοινά. Διάβασα το 1. Click για ανάπτυξη... εγώ είχα πει ότι θα διαβάσω. Μάλλον αύριο το πρωί προτού φύγω για το σχολείο να τα έχω φρέσκα-φρέσκα. Αλλά σιγά μωρέ, και σήμερα θρησκευτικά γράφαμε, δεν είχα διαβάσει και από οτι κοίταξα έγραψα γύρω στο 18 οπότε κλαιν μαιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:40 Η Miss Brightside: #243 30-05-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από theRunawayDreamer: εγώ είχα πει ότι θα διαβάσω. Μάλλον αύριο το πρωί προτού φύγω για το σχολείο να τα έχω φρέσκα-φρέσκα. Αλλά σιγά μωρέ, και σήμερα θρησκευτικά γράφαμε, δεν είχα διαβάσει και από οτι κοίταξα έγραψα γύρω στο 18 οπότε κλαιν μαιν Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:50 Η catgirlbarbara: #244 30-05-11 22:50 εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:00 Η Vampi έγραψε: #245 30-05-11 23:00 Εγώ την έκανα σκονάκι^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:11 Η RunawayDreamer: #246 30-05-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εδώ ολόκληρο παπαδιαμάντη με την κατσίκα του αντέξαμε και μάθαμε, στον καιόμενο θα κολλήσουμε, που είναι και πολύ πιο ωραίο ποίημα από αυτά της κατεύθυνσης; Εμείς μόνο τον "καιόμενο" κάναμε και το "όταν" από αυτά που έβαλαν από κοινού στην ύλη, τα οποία πάνω κάτω τα θυμάμαι γιατί μου είχαν αρέσει και έδωσα προσοχή μέσα στην τάξη, οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Click για ανάπτυξη... το πιστεύεις ότι την παρασκευή ξεκινήσαμε με αρχαία (άσχετα που εγώ νόμιζα ότι ήταν αντιγόνη αυτό που γράφαμε!) και είχαμε ύλη 3 μεταφράσεις. Εγώ βαριόμουν και διάλεξα τυχαία μια (την 40) και επιχείρησα να την μάθω. Τελικά είχα μάθει μόνο μέχρι την μέση και μέχρι εκείνο το σημείο που σταμάτησα, μας είχε βάλει στις εξετάσεις. Οι ερμηνευτικές ήταν από μεταφρασμένο, οπότε + σε όλα. ΜΟΝΟ εισαγωγή δε είχα διαβάσει, άαααρα γύρω στο 17-18 yuppie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Χριστιάννα ^^: #247 31-05-11 13:41 Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theRunawayDreamer: εγώ είχα πει ότι θα διαβάσω. Μάλλον αύριο το πρωί προτού φύγω για το σχολείο να τα έχω φρέσκα-φρέσκα. Αλλά σιγά μωρέ, και σήμερα θρησκευτικά γράφαμε, δεν είχα διαβάσει και από οτι κοίταξα έγραψα γύρω στο 18 οπότε κλαιν μαιν Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 22:50 Η catgirlbarbara: #244 30-05-11 22:50 εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:00 Η Vampi έγραψε: #245 30-05-11 23:00 Εγώ την έκανα σκονάκι^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:11 Η RunawayDreamer: #246 30-05-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εδώ ολόκληρο παπαδιαμάντη με την κατσίκα του αντέξαμε και μάθαμε, στον καιόμενο θα κολλήσουμε, που είναι και πολύ πιο ωραίο ποίημα από αυτά της κατεύθυνσης; Εμείς μόνο τον "καιόμενο" κάναμε και το "όταν" από αυτά που έβαλαν από κοινού στην ύλη, τα οποία πάνω κάτω τα θυμάμαι γιατί μου είχαν αρέσει και έδωσα προσοχή μέσα στην τάξη, οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Click για ανάπτυξη... το πιστεύεις ότι την παρασκευή ξεκινήσαμε με αρχαία (άσχετα που εγώ νόμιζα ότι ήταν αντιγόνη αυτό που γράφαμε!) και είχαμε ύλη 3 μεταφράσεις. Εγώ βαριόμουν και διάλεξα τυχαία μια (την 40) και επιχείρησα να την μάθω. Τελικά είχα μάθει μόνο μέχρι την μέση και μέχρι εκείνο το σημείο που σταμάτησα, μας είχε βάλει στις εξετάσεις. Οι ερμηνευτικές ήταν από μεταφρασμένο, οπότε + σε όλα. ΜΟΝΟ εισαγωγή δε είχα διαβάσει, άαααρα γύρω στο 17-18 yuppie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Χριστιάννα ^^: #247 31-05-11 13:41 Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:00 Η Vampi έγραψε: #245 30-05-11 23:00 Εγώ την έκανα σκονάκι^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:11 Η RunawayDreamer: #246 30-05-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εδώ ολόκληρο παπαδιαμάντη με την κατσίκα του αντέξαμε και μάθαμε, στον καιόμενο θα κολλήσουμε, που είναι και πολύ πιο ωραίο ποίημα από αυτά της κατεύθυνσης; Εμείς μόνο τον "καιόμενο" κάναμε και το "όταν" από αυτά που έβαλαν από κοινού στην ύλη, τα οποία πάνω κάτω τα θυμάμαι γιατί μου είχαν αρέσει και έδωσα προσοχή μέσα στην τάξη, οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Click για ανάπτυξη... το πιστεύεις ότι την παρασκευή ξεκινήσαμε με αρχαία (άσχετα που εγώ νόμιζα ότι ήταν αντιγόνη αυτό που γράφαμε!) και είχαμε ύλη 3 μεταφράσεις. Εγώ βαριόμουν και διάλεξα τυχαία μια (την 40) και επιχείρησα να την μάθω. Τελικά είχα μάθει μόνο μέχρι την μέση και μέχρι εκείνο το σημείο που σταμάτησα, μας είχε βάλει στις εξετάσεις. Οι ερμηνευτικές ήταν από μεταφρασμένο, οπότε + σε όλα. ΜΟΝΟ εισαγωγή δε είχα διαβάσει, άαααρα γύρω στο 17-18 yuppie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Χριστιάννα ^^: #247 31-05-11 13:41 Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ την έκανα σκονάκι^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:11 Η RunawayDreamer: #246 30-05-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εδώ ολόκληρο παπαδιαμάντη με την κατσίκα του αντέξαμε και μάθαμε, στον καιόμενο θα κολλήσουμε, που είναι και πολύ πιο ωραίο ποίημα από αυτά της κατεύθυνσης; Εμείς μόνο τον "καιόμενο" κάναμε και το "όταν" από αυτά που έβαλαν από κοινού στην ύλη, τα οποία πάνω κάτω τα θυμάμαι γιατί μου είχαν αρέσει και έδωσα προσοχή μέσα στην τάξη, οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Click για ανάπτυξη... το πιστεύεις ότι την παρασκευή ξεκινήσαμε με αρχαία (άσχετα που εγώ νόμιζα ότι ήταν αντιγόνη αυτό που γράφαμε!) και είχαμε ύλη 3 μεταφράσεις. Εγώ βαριόμουν και διάλεξα τυχαία μια (την 40) και επιχείρησα να την μάθω. Τελικά είχα μάθει μόνο μέχρι την μέση και μέχρι εκείνο το σημείο που σταμάτησα, μας είχε βάλει στις εξετάσεις. Οι ερμηνευτικές ήταν από μεταφρασμένο, οπότε + σε όλα. ΜΟΝΟ εισαγωγή δε είχα διαβάσει, άαααρα γύρω στο 17-18 yuppie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Χριστιάννα ^^: #247 31-05-11 13:41 Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και εγώ θα διάβαζα, αλλά βαριόμουν. Σιγά, τι θα βάλουν? Εδώ έμαθα ολόκληρο Βιζυηνό και Ιωάννου και δε θα γράψω κάτι στον καιόμενο? Λογικά τις ερωτήσεις του σχολικού θα βάλουν, οι φιλόλογοι είναι πάντα πιο επιεικείς.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εδώ ολόκληρο παπαδιαμάντη με την κατσίκα του αντέξαμε και μάθαμε, στον καιόμενο θα κολλήσουμε, που είναι και πολύ πιο ωραίο ποίημα από αυτά της κατεύθυνσης; Εμείς μόνο τον "καιόμενο" κάναμε και το "όταν" από αυτά που έβαλαν από κοινού στην ύλη, τα οποία πάνω κάτω τα θυμάμαι γιατί μου είχαν αρέσει και έδωσα προσοχή μέσα στην τάξη, οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: εγω σε δυο μερες γραφω αρχαια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφανταστα να μαθω τη μεταφραση. Δεν αντεχω αλλοοοοοο Click για ανάπτυξη... το πιστεύεις ότι την παρασκευή ξεκινήσαμε με αρχαία (άσχετα που εγώ νόμιζα ότι ήταν αντιγόνη αυτό που γράφαμε!) και είχαμε ύλη 3 μεταφράσεις. Εγώ βαριόμουν και διάλεξα τυχαία μια (την 40) και επιχείρησα να την μάθω. Τελικά είχα μάθει μόνο μέχρι την μέση και μέχρι εκείνο το σημείο που σταμάτησα, μας είχε βάλει στις εξετάσεις. Οι ερμηνευτικές ήταν από μεταφρασμένο, οπότε + σε όλα. ΜΟΝΟ εισαγωγή δε είχα διαβάσει, άαααρα γύρω στο 17-18 yuppie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Χριστιάννα ^^: #247 31-05-11 13:41 Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:52 Η Dalian έγραψε: #248 31-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Πολύ μ'αρέσουν οι ενδοσχολικές, πας, γράφεις 20 σε κάτι άκυρα τύπου αρχαία/θρησκευτικά/κοινωνιολογία και φεύγεις. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, οι ενδοσχολικές φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά στο "μαρτύριο" των Πανελλαδικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η catgirlbarbara: #249 31-05-11 13:58 να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:03 Η Dalian έγραψε: #250 31-05-11 14:03 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:04 Η Miss Brightside: #251 31-05-11 14:04 Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:05 Ο Shadowfax: #252 31-05-11 14:05 lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
lol, τι λέει αυτή; (όταν γράφτηκε το μήνυμα προηγούμενη ήταν η ^^, δε βάζω παραθέσεις) Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Μου πέρασε νομίζω απ' το μυαλό κάποια στιγμή να ανοίξω το βιβλίο αλλά την ώρα που το σκέφτηκα, εκεί γύρω στις 6, τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν... Έτσι το βιβλίο δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όποια κι αν είναι αυτή μέσα στο σπίτι. Ίσως έτσι γλίτωσα κι απ' τον μπελά να ψάξω να το βρω. Anw, I'm trying to say something here. Παραδόξως θυμόμουν όλες τις ερωτήσεις από όσα είχα ακούσει στην τάξη και, εντάξει, έβαλα και δικά μου, σιγά το μάθημα στην τελική. Στην ερώτηση για τη σημασία της κοινωνιολογίας δε, μετά τα προφανή κι επειδή έλειπαν λίγες χαζομαρούλες απ' το βιβλίο σίγουρα, είπα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στην προσθήκη και, παρ' όλη τη νύστα μου, να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όπως θα το αντιμετώπιζα εδώ. Κοινωνιοβιολογία λοιπόν and the rest is history. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά, το χέρι πήγαινε μόνο του. So, για αυτούς που μετά τις πανελλήνιες του χρόνου θα περάσουν απ' το πανηγύρι για το κλείσιμο δύο συμβουλές: 1η - Ακούτε αυτά που λέγονται στην τάξη, παράλληλα με τις βλακείες που θα κάνετε στα γενικής πάντα. Μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα όταν και τα δικά σας βλέφαρα θα βαρύνουν. 2η - Να μην ακούτε κανέναν και στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχολείστε με Ό,ΤΙ γουστάρετε σχετικό με βιβλία και ιστορίες και φαντασία κι επιστήμη και ούτω καθεξής. Έχω συνδυάσει παράλληλο στη λογοτεχνία της Α με τραγουδάκι του Μπίλμπο από τον Άρχοντα στις εξετάσεις με προφανή αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:06 Η catgirlbarbara: #253 31-05-11 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Ιστορία έχουμε γύρω στις 50 σελίδες. Ποιός ακριβώς θα τις διαβάσει?? Τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:11 Η Dalian έγραψε: #254 31-05-11 14:11 Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Τρικούπης και ο Μεγαλοιδεατισμός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:26 Η Miss Brightside: #255 31-05-11 14:26 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: Εγω, δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω αλλο ιστορια. Μπουχτησα. Εε, το πολυ πολυ να το ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο. Σιγα μην κατσω να τα μαθω απ'εξω. Click για ανάπτυξη... To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 14:39 Η catgirlbarbara: #256 31-05-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: To θέμα είναι ότι θέλω να γράψω καλά..δε λέει να γράψω χάλια ιστορία, να χω και κανένα απολυτήριο της προκοπής.. Θα αφήσω κάποια απ΄έξω, θα διαβάσω τα σος και ό,τι ξέρω από κατεύθυνση, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Εγώ διορθώνω σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, όχι της κατεύθυνσης " Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα καλο απολυτηριο κι αυτος ειναι ο μονος λογος που ασχολουμε ακομα με τα μαθηματα, αλλιως... Στην ιστορια ομως δεν αντεχω αλλο. Τα εχω υπολογισει ομως ως εξης: 10/20 ειναι οι ερωτησεις απο παραθεσεις, 2/20 θα μας βαλει Σ,Λ ή αντιστοιχιση, μετα στις ερωτ. αναπτυξης κατι θα κανω, εστω και με δικα μου λογια, κι ετσι πιστευω θα καταφερω να παρω ενα 13-15/20. Μεσος ορος στην ιστορια επομενως ενα 17-18. Δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενη αν σκεφτουμε οτι δεν διαβαζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:45 Ο Dias έγραψε: #257 31-05-11 15:45 Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:48 Η Miss Brightside: #258 31-05-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πάνε και τα Ίνγκλις. Αύριο συνεχίζουμε με τα κείμενα: Όταν την αποκριά του 1969 ο Ισμαήλ ήταν καιγόμενος στο ποτάμι, ακούω προγνωστικά. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς έπεσε το ποτάμι. Το μόνο που θυμόμουνα ότι είχαμε κάνει... Τα άλλα που ήταν στην ύλη (κάτι μηνανόβιοι δεν θυμάμαι) αμφιβάλλω κατά πόσο τα είχαμε κάνει στην τάξη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 15:50 Η Vampi έγραψε: #259 31-05-11 15:50 Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η RunawayDreamer: #260 31-05-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χαίρομαι γιατί με ελάχιστο -και κάποιες φορές καθόλου- διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλά. Μόνο μαθηματικά και Φυσική ξέρω ότι θα φύγω στο πρώτο τέταρτο, αν και φυσική λέω να το παλέψω μήπως και γράψω φέτος. Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι.. Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω. Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: να ρωτησω κατι ασχετο; πως βαζουμε πολλαπλη παραθεση; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Katara: Να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα απορία πάντα αυτό... Click για ανάπτυξη... πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση. Και εγώ μέχρι να το μάααααθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.